Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2012 10:51
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KAZAEN ZEHIRLENME
Sülübey Mah.
1999 doğumlu T.U. ifadesinde; rahatsızlığı nedeni ile 2 adet ilaç içince rahatsızlandığını ve hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Gülevler Mah.
Olay günü mağdur 1999 doğumlu M.M. nin, bindiği bisikletten düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Hızırbey Mah.
Sürücü 1969 doğumlu M.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile sürücü 1967 doğumlu K.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

Muzaffer Türkeş Mah.
Şüpheli 1983 doğumlu H.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan mağdur 2001 doğumlu B.K. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AILE IÇI ŞIDDET
Vatan Mah. 
Olay günü 1986 doğumlu A.G.'nin, başka erkeklerle görüştüğü gerekçesi ile ablası 1983 doğumlu Ü.U. yu pantolon kemeri ile dövdüğünü öğrendiği eniştesi 1980 doğumlu H.U. yu darp ettiği, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, taraflarm birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Vatan Mah.
Sürücü 1986 doğumlu B.B sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan mağdur 2004 doğumlu İ.Y. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sav Kasabası
Olay günü mağdur 2011 doğumlu S.Ö. nün, çekyat üzerinden düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Şüpheli 1964 doğumlu Ş.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir
halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1935 doğumlu Y.S. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA
Bahçelievler Mah.
Olay günü işletmeciliğini şüpheli 1968 doğumlu H.Ö. nün yaptığı parkta
oynayan mağdur 2008 doğumlu U.B.E. nin üzerine, şişme balonun devrilmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müşteki 1976 doğumlu Z.D.E. nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                               İLÇELER

ULUBORLU İLÇESİ

İŞKAZASI
Selçuklu Mah.
1986 doğumlu M.A. ifadesinde; belediyede mevsimlik işçi olarak çalıştığım ve olay günü ot biçme makinesi ile kaldırım kenarlarım temizlediği sırada fırlayan taşın gözüne kaçması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİ

HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ
GündoğduMah.
Müşteki 1938 doğumlu B.Ö. müracaatında; kendisine ait olan parsel üzerine duvar örmek suretiyle işgal eden şüpheliler 1967 doğumlu T.Ç. ve 1941 doğumlu H.K. den davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUCLARI
319 araç kontrol edilmiş, 72 araç sürücüsüne 72 adet ceza tutanağı karşılığında 12.509.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.