Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2012 16:46
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

TEHDIT
Zafer Mah.
Müşteki 1950 doğumlu M.Ş. müracaatında; olay günü torununun köpekten korkması nedeniyle köpek gezdiren çocuğu uyardığını, daha sonra bu çocuğun babası tarafından tehdit edildiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1967 doğumlu A.G. hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TÜRÜ TARİHİ YERİ OLAYIN ÖZETİ
Bağlar Mah.
Müşteki 1992 doğumlu M.Ü. müracaatında; olay günü alacağı olduğu şüpheliye telefon açarak alacağını istediğinde, hakaretlerine maruz kaldığını beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1984 doğumlu İ.D.'nin hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Batıkent Mah.
Olay günü şüpheli 1977 doğumlu N.Ö.'nün evde temizlik yaptığı sırada, mağdur 1999 doğumlu Î.Ö.nün çamaşır suyundan etkilenerek zehirlenmesi neticesinde hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi mevcut şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1973 doğumlu H.M.Ö.ve N.Ö.'nün alman ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Bağlar Mah.
Olay günü şüpheli 1977 doğumlu R.A. nm, kıskançlık yüzünden çıkan
tartışma neticesi eşi 1985 doğumlu M.A. yı darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Ayazmana Mah.
Olay günü 1990 doğumlu H.A. nm, kız arkadaşı 1983 doğumlu D.B.'nin
evine giderek birlikte alkol aldıktan sonra evden ayrılmak istememesi üzerine tartışmanın çıktığı ve H. A. nın, olayı yatıştırmak isteyen D. B.'nin ev arkadaşı 1987 doğumlu Y.K. nin kafasına seramik mumluk ile vurunca evdeki eşyaları birbirlerine atmaları neticesi her üç şahsın da yaralandıkları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tarafların davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Davraz Mah.
Olay günü mağdur 2011 doğumlu H.H.Ş. nin lavabo açıcı içmesi neticesi
zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Emre Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu K.T.K. nin, halası N. M.'nin evinde
bulunduğu sırada burnuna yabancı cisim sokması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

DOLANDIRICILIK
FatihMah.
Müşteki 1950 doğumlu H.İ. müracaatında; 0507 nolu cep telefonundan
arayan ve kendisini Komiser Fuat olarak tanıtan bir şahsın, terör örgütünün kendisi adına bankalarda işlem yaptığını ve bu durumu çözmek için para yatırması gerektiğini söyleyince Garanti Bankası ATM'sinden toplam 1200 TL gönderdiğini, olayı yeğenine anlatınca dolandırıldığım öğrendiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Bahçelievler Mah.
Olay günü 1973 doğumlu L.R.B. ile işyeri komşuları olan diğer şüpheliler
1971 doğumlu U.C. ve 1976 doğumlu E.C. arasında rekabet yüzünden çıkan tartışma neticesi birbirlerine tehdit ve hakaretlerde bulundukları, davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Davraz Mah.
Olay günü sürücü 1986 doğumlu M.Ş.'nin sevk ve idaresindeki 07 plakalı araçla, sürücü 1949 doğumlu A.A.'nın sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, müşteki 1951 doğumlu F.A.yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Vatan Mah.
Olay günü mağdur 2006 doğumlu K.Ç.bisikletten düşmesi sonucunda yaralanarak kaldırılmış olduğu hastanede yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1986 doğumlu M.Ç.ve şüpheli 1986 doğumlu D.Ç.nin alman ifadesinde kimseden davacı şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Sermet Mah.
Olay günü mağdur 2009 doğumlu B.N.K. ikamette ilaç içmesi sonucu zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu verilmiş, şüpheli 1990 doğumlu B.N.K.nin alman ifadesinde kimseden şikâyetçi olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDIT VE HAKARET
Kutlubey Mah.
Müşteki 1987 doğumlu G.Y. müracaatında; olay günü kiracı olarak kaldığı ikameti boşaltması için şüpheli tarafından tehdit ve hakaret edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1959 doğumlu Ş.İ.G.T. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

INTIHARA TEŞEBBUS
İstiklal mah.
1985 doğumlu Ü.S. ifadesinde, olay günü bir inşaatın çatı katma çıkarak alkol aldığını, daha sonra yaşamaktan bıktığı için hayatına son vermek istediğini ve çatı katından aşağıya atlamak istediği sırada polis ekiplerinin kendisini ikna ederek aşağıya indirdiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, darp cebir izi yok, 1,12 promül alkollüdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                           İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Cami Mah.
Olay günü 1961 doğumlu A.E.'nin alkol aldıktan sonra sol koluna çizikler
atmak sureti ile kendisini yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 115 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SARKÎKARAAĞAC İLECSİ

TEHDİT VE HAKARET
Aşağı Kale Mah.
Müşteki 1965 doğumlu F.U. müracaatında; geçimsizlik yüzünden eşinden
boşanmak istemesi üzerine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1956 doğumlu B.U.nun ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Süleyman Demirel Mah.
Olay günü 1992 doğumlu A.R.A. nm ilaç içmek sureti ile intihara teşebbüs
ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak tedavisi devam ettiği için ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YALVAC İLCESİ

HAKARET
Leblebiciler Mah.
Müşteki 1985 doğumlu A.Y. müracaatında; görümcesi olan şüpheli 1970
doğumlu F.B. nin, kendisini orospulukla hitam ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Kaşaşağı Mah.
Olay günü 1960 doğumlu M.G., korkuluğu bulunmayan balkonda çamaşır serdiği sırada dengesini kaybederek düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak Isparta iline sevk edilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Cumhuriyet Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu B.A. evde çamaşır suyu içmesi sonucunda
zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde Dr. raporu verilerek Isparta iline sevk edilmiş, müşteki 1979 doğumlu O.A ve şüpheli 1986 doğumlu G.A., mağdur ile birlikte Isparta iline gittiğinden konuyla ilgili ifadeleri alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
330 araç kontrol edilmiş, 63 araç sürücüsüne 63 adet ceza tutanağı karşılığı, 8.511,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 12 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.