Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2012 12:51
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

HAKARET
Hızırbey Mah.
Müşteki 1973 doğumlu Î.Y.Ç. müracaatında; arkadaşı olan şüpheli ile karakterleri uymadığı için arkadaşlığına son verdiğini, şüpheli ise devam etmesini istediğini, kabul etmediği için hakaret içerikli mesajlar gönderdiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1973 doğumlu H.İ.Ş. ise olay günü telefon ettiğini, cevap vermemesi üzerine mesajları çektiğini belirmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yayla Mah.
Şüpheli 1992 doğumlu İ.T.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletle 975 doğumlu S.G.ye çarpması neticesi meydana gelen trafik kazasında, müşteki ve şüphelinin yaraladığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDIT VE HAKARET
Binbirevler Mah.
Olay günü müşteki 1968 doğumlu R,İ. ve şüpheli 1983 doğumlu Y.Ç.nin alacak verecek meselesinden dolayı yapmış oldukları tartışmada, müşteki şüpheli tarafından tehdit ve hakaret edildiğinden bahisle alınan ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi oldukları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

INTIHARA TEŞEBBUS
Dere mah.
1970 doğumlu B.A.ifadesinde ayrılma aşamasında olduğu eşi ile olan problemlerinden dolayı moralinin bozulduğunu, evde yalnız olduğu sırada çamaşır ipini alarak yatak odasındaki tavanda bulunan demire taktığını, intihar etmek istediğini, ipin kopması sonucunda yere düştüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Davraz mah.
Olay günü mağdurlar 2004 doğumlu E.Ç ile 2003 doğumlu B.Ç. ikametlerinde bulunan kas gevşetici ilaçlarmı su dolu bardağa koyarak içtiklerinden hastaneye götürülmüş, yapılan muayeneleri sonucunda hayati tehlikeleri yok şeklinde dr. raporları alınmış, konuyla ilgili şüpheli 1958 doğumlu E.Ç.nin ifadesi almarak serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAYVANI TEHLIKE YARATACAK ŞEKILDE SERBEST BIRAKMA
İstiklal Mah.
Müşteki 1933 doğumlu S.A.A.müracaatında; olay günü şüpheliye ait olan ve serbest bırakılan köpek tarafından bacağından ısırıldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, darp yok şeklinde Dr. raporu alınmış, şüpheli 1951 doğumlu M.E.B. ise köpeğin kendisine ait olmadığnı, yemek verdiği için ikamete gelip gittiğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İstiklal Mah.
Şüpheli 1972 doğumlu E.K.'nin sevk ve idaresindeki 15 plakalı araçla,
şüpheli 1972 doğumlu A.G.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracm çarpışması sonucunda E.K.ile 15 plakalı araçta yolcu olan mağdur 2006 doğumlu E.E.K. yaralanmış, hayati tehlikeleri yok şeklinde dr. raporları alınmış, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir,

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
ÇünürMah.
1970 doğumlu M.Ç. ifadesinde, olay günü tanımadığı bir şahıs ile tartıştığmı, sinirlenerek elini duvara vurduğunu ve yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Modernevler Mah.
1990 doğumlu G.A. ifadesinde, olay günü kullandığı ilacın günü geçmiş
olması sebebiyle zehirlenerek hastaneye kaldırıldığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                     İLÇELER

YALVAÇ İLÇESİ

EVYANGINI
Cumhuriyet
Olay günü şüpheli 1971 doğumlu M.K.nin ikamet ettiği evde elektrik
kontağından dolayı çıkan yangın, gelen itfaiye tarafından söndürülmüş, mülk sahibi müşteki 1944 doğumlu N.Y. ile kiracı olan şüphelinin alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Görgü Cami Mah.
Müşteki 1949 doğumlu A.E.müracaatında; olay günü misafirlikte bulunduğu sırada oğlu olan şüpheliye askerlik işi ne oldu diyerek sorduğunda kendisini tehdit ve hakaret ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1980 doğumlu S.E.ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

359 araç kontrol edilmiş, 64 araç sürücüsüne, 64 adet ceza tutanağı karşılığı, 10.905,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 7 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.