Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2012 11:05
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Dere Mah..
Olay günü sürücü 1993 doğumlu S.Y.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletle, Sürücü 1989 doğumlu O.T.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda müşteki 1993 doğumlu A.A. ile sürücü S.Y yaralanmış, alınan dr raporlarında hayati tehlikelerinin olmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDIT
Hızırbey Mah.
Müşteki 1971 doğumlu M.C. müracaatında; boşanma aşamasında olduğu eşinin olay günü oğlu ile birlikte temizliğe gidiyorum diyerek evden ayrıldığını, 2 gün sonra tekrar ikamete geri döndüğünü, aralarında çıkan tartışma sonucunda bıçak ile eşi tarafından tehdit edildiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1981 doğumlu V.C.ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

FNTIHARA TEŞEBBUS
Halifesultan Mah.
1978 doğumlu Y.Ö. ifadesinde, olay günü eşi ile tartıştıklarını, evde çocukları ile birlikte iken ailevi sorunlarından dolayı bir anlık bunalıma girdiğini ve evde bulunan ilaçlardan on adet içtiğini, rahatsızlandığı için eşi tarafından hastaneye kaldırıldığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Davraz Mah
Olay günü sürücü 1972 doğumlu S.K.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile sürücü 1951 doğumlu M.Y.nin sevk ve idaresindeki 06 plakalı aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, Motosiklette yolcu olan müşteki 1933 doğumlu H.Y. ve her iki sürücü yaralanmış, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tarafların alman ifadesinde, sürücü M.Y.'nin şikayetçi olmadığı, diğerlerinin ise şikâyetçi olduğu anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTIHARA TEŞEBBÜS
Davraz mah.
1994 doğumlu H.Ö.ifadesinde, olay günü özel sebeplerden dolayı evdeki ilaçtan 12 adet içtikten sonra pişman olduğunu, haber vermiş olduğu ailesi tarafından hastaneye götürüldüğünü, kimseden şikayetçi olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Vatan mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu B.N.A.nm elinde ilaç kırıntısı görüldüğünden şüpheli 1989 doğumlu M.A. tarafından hastaneye götürülmüş, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1989 doğumlu İ.A.ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığnı beyan etmiş, şüphelinin konuyla ilgili ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI 
Bahçelievler Mah..
Olay günü sürücü 1974 doğumlu V.S.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı
araçla, sürücü 1970 doğumlu U.D.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralanmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, tarafların alınan ifadesinde birbirlerinden şikâyetçi olmadıkları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AILE IÇI ŞIDDET
Çünür mah.
Müşteki 1994 doğumlu F.D.müracaatında; eşinin eve geldiğinde ev sahiplerinin kızını gördüğünden sinirlendiğini, kendisini darp ederek çamaşır suyu içirmeye çalıştığını, öldürürüm diyerek tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1981 doğumlu Ö.D. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TAKSIRLE YARALAMA
Modernevler Mah.
Olay günü şüpheli 1989 doğumlu K.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı Belediye Otobüsünden indikleri esnada orta kapıya sıkıştıklarından mağdur 2009 doğumlu D.B.yaralanmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1985 doğumlu 1985 doğumlu M.B.nin alman ifadesinde şüpheliden şikâyetçi olduğu anlaşılmış, şüpheli 1989 doğumlu K.K.nin konuyla ilgili ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Halıkent Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu H.E.A. nm, ilaç içmesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Davraz Mah.
Sürücü 1975 doğumlu H.S. sevk ve idaresindeki 18 plakalı araç ile sürücü 1993 doğumlu O.P. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur 1996 doğumlu Ç.U. nun yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, sürücülerin birbirinden ve mağdurun babası olan müştekinin araç sürücüsünden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
İskender Mahallesi
Olay günü mağdur 2010 doğumlu Ş.G.nin, yeni taşındıkları evde boya badana yapıldığı sırada pet şişe içerisindeki tineri, su zannederek içmesi neticesi zehirlendiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Mehmet Tönge
1978 doğumlu Ö.M.D. ifadesinde; şiddetli baş ağrısı yüzünden belirli aralıklarla 3-4 adet ağrı kesici ilaçlardan içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Kutlubey Mah.
Şüpheli 1983 doğumlu M.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1949 doğumlu A.Ö. ye çarpışması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                            İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Yeşilada Mah.
Olay günü 1984 doğumlu S.K., kız arkadaşını rahatsız ettiği gerekçesi ile
1959 doğumlu İ.Ö. yü darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, taraflarm birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı Mah.
1948 doğumlu M.Y. ifadesinde; kömür yardımı almak için Hükümet Konağının önüne gittiğini, sırasını beklemek için orada bulunan sandalyeye oturmak istediğini ancak arkası kırık olmasından dolayı düşerek yaralandığı, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Topraklık Mah.
Olay günü müşteki 1949 doğumlu R.T. nin, eşi olan şüpheli 1946 doğumlu M.T. nin kullandığı motosikletten inmek istediği sırada, pantolon paçasının motosikletin ayaklığına takılarak düştüğü ve başını kaldırım taşma çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAC İLÇESİ

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Abacılar Mah.
Olay günü sürücü 1980 doğumlu R.D.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletle, sürücü 1978 doğumlu R.İ.'nin sevk ve idaresindeki 60 plakalı aracın çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsü ile yolcu olan müşteki 1947 doğumlu İ.D. yaralanmış, hayati tehlikeleri yok, şeklinde dr. raporları alınmış, motosiklet sürücüsü ile müşteki Isparta iline sevk edildiğinden ifadeleri alınamamış, şüphelinin alınan ifadesinde kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Kösehasan Mah.
Olay günü 1996 doğumlu A.K. nin, kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFIK UYGULAMA SONUÇLARI

371 araç kontrol edilmiş, 59 araç sürücüsüne, 59 adet ceza tutanağı karşılığı, 7.476,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.