Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2012 12:31
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA
Bağlar Mah.
Olay günü şüpheli 1971 doğumlu Y.A. mn, yanında işçi olarak çalışan ve kendisine 2000 TL borcu olan müşteki 1962 doğumlu M.Ü. ile para çekmek için bankaya gittikleri ancak müşteki paranın bloke edildiğini söylemesi üzerine kendisini oyaladığı gerekçesi ile darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Zafer Mah.
1990 doğumlu A.E. ifadesinde; şiddetli baş ağrısı yüzünden dolapta bulunan ve ağrı kesici zannettiği ilaçlardan belirli aralıklarla 4-5 tane içtiğini, bir müddet sonra midesi ağrımaya başlayınca hastaneye geldiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

INTIHARA TEŞEBBUS
Sidre Mah.
1984 doğumlu S.T. ifadesinde; borçlarından dolayı bunalıma girdiğini ve eczaneden aldığı iki kutu Vermidon isimli ilacın bir kısmım içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AÇIKTAN HIRSlZLIK
Sermet Mah.
Olay günü, müşteki 1963 doğumlu A.A. nm yıkadıktan sonra evinin önüne astığı halıyı çalan şüpheliler 1992 doğumlu S.Ö. ile 1991 doğumlu T.D. nin, apartman güvenlik kamara kayıtlarından tespit edilerek yakalandıkları ve müştekinin davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Karaağaç Mah.
Olay günü şüpheli 1972 doğumlu Ş.Ç. nin, iş bulup çalışmasını isteyen
babası 1944 doğumlu İ.Ç. ye sinirlendiği ve kapıya yumruk atması neticesi zarar verdiği, babasmın davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                           İLÇELER

KECİBORLU İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Hacıköy Mah. , Olay günü 1966 doğumlu C.K.'nin, alkol ile birlikte ilaç ve deterjan içerek intihara teşebbüs ettiği, hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınmadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

AILE IÇI ŞIDDET
Yenice Mah.
Olay günü şüpheli 1980 doğumlu F.Ö. nün, son zamanlarda telefonunu sürekli kapalı tutan eşi 1986 doğumlu Z.Ö. den şüphelenerek telefona bakmak istediği ancak eşinin sim kartı çıkartarak tuvalete atması üzerine darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTCÜLER İLÇESİ

HAKARET
Birlik Mah.
Müşteki 1967 doğumlu N.Ö. müracaatında; hayvan otlattığı sırada, aynı yere hayvanları ile gelen amcasının hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1951 doğumlu H.Î.Ö. nün ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFIK UYGULAMA SONUÇLARI
289 araç kontrol edilmiş, 56 araç sürücüsüne 56 adet ceza tutanağı karşılığı, 7.649.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.