Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2010 10:16
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                 ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

 

TÜRÜ : KASTEN YARALAMA

YERİ : KepeciMah.

OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1976 doğ. G.A. müracaatında; olay günü imam nikahlı eşi ile ikametlerinde alkol aldıklarını, bir müddet sonra evlilikleri yüzünden aralarında tartışma çıktığını, şüpheli 1963 doğ. M.İ.' nin kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı 214 promül alkollü olduğu anlaşılmış, şüpheli ifadesinde internet üzerinden bir bayanla görüştüğü sırada müştekinin görmesi ile tartışmanın çıktığını, elini ısırdığını kendisinin de darp ettiğini beyan ederek davacı olmadığını bildirmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, 171 promül alkollü olduğu tespit edilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

TÜRÜ : PARADA SAHTECİLİK

YERİ : Kutlubey Mah..

OLAYIN ÖZETİ :Olay günü, şüpheli 1973 doğumlu O.A. çalıştırdığı markette tanımadığı bir müşterisinden almış olduğu 100 EURO' yu, bozdurmak için gelmiş olduğu döviz bürosunda 100 EURO nun sahte olduğu anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

TÜRÜ : PARADA SAHTECİLİK

YERİ : Kutlubey Mah..

OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1965 doğumlu Y.V.ifadesinde, alacağına karşılık şüpheli 1940 doğumlu Ö.B den almış olduğu 100 doları döviz Bürosuna bozdurmak için götürdüğünde sahte olduğunun belirlendiği, şüphelinin alınan ifadesinde ise 6 yıl kadar önce hac görevini ifa etmek üzere para biriktirdiğini, söz konusu paranın bu paralardan kalan para olduğunu sahte olduğunu bilmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

TÜRÜ : TAKSİRLE YARALAMA

YERİ : Turan Mah..

OLAYIN ÖZETİ ı Olay günü ilimizdeki bir İlköğretim Okulunun Bahçe istinat duvarının çökmesi sonucunda mağdurlar 2001 doğumlu F.K., 2001 Doğumlu M.D., 2001 doğumlu H.M.D. ve 2001 Doğumlu O.Ç. yaralanmış, mağdurların alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilmiş, Müştekilerden 1969 doğumlu M.K.' nin alınan ifadesinde okul yönetiminden davacı olmadığını, istinat duvarının üst tarafında çalışma yapıp, çalışma yapılan yeri kapatmayan kurumdan davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, diğer müştekiler 1978 doğ. S.D., 1968 doğ. M.D. ve 1968 doğ. S.H.Ç kimseden davacı ve şikayetçi olmamış, Şüpheli 1965 doğ. M.K' nın alınan beyanında, okulun bahçe duvarının dış kısmında kazı çalışmasının yapıldığını, duvarında bu kazı çalışmasından dolayı biriken suların etkisiyle yıkılmış olabileceğini, kendisinin kusurunun bulunmadığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

                                            İLÇELER

 

 

EĞİRDİR İLÇESİ

 

TÜRÜ : İNTİHARA TEŞEBBÜS

YERİ : Kızılcıbık Mah.

OLAYIN ÖZETİ L Şüpheli 1990 doğ. R.A'nın olay günü fazla miktarda içmiş olduğu ilaçlar nedeniyle götürülmüş olduğu Hastanede gerekli tedavisi yapılmış, alınan Dr raporunda, "Selectra ve Risperdol isimli ilaçlardan fazla miktarda içmiş, mide lavajı yapıldı, aktif kömür verildi,hastaya yoğun bakım gerekebileceğinden bir üst merkeze sevk edildi" şeklinde belirtilmiş, ifadesi alınamadığından ilaçları niçin içtiği anlaşılamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

SENİRKENT İLÇESİ

 

TÜRÜ : AİLE İÇİ ŞİDDET

YERİ : Kıbrıs Mah.

OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1978 doğ. R.T müracaatında; şüpheli 1976 doğ. A.T ile evli olduğunu, olay günü aralarında eşinin işsiz olması nedeniyle çıkan tartışma neticesinde eşine kızarak başını evin duvarına vurduğunu, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda darp cebir izi bulunmadığı anlaşılmış, şüphelinin alınan ifadesinde eşinin ifadesini doğrulamış, eşine vurmadığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

 

TÜRÜ : TEHDİT VE HAKARET

YERİ : Camikebir mah.

OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1989 doğ. E.B. müracaatında; şüphelinin arkadaşı olduğunu, pansiyon önüne gelerek kendisini sorup döveceğini söylediğini öğrendiğini, telefonla arandığını, telefonda beni senmi şikayet ettin, seni rahat bırakmam dediğini, şüphelinin çalıştığı okula geçmiş günlerde de gittiğinde kendisine hakaret ve tehditlerde bulunduğunu, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheli 1984 doğ. N.T.nin ifadesinde müştekinin arkadaşı olduğunu, ancak hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini, davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

YALVAÇ İLÇESİ

 

TÜRÜ : TEHDİT VE HAKARET

YERİ : Bağlar mah.

OLAYIN ÖZETİ ; Olay günü Şüpheli müşteki 1980 Doğumlu L.S.'nin evinde kiracı olarak ikamet eden Müşteki şüpheli 1990 doğ. O.Y., 1990 doğ. O.D. ve 1990 doğ. T.D nin, ev sahibinin elektrik parasını sorarak, ev kirasını alamadığını bahisle hakaret ve tehditlerine maruz kaldıklarını beyanla davacı ve şikayetçi olmuşlar, şüpheli müştekinin alınan beyanında küfür ve tehdit etmediğini, evi boşaltacaklarını söylediklerinde sadece konuştuğunu belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir..

 

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

 

243 araç kontrol edilmiş, 94 araç sürücüsüne 94 adet ceza tutanağı karşılığı 19.584,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.