Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 14:41
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ


KAZAEN ZEHİRLENME
Batıkent Mah.
Olay günü mağdur 2008 doğumlu K.U. nun, pet şişe içerisindeki yağ çözü su zannederek içmesi neticesi zehirlendiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisinin devam ettiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME
EmreMah.
Olay günü 1983 doğumlu O.G. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek müşteki 1936 doğumlu O.C. ye ait bahçe duvanna çarpması neticesi zarar verdiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu, O.G.'nin sürücü belgesi olmadığı için ilk önce suçu 1972 doğumlu A.M.'nin üstlendiği ancak daha sonra doğruyu söyleyerek olayı anlattıkları, alman Dr. Raporlarında her iki şüphelinin de alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Halıkent Mah.
Olay günü alkollü olarak eve gelen şüpheli 1955 doğumlu R.S. nin, horladığı gerekçesi ile başka odada yatmasını isteyen eşi 1956 doğumlu B.S. yi darp ettiği, müştekinin davacı ve şikayetçiolduğu, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Gülcü Mah.
Müşteki 1993 doğumlu T.K. müracaatında; üvey babası olan şüpheli 1942 doğumlu İ.Ç. nin, kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFİKKAZASI
Sülübey Mah.
Sürücü 1948 doğumlu Ö.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla sürücü 1986 doğumlu R.K. sevk ve idaresindeki 18 plakalı aracın çarpışması neticesi Ö. K.'nin yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞKAZASI
Sav Kasabası
Müşteki 1985 doğumlu M.A. ifadesinde; mermer plakayı işlemek için vinçle kesme makinesine yüklediği sırada, mermer plakasın kırılarak parçalardan birinin ayağının üzerine düşmesi neticesi yaralandığı, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFIKKAZASI
Gülevler Mah.
Şüpheli 1955 doğumlu M.Z. sevk ve idaresindeki 15 plakalı araçla seyir
halinde iken bindiği bisikletle aniden önüne çıkan mağdur 2004 doğumlu M.E.Ç. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YÜKSEKTEN DÜŞME SONUCU ÖLÜM
Fatih Mah.
Olay günü şüpheli 1987 doğumlu M.K. nin yanında çalışan 1968 doğumlu
R.G.'nin, forklifin üzerine çıkıp araç boyadığı sırada ayağının kayarak, yaklaşık 1 metre yükseklikten kafasının üzerine düşmesi neticesi hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen eks olduğunu bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                              İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

MALAZARARVERME
Aşağı Mah.
Müşteki 1964 doğumlu İ.A. müracaatında; komşusu olan şüpheli 1950
doğumlu N.D. nin taş atmak sureti ile evinin camını kırdığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GÖNEN İLCESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Kasap Mah.
Olay günü mağdur 2011 doğumlu B.S. nin, bulaşık makinesine konulan
parlatıcıdan içmesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiği bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
ZaferMah.
Olay günü mağdur 2008 doğumlu A.Ş. nin balkondan düşmesi neticesi
yaralandığı ve halen müşahede altında tutulduğundan Dr. Raporunun alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Leblebiciler Mah.
Olay günü mağdur 2011 doğumlu E.K. nin, bulaşık makinesi deterjanı içmek sureti ile zehirlendiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadelerin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
372 araç kontrol edilmiş, 92 araç sürücüsüne 92 adet ceza tutanağı karşılığında 13.392.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 7 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.