Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2012 14:29
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ


Pirimehmet Mah.
Sürücü 1961 doğumlu S.S. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araç ile seyir halinde iken koşarak yola çıkan müşteki 1954 doğumlu İ.Y.ye çarparak yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı sürücü ve müştekinin birbirlerinden şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Doğancı mah.
Müşteki 1935 doğumlu Z.E. müracaatında; olay günü ziyaret için gitmiş olduğu hastanede yeğeni olan şüpheli ile yaptıkları tartışma sonucunda darp edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1982 doğumlu B.G.K.ise olay günü annesinin yoğun bakımda olduğu için babasının tanıdığı bir doktoru cep telefonu ile aramak istediği esnada, teyzesinin telefonu almak istediğini, aralarında itiş kakış olduğunu, teyzesinin yere düştüğünü darp etmediğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

INTIHARA TEŞEBBUS
Işıkkent mah.
Olay günü ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs eden 1967 doğumlu A.Ş.T. hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu verilerek müşahede altına alındığından konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

INTIHARA TEŞEBBUS
Bağlar mah.
Olay günü ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs eden 1982 doğumlu H.Ç. kaldırıldığı hastanede yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu düzenlenerek yoğun bakıma yatışı yapıldığından konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ROMORK YANGINI
Davraz Mah.
Olay günü 1964 doğumlu R.P.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araca takıh olan römorkun sol teker balatasının aşırı ısınmasmdan dolayı yangın meydana gelmiş, olaya müdahale eden itfaiye tarafından yangın söndürülmüş, konuyla ilgili R.P.'nin ifadesi alınarak serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Sermet Mah.
Sürücü 1969 doğumlu O.A.'mn sevk ve idaresindeki 20 plakalı araç ile seyir halinde bir anda yola fırlayan mağdur 2008 doğumlu R.Y.ye çarparak yaraladığı, kemik kırığı mevcut şeklinde Dr. raporu alınarak sevk edildiği, kazadan dolayı sürücü ve müşteki 1985 doğumlu M.Y.nin birbirlerinden şikayetçi olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFİK KAZASI
Sav Kasabası
Şüpheli 1972 doğumlu Ş.G. sevk ve idaresindeki elektrikli bisiklet ile seyir halinde iken müşteki 1965 doğumlu C.G. ye ait park halindeki 32 plakalı araca çarpması neticesi yaralandığı, alman dr. raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME
Davraz Mah.
Müşteki 1975 doğumlu M.B. müracaatında; geçiş önceliği yüzünden kavşakta tartıştığı şüpheli 1988 doğumlu N.K. nin kendisini takip ederek önüne geçerek, aracından aşağı indiğini, tekrar tartışma çıkmaması için durmadığı halde, 35 plakalı aracma tekme atarak zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Davraz Mah.
Sürücü 1987 doğumlu H.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1948 doğumlu M.A. nm sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi sürücüler ile birlikte 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1952 doğumlu F.A. nm yaralandığı, alınan dr. raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Sidre Mah.
Olay günü mağdur 2007 doğumlu H.T.T. nin, sokakta oynadığı sırada düşmesi neticesi dizinden yaralandığı, alman dr. raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

