Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2012 12:35
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ


YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Doğancı Mah.
Şüpheli 1954 doğumlu T.B. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile Devlet Hastanesi Acil önüne giriş yaptığı sırada mağdur 2008 doğumlu C.G. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Yedişehitler Mah.
Olay günü şüpheli 1984 doğumlu O.K. nin, bahçe meselesi yüzünden anneannesi 1943 doğumlu N.O. ile tartıştığı sırada elindeki değneğin anneannesinin dudağına isabet etmesi neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Davraz Mah.
Olay günü şüpheliler 1966 doğumlu E.Ö. ile 1969 doğumlu Y.Ç. arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Sanayi Mah.
Şüpheli 1969 doğumlu Ş.B. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, bindiği bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 1999 doğumlu M.T.Ç. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Sanayi Mah.
Müşteki 1983 doğumlu E.T. müracaatında; abisi 1974 doğumlu A.T. ile iş ortağı olduklarını ve olay günü ofisteki eşyaları dağıtarak zarar verdiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise şirketin %55'inin kendisine ait olduğunu ve kendisine ait ofisteki eşyalara zarar verdiğini, kardeşinin şikayet etmeye hakkı olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AILE IÇI ŞIDDET
Yedişehitler Mah
Müşteki 1991 doğumlu A.A. müracaatında; olay günü kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sonucunda eşinin tehditlerine maruz kalarak darp edildiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 198 doğumlu T.A. ise ifadesinde eşini darp etmediğini kendisinin eşi tarafından darp edildiğini belirtmiş, tarafların hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

IŞ KAZASI
Pirimehmet Mah
1966 doğumlu T.Ü. ifadesinde, Olay günü kendisine ait olan demir işini yaptığı sırada demir kesmekte kullandığı spiral taşma dikkatsizliği neticesinde elinin çarpması sonucunda yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Pirimehmet Mah.
Olay günü Akmcılar elektronikte abisine yardım eden 1985 doğumlu M.G. ile 1990 doğumlu S.A. ve 1989 doğumlu A.Ö. isimli şahıslar arasmda fazla bekletilmekten dolayı çıkan tartışma sonucunda kasten yaralama olayı meydana gelmiş, taraflarm alman ifadesinde birbirlerinden şikâyetçi olmadıkları anlaşılmış, şahısların hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

INTIHARA TEŞEBBUS
Halıkent mah.
Olay günü 1978 doğumlu E.Ü.ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiğinden hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu alınmış, tedavisi halen devam ettiğinden konuyla ilgili ifadesine başvurulamamış olup, soruşturmanın devam ettiği bildirilmiştir.

                                                   İLÇELER

EĞİRDİR İÇESİ

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA
İstasyon Mah.
Müşteki 1966 doğumlu H.K. müracaatında; kendisine ait olan ancak şüpheli 1964 doğumlu A.E. adma tescilli olan 32 plakalı motosikleti Altınkum Plajına park ettiğini, dönüşte yerinde bulamadığını, şüphelinin alıp götürmüş olabileceğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise müştekiye sattığı motosikletin 1.300.00 TL borcunu ödemediği için olay günü alıp götürdüğünü beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

MÜŞTEMİLAT YANGINI
Selçuk Mah.
Olay günü müşteki 1950 doğumlu M.A. ya ait daha önce hızar olarak
kullandığı ancak şuanda atıl durumda olan müştemilatta elektrik kontağımdan çıkan yangının itfaiye tarafından söndürüldüğü ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KECİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Tuzla mah.
1990 doğumlu H.A. ifadesinde, olay günü ikametinin önünde ayakkabılarını giydiği sırada elini kapı arasına koyduğunu, eşinin ise bilmeden kapıyı örttüğünde elinin sıkıştığını ve yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SARKÎKARAAĞAC İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Orta Mah.
Olay günü şüpheli 1994 doğumlu M.E. nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı
motosiklet ile seyir halinde iken, yolun sağında yaya olan müşteki 1996 doğumlu M.Ç.ye çarpması neticesinde yaralamış, müştekinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak Isparta iline sevk edildiğinden konuyla ilgili ifadesi alınamamış, şüphelinin ise ifadesi alınarak serbest bırakıldığı bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
SanayiMah.
Müşteki 1956 doğumlu M.Z. müracaatında; olay günü borcu olduğu şüpheli tarafından darp edilerek tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığım beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1950 doğumlu M.K. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
337 araç kontrol edilmiş, 72 araç sürücüsüne 72 adet ceza tutanağı karşılığı, 10.598.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.