Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2012 16:11
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ


KASTEN YARALAMA
Yayla Mah.
Olay günü Şüpheli 1984 doğumlu O. K' nin, arkadaşı 1990 doğumlu N. G E' ye gezmesi için verdiği 32 plaka sayılı aracın lastiğinin patlamış olduğunu görünce aralarmda çıkan tartışma neticesi darp olayınm meydana geldiği ancak, taraflarm şikâyetçi olmadıkları aıılaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları almarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Turan Mah.
Olay günü şüpheli 1988 doğumlu N. K' nin, kız arkadaşı ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle, müşteki 1978 doğumlu F. Ş' ye ait 32 plaka sayılı araca elindeki takım anahtarı ile vurmak suretiyle zarar verdiği, alman ifadesinde suçu işlediğini kabul ederek, pişman olduğunu beyan etmiş, darp yok, 179 promül alkollü şeklinde dr. raporu almarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HAKARET
Muzaffer Türkeş Mah.
Müşteki 1982 doğumlu Ü. U müracaatmda; olay günü 1977 doğumlu A. U' nun çocuklarmm gürültü yapması üzerine, kendilerini uyarmak için üst kata çıktığmda, şahsm kendisine hakaret ettiğini beyanla şikâyetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Davraz mah.
Müşteki 1984 doğumlu H. A müracaatmda, olay günü işyerinde çalıştığı sırada, ayağı kayıp düşmesi neticesi, bacağından hafıf şekilde yaralandığmı, kimseden davacı olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu almmış, şüpheli 1970 doğumlu M. S ifadesinde, olayı görmediğini, bir kusuru bulunmadığmı beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Bahçelievler Mah
Şüpheli 1985 doğumlu D. K ifadesinde, olay günü mağaza müdiresi ile
aralarmda yemek molasma çıkma konusu yüzünden tartışma çıkması üzerine, mağazanm deposunda kavga ettiklerini beyan etmiş, şüpheli 1977 doğumlu Y. A' nm da olayı doğruladığı ve birbirlerinden şikâyetçi oldukları anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları almarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gülistan mah.
Şüpheli 1958 doğumlu M. Y' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçlaseyir halinde iken, yolun karşısma geçmek isteyen 2003 doğulu M. C A isimli çocuğa çarpması neticesi mağdurun yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şüphelinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporu almmış, olayla ilgili şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT,HUZURVESUKUMJBOZMA
Batıkent Mah.
Müşteki 1983 doğumlu E.Ç. müracaatında; boşandığı eşi olan şüpheli 1978 doğumlu A.Ç. tarafından rahatsız edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALl TRAFİK KAZASI
Binbirevler Mah.
Şüpheli 1965 doğumlu İ.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile geri manevra yaptığı sırada kaldırımda bulunan mağdur 2004 doğumlu E.K. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Halife Sultan Mah.
1971 doğumlu Y.G. ifadesinde; olay günü bir anlık bunalım neticesi evde
bulunan tanm ilacından içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığmı beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

GENEL GÜVENLİĞİ TEHLİKEYE SOKMA
Hızırbey Mah.
Olay günü Çünür Tepesinde 32 plakalı araç içerisinden havaya ateş edildiğiihbarı üzerine takibe alman 32 plakalı araç müşteki 1967 doğumlu L.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araca çarpması neticesi içerisindeki şüpheliler 1993 doğumlu D.A. ve 1986 doğumlu K.Ö. ile birlikte yakalandığı ve otoda yapılan arama neticesi 1 adet Lama marka tabanca, şarjördeki 7 adet mermi, kutu içerisinde 10 adet mermi ve geniş ağızlı 1 adet av bıçağımn bulunduğu, 32 plakalı araç sürücüsü K. Ö.'nün kaza sırasında hafif şekilde yaralandığı ve alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış olup, şüpheliler mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca serbest kalmıştır.

                                                  İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Cami Mah.
Şüpheli 1987 doğumlu M.A.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken yolun karşısma geçmek isteyen mağdur 1996 doğumlu B.K. ye çarpması neticesi yaraladığı, ahnan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
İstasyon Mah.
Olay günü ailesi ile piknik yapmaya giden mağdur 2006 doğumlu Y.S. nin, göle girdiği sırada aniden kaybolması üzerine babası tarafından kurtarıldığı, boğulma tehlikesi geçiren mağdurun hayati tehlikesinin bulunmağı ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFİK KAZASI
Sekibağmah.
Şüpheli 1993 doğumlu M. E. Y' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle, şüpheli 1953 doğumlu İ. K' nin sevk ve idaresindeki 07 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, motosiklet sürücüsünün yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi mevcut, alkol yok, ileri tedavi için Isparta' ya sevk edildi, diğer sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Kükürt Mah.
Olay günü şüpheli 1975 doğumlu İ.Y. nin, sevk ve idaresindeki 42 plakalı aracıyla seyir halinde iken bir anlık uyuması neticesi şarampole girerek takla atması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak sevk edildiği Isparta Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Ulvikale Mah.
Olay günü şüpheli 1971 doğumlu M.S. nin, gittikleri saz kursundan geç geldikleri gerekçesi ile çocukları 1997 doğumlu M.S. ve 1998 doğumlu M.S. ye tokat attığı sırada araya girmek isteyen eşi 1971 doğumlu G.S. yi de darp ettiği, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Ulvikale Mah.
1987 doğumlu H.Y. ifadesinde; traktörün römorkundan indiği sırada elbisesinin takılması neticesi düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hamidiye mah
Şüpheli 1956 doğumlu H. B' nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı
Ramzey marka motosikletle seyir halinde iken, yolda yürümekte olan müşteki 1973 doğumlu G. K' ye çarpması neticesi, şahın dizlerinden yaralandığı anlaşılmış, tarafların hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

YARALAMALITRAFİK KAZASI
Erenler Mah.
Şüpheli 1979 doğumlu U.Ş. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracıyla kavşaktan dönüş yaptığı sırada aniden önüne çıkan müşteki 1961 doğumlu A.M. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALITRAFİK KAZASI
KabaağaçMah.
Şüpheli 1961 doğumlu Y. T' nin sevk ve idaresindeki 09 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybederek, aracın sol yanma devrilmesi neticesi kazanın meydana gelerek, kendisi ile araçta yolcu olarak bulunan 1969 doğumlu Z. T' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Abacılar Mah.
Şüpheli 1987 doğumlu Y.Ö. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpması neticesi araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1988 doğumlu A.D. ve 1964 doğumlu H.D. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Cumhuriyet Mah.
Şüpheli 1945 doğumlu H.H.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken aniden önüne çıkan mağdur 2008 doğumlu A.E.B. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Pazaraşağı Mah.
Şüpheli 1966 doğumlu Y.A.U. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken bindiği bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 2000 doğumlu F.M.B. ye çarpması neticesi yaraladığı, ahnan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak mağdurun sol bacağındaki kırık nedeniyle sevki yapıldığından ifadelerin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFIK UYGULAMA SONUÇLARI
336 araç kontrol edilmiş, 75 araç sürücüsüne 75 adet ceza tutanağı karşılığı, 13.001.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 10 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.