RAHATSIZ ETME
Ayazmana Mah.
Müşteki 1992 doğumlu Ş.M.Ö. müracaatında; daha önceden arkadaşı olan şüphelinin olay günü penceresine atmış olduğu taş nedeniyle uyandığını, baktığında şüpheliyi gördüğünü beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1987 doğumlu A.D. ise hakkındaki suçlamayı kabul etmediği anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AILE IÇI ŞIDDET
Halife Sultan Mah.
Müşteki 1953 doğumlu K.G.müracaatında; beraber ikamet ettiği oğlunun evden taşınacağını söylemesi üzerine sinirlenerek başım duvara çarptığını, şikâyetçi olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1974 doğumlu C.G.ise müştekinin ifadesini doğrulayarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TAKSIRLE YARALAMA
Kutlubey Mah.
Olay günü şüpheli 1994 doğumlu E.K.'nin sevk ve idaresindeki bisiklet ile seyir halinde iken aniden yola çıkan mağdur 1998 doğumlu E.A.ya çarparak yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Bahçelievler Mah.
1987 doğumlu C.A.ifadesinde,
olay günü kaldığı aparttaki odasında bulunduğu sırada, derslerinin kötü olması, ikinci eğitime kalması ve memlekete gidememesi yüzünden sıkıntıya girdiğini, uyumak için bir miktar hap içtiğini, bir süre sonra rahatsızlandığından kendi imkanları ile hastaneye gittiğini, kimseden şikayetçi olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi vardır şeklinde Dr. raporu almarak. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                   İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Yeni Mah.
Olay günü sürücü 1987 doğumlu H.A.'nm sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelen kazada, sürücünün hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. Raporu alınarak Isparta iline sevk edilmiş, bu nedenle ifadesi alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Muharrem mah.
Olay günü 1990 doğumlu A.Ş.'nin çalıştığı inşaat firmasına ait olan kepçenin yanından geçtiği sırada, kepçe kısmında bulunan pimin çıkmış olduğunu görerek yerine girmesi için çekiç ile pime vurması ve bu esnada demirin fırlayarak göğüs kısmına saplanması sonucunda yaralandığından hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu verilerek Isparta iline sevk edildiğinden konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

GÖNEN İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Musalla Mah. 
Müşteki 1926 doğumlu M.T. müracaatında; eve alkollü gelen oğlu 1960 doğumlu H.T. nin tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli ise alkollü olduğu için hiçbir şey hatırlamadığı beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KEÇIBORLU İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kaya Mah.
Olay günü 1941 doğumlu A.S.Y., tarım ilacı içtiğinden zehirlenerek
hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi mevcut şeklinde Dr. raporu verilerek Isparta iline sevk edildiğinden konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENIRKENT ILÇESI

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Kıbrıs mah.
Olay günü şüpheli 1956 doğumlu Y.S.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken mağdur 2001 doğumlu E.T.nin sevk ve idaresindeki bisiklet ile çarpışması sonucunda mağdur yaralanmış, sağ omzunda kırık olması sebebiyle Isparta iline sevk edilmiş, bu nedenle müşteki 1970 doğumlu A.T.ve mağdurun ifadesi alınamamış, şüphelinin konuyla ilgili ifadesi alınarak serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU ILÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Köse Hasan Mah
1987 doğumlu A.K.ifadesinde, olay günü ağaçtan kiraz topladığı esnada ayağının kaydığını ve 15-20 metre kadar yükseklikten düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, kaldırıldığı hastanede yapılan tedavisi sonucunda Isparta iline sevk edilmiş, ancak kendisini iyi hissetmesi nedeniyle gitmek istememiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Akköprü Mah
Olay günü hah sahada futbol müsabakası yaptıkları sırada, 1989 doğumlu A.D. ile 1984 doğumlu S.T.'nin çarpışmaları sonucunda yaptıkları tartışmada, olaya 1993 doğumlu Ö.T., 1989 doğumlu G.G.'nin iştiraki ile kasten yaralama olayı meydana geldiğinden bahisle tarafların alman ifadesinde şikâyetçi olmadıkları anlaşılmış, hayati tehlikeleri yok, alkol yok, şeklinde dr. raporlan alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Salur Mah.
Olay günü mağdur 2003 doğumlu İ.S.İ.nin oynadığı esnada başını duvara çarpması sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, Müşteki 1968 doğumlu Y.İ.ifadesinde şikâyetçi olmadığın beyan etmiş, şüpheli 1974 doğumlu G.İ.'nin konuyla ilgili ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFİK KAZASI
Pazar Yukarı Mah.
Şüpheli 1973 doğumlu M.O. sevk ve idaresindeki 34 plakalı motosiklet ile
seyir halinde iken kullandığı bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 2005 doğumlu V.A. ya çarpması neticesi mağdur, motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan 1987 doğumlu A. Ö.'nün yaralandığı, alınan dr. raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
383 araç kontrol edilmiş, 93 araç sürücüsüne 93 adet ceza tutanağı karşılığı, 14.139.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.