Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2012 13:36
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

AİLE İÇÎ ŞİDDET
Batıkent mah.
Müşteki 1979 doğumlu G.Ç. müracaatında; olay günü oğlunun bisikletten
düştüğünü, düşme esnasında komşuda olması sebebiyle eşi ile aralarında yaptıkları tartışma sonucunda darp edildiğini beyanla şikayetçi olmuş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, şüpheli 1976 doğumlu V.Ç.ifadesinde oğlunun bisikletten düşmesi esnasında eşine nerede olduğunu sorduğunu, hesap mı vereceğiz demesi ile aralarında arbede çıktığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAKARET
Hızırbey mah.
Müşteki 1969 doğumlu F.B.müracaatında; olay günü aralarında daha
önceden meydana gelen bir husumet sebebiyle A.A.'nın kendisine hakaret ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1955 doğumlu A.A. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Halife Sultan Mah.
Olay günü ikametlerinde mağdur 2011 doğumlu A.Ç.yemiş olduğu fare
zehrinden zehirlenerek hastaneye götürülmüş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1987 doğumlu E.Ç. ve şüpheli 1990 doğumlu E.Ç.nin alman ifadesinde kimseden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

RAHATSIZETME
Kutlubey Mah.
Müşteki 1991 doğumlu F.î.müracaatında; şüpheli ile aralarında daha önceden bulunan bir davadan dolayı ceza aldığını, olay günü ise pasaport pizzada arkadaşı ile birlikte bulundukları sırada yanlarına gelerek kendisini tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1989 doğumlu G.G.ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFİK KAZASI
Fatih mah.
Olay günü sürücü 1991 doğumlu H.D.'nin sevk ve idaresindeki 41 plakalı
araçla, sürücü 1988 doğumlu AY.'nin sevk ve idaresindeki 40 plakalı aracın çarpışması sonucunda 41 plakalı araç sürücüsü ile bu araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1990 doğumlu O.İ.yaralanmış, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikesinin bulunmadığı, sürücülerin alman ifadesinde birbirlerinden şikayetçi oldukları anlaşılmış, müştekinin tedavisi halen devam ettiğinden ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                         İLÇELER

SARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Orta Mah.
Olay günü alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucunda 1972 doğumlu A.Ç., 1979 doğumlu E.Ş. ve 1956 doğumlu İ.Ş., birbirlerini tehdit ve hakaret ettiklerinden bahisle alınan ifadelerinde şikâyetçi oldukları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ.

KAZAEN ZEHİRLENME
Kıbrıs mah.
OLAY1991 doğumlu S.S.ifadesinde, olay günü devamlı olarak kullandığı ilacı diğer kullandığı ilaçlar ile birlikte içerek dışarıya çıktığım, bir süre gezdikten sonra tekrar yurda döndüğünde ilaçlardan birini içmediğini düşünerek bir adet daha içtiğini, bilahare rahatsızlandığından tedbir amaçlı hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
317 araç kontrol edilmiş, 87 araç sürücüsüne 87 adet ceza tutanağı karşılığı, 13.137.00 TL para cezası yazılmış olup, 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.