Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2012 20:00
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Hızırbey Mah.
Şüpheli 1987 doğumlu A.Ç.D.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla, müşteki 1953 doğumlu H.B.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda, müşteki yaralanmış, alman Dr. raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Hızırbey Mah.
Olay günü sürücü 1983 doğumlu Ö.Y.'nin sevk ve idaresindeki 07 plakalı araçla, Sürücü 1965 doğumlu A.G.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda müşteki 1982 doğumlu D.Y. ve sürücü A.G. yaralanmış, alman Dr. raporlarında hayati tehlikelerinin olmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin bulunmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Vatan mah.
Olay günü mağdur 2009 doğumlu Ş.U.ilaç içmesi neticesinde zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1982 doğumlu O.U. ifadesinde kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheli 1990 doğumlu H.N.Ö.nün konuyla ilgili ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Işıkkent Mah.
Olay günü mağdur A.Ç. nin, yağ çöz isimli temizlik malzemesinden içmesi neticesi zehirlendiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak yatış yapılarak tedavisine devam edileceği belirtilmiş ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Sürücü 1950 doğumlu A.K. sevk ve idaresindeki 15 plakalı araçla sürücü 1946 doğumlu M.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 15 plakalı araç sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1935 doğumlu D.T. ve 1983 doğumlu Ü.T. nin yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sidre Mah.
Olay günü müşteki 1966 doğumlu M.N.A. nın, şüpheli 1969 doğumlu M.B. ye ait inşaatta sıva yaptığı sırada 4. kattaki iskeleden düşmesi neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisi devam ettiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş, şüpheli ise inşaatın sıvasını yapmak üzere müşteki ve arkadaşlarıyla anlaştığını, olay esnasında inşaata olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Davraz Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu E.B.A. nm ilaç içmesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Davraz Mah.
1974 doğumlu M.Ö. ifadesinde; 07 plakalı araçla seyir halinde iken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapması neticesi yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Modernevler Mah.
Şüpheli 1968 doğumlu B.M.B. sevk ve idaresindeki 06 plakalı aracıyla seyir halende iken, park halindeki araçların arasından aniden önüne çıkan müşteki 1987 doğumlu M.T. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                              İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Bağlar mah
Olay günü 1975 doğumlu M.B., sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken, yolda yılan görmesi sonucunda heyecana kapüarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle düşerek yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Yazla Mah.
Sürücü 1992 doğumlu T.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken virajı alamayarak kaldırama çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 204 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HAKARET
Göktaş Mah.
Olay günü 1967 doğumlu Y.U. ve kızı 1988 doğumlu Ç.Ç.'m, 1975 doğumlu S.K. ve 1969 doğumlu S.K.'nin çocuklarının başı bitlendiği için saçları kesilmiş diye çocuklarla dalga geçmeleri nedeniyle birbirlerine hakaret ettikleri ve daha sonra S ve S K'nim, Y. U.'m abisi ve Mahalle Muhtarı olan 1961 doğumlu M.U.'nun yanma giderek olayı anlattıkları, M. U.'nun da tarafları yatıştırmak istediği sırada aniden fenalaşarak yere yığıldığı ve kaldırıldığı hastanede vefat ettiği, yapılan otopsi neticesi ölümün kalp krizine bağlı olarak gerçekleştiği tespit edilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFTK KAZASI
Menderes Mah.
Şüpheli 1975 doğumlu E.A. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosiklet ile seyir halinde iken ön tekerleğin patlaması neticesi direksiyon hakimiyetini kaybederek düştükleri ve kendisi ile birlikte motosiklette yolcu olarak bulunan müşteki 1977 doğumlu A.A.nın yaralandığı, şüphelinin hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisi devam ettiği için ifadesinin alınamadığı, müştekinin durumunun ise iyi olduğunu bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KECİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı mah.
Olay günü 1933 doğumlu M.G. ağaçtan düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırılmış, genel durumu iyi şeklinde Dr. raporu alınmış, Isparta iline sevk edildiğinden konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Kükürt Mah.
Olay günü mağdur 2000 doğumlu O.Y. nin, babasına ait işyerinin merdivenlerinden düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Cumhuriyet Mah.
Olay günü şüpheli 1965 doğumlu C.Ö. ye ait köpeğin, müşteki 1971
doğumlu S.Y. nin elinden ısırması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Namazgah Mah.
Olay günü 1994 doğumlu T.Ç.'in kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düşmesi
neticesi yaralandığı, ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin almamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN YARALANMA
Pazar Mah.
Olay günü 1959 doğumlu M.S. 'nin, kiraz toplamak için çıküğı üçayaklı
merdivenden düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Güreşyeri Mah.
Olay günü 1959 doğumlu M.B., sevk ve idaresindeki motosiklet ile seyir
halinde iken aniden önünde duran 1948 doğumlu M.Ü. sevk ve idaresindeki 06 plakalı araca çarpmamak için firen yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş, göz altına alınan M.Ü. 03.07.2012 günü mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Görgü Orta Mah.
Olay günü şüpheli 1979 doğumlu O.S.nin sevk ve idaresindeki 42 plakalı araçla seyir halinde iken, koşarak yola çıkan mağdur 2004 doğumlu K.A.'ya çarpması sonucunda yaralamış, alman Dr. raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmiş, şüpheli ile müşteki 1982 doğumlu K.A.nın konuyla ilgili ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Leblebiciler Mah.
Şüpheli 1979 doğumlu M.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken koşarak önüne çıkan mağdur 2007 doğumlu A.B.M. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Yeni Sanayi Sitesi
1977 doğumlu K.B. ifadesinde; işyerinde bulunduğu sırada ayağının kayması neticesi metal parçalarının üzerine düşerek yaralandığım, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUCLARI
336 araç kontrol edilmiş, 70 araç sürücüsüne 70 adet ceza tutanağı karşılığında 10.768.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 10 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.