Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2012 14:30
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ


KAZAEN YARALANMA
Mehmet Tönge Mah.
Olay günü mağdur 2002 doğumlu M.Y.Y. nin, bindiği bisiklet ile
komşularının bahçesine düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA
Pirimehmet Mah.
Olay günü şüpheli 1942 doğumlu M.K. nin, evinin balkonundan vinçle
indirdiği plastik meyve kasasının, kaldırımda yürüyen müşteki 1966 doğumlu H.A.Ö. nün üzerine düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İŞKAZASI
Sanayi Mah.
Olay günü şüpheli 1975 doğumlu M.A. ya ait işyerinde çalışan müştekiler
1987 doğumlu B.G. ve 1980 doğumlu Y.A. mn, kamyondan indirdikleri çamların koruma kollarının çıkarak üzerlerine düşmesi neticesi yaralandıkları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HAKARET
DavrazMah.
Müşteki 1966 doğumlu Y.K. müracaatında; eve alkollü gelen eşi 1961
doğumlu H.H.K. nin hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği ve 219 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Gülistan Mah.
Olay günü sürücü 1953 doğumlu E.D.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile sürücü 1986 doğumlu N.A.'nm sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsünün yaralandığı, yaralının alman dr. raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Çelebiler Mah.
Olay günü 1984 doğumlu S.S. sevk ve idaresindeki araç ile caddeye çıktığı sırada yaya 1991 doğumlu E.B.tarafından hızlı gittiği gerekçesi ile aracm camı tıklanarak uyarıldığı için aralannda çıkan tartışma sonucunda kasten yaralama olayı meydana gelmiş, alman Dr raporlarmda hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Zafer mah.
1966 doğumlu H.Ç. ifadesinde, olay günü bulunduğu evde oturduğu yerden kalktığı sırada başınm döndüğünü ve kapıya çarparak yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 2 promül alkolüdür şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Olay günü sürücü 1953 M.D.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken, yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1933 doğumlu A.Ö.ye çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, sürücü ve müştekinin yaralandığı, alman dr. raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Fatih Mah.
Olay günü calgon isimli temizlik maddesi içtiğinden şüphelenilerek hastaneye götürülen mağdur 2011 doğumlu S.Z.nin yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1983 doğumlu Y.Z. ve şüpheli 1983 doğumlu H.Z.nin alman ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFFK KAZASI
Davraz mah.
Olay günü sürücü 1957 doğumlu R.C.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla, sürücü 1964 doğumlu K.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda sürücü R.C.'nin yaralandığı, alman Dr. raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sanayi mah.
Olay günü müşteki 1959 doğumlu N.Ş., şüpheli 1976 doğumlu H.Y.ye ait
olan kamyonun kapaklarım kapatmak istediği sırada, kapağı tutan yayın yerinden çıkarak sağ ayak bileğine çarpması sonucunda yaralanmış, yaralının alman dr. raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                            İLCELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Seydim Mah.
Olay günü 1961 doğumlu A.Y. ile araları bozuk olan dayısının oğlu 1977
doğumlu M.K.'nin hakaret yüzünden tartışmaya başladıkları ve yaşanan arbede sırasmda M. K.'nin hafif şekilde yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Turgutlar Mah.
Müşteki 1990 doğumlu E.D. müracaatında; Olay günü daha önceden kavga ettiği bir olaydan tanıdığı şüphelinin sevk ve idaresindeki motosiklet ile gelerek kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1993 doğumlu T.Ç.ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Kıbrıs Mah.
1939 doğumlu B.Ç. ifadesinde; yolda yürüdüğü sırada bir anda dengesini kaybederek düşmesi neticesi dizinden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

TAKSİRLE YARALAMA
Namazgâh Mah.
Olay günü şüpheli 1985 doğumlu A.A. nm, balkonda oynayan ve içeri
girmek istemeyen oğlu 2010 doğumlu M.A. nm kolundan tutup içeriye almak isterken, kolunun incindiği ve ailesi tarafından hastaneye getirilerek tedavisinin yapıldığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Bağlar Mah.
Müşteki 1985 doğumlu S.Ç.müracaatında; aralarında problem olan eşinin
olay günü kendisini darp ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1977 doğumlu Ö.Ç.nin ise hakkındaki suçlamaları kabul ettiği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pazar Aşağı Mah.
Müşteki 1954 doğumlu M.A. müracaatında; yaya olarak yolda yürüdüğü
sırada 32 plakalı aracm aynası ile kendisine çarparak kaçtığım beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, temin edilen şüpheli 1975 doğumlu Ö.B. de olayı doğrulayarak dikiz aynasından bayanın ayakta olduğunu görünce yoluna devam ettiğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUCLARI
323 araç kontrol edilmiş, 78 araç sürücüsüne 78 adet ceza tutanağı karşılığında 11.138.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.