Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2010 11:01
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                  ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Çünür Mah.
Olay günü 1990 doğumlu O.G., hakkında asılsız iddialarda bulunarak dedikodu yapan 1985 doğumlu Z.A. ile konuşmak istediği sırada tehdit ve hakaret olayının yaşandığı, bu sırada olaya karışan O. G.'nin kız arkadaşı 1986 doğumlu S.T. ile Z. A.'nin birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tarafların davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Çünür Mah.
Olay günü 1957 doğumlu M.M.'nin sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hastaneye gittiği ve tedavisi yapılarak taburcu olduğu, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TURU : TEHDİT VE HAKARET
YERİ : Gölcük yolu üzeri, Kaan Un Mamulleri
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1975 doğumlu N.T. C.Başsavcılığına vermiş olduğu şikayet dilekçesinde kaymbabası olan şüphelinin işyerini telefon ile arayarak tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1949 doğumlu H.İ.T. nin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET VE MALA ZARAR VERME
Pirimehmet Mah. 1952 doğumlu F.A.U. ifadesinde; karşı komşusu olan 1974 doğumlu H.C.'nin salon camından halı silkelemesine kızarak hakaret etmesi üzerine evine geldiğini ve elindeki çöp bidonu ile kafasına vurarak darp ettiğini, çöplerin yere dökülmesi neticesi evinin kirlendiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, H. C. ise kavgayı F. A. U.'nun başlattığını kendisinin de davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

EV YANGINI
Hızırbey Mah.
Olay günü 1972 doğumlu N.D., sobayı yanık bırakarak kız kardeşine ziyarete gittiği sırada, sobadan sıçrayan kıvılcımlar neticesi yangının çıktığı ve sobanın bulunduğu oda içerisindeki 1 adet tekli kanepe, halı, taban tahtaları ile duvarların kısmen zarar gördüğü, diğer odalara sirayet etmediği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Turan Mah.
1988 doğumlu K.E. ifadesinde; olay günü iki adet anti depresan ilaçlardan içtikten sonra alkol alınca rahatsızlandığını, hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ŞÜPHELİ OLUM
Gülevler Mah.
Olay günü 1996 doğumlu B.S.nin, evde yalnız olduğu sırada ağzından köpükler gelmiş ve yerde yatar vaziyette ailesi tarafından bulunarak hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak eks olduğu, olay yerinde yapılan incelemede oda içerisinde halen yoğun şekilde kömür kokusu olduğu ve sobadan sızan gazdan zehirlenmiş olabileceği bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TAKSİRLE YARALAMA
Sanayi Mah.
Olay günü şüpheli 1989 doğumlu S.T.B. nin, arkadaşı olan müşteki 1983 doğumlu Ü.T. ile şakalaştığı sırada elindeki bıçağın koluna isabet etmesi neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Anadolu Mah.
Sürücü 1976 doğumlu A.C. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü
1991 doğumlu M.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi, sürücüler ile 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar 2000 doğumlu M.Ç., 2002 doğumlu H.Ç., 2009 doğumlu K.B.Ç. ve 1984 doğumlu D.Ç. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı sadece A. C. nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, MALA ZARAR VERME
Fatih Mah.
Olay günü 1978 doğumlu R.U. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yerlerin buzlu olmasından dolayı aracı kaydırarak, O.K.'ya ait park halindeki 32 plakalı araca çarpması üzerine diğer şüpheliler 1988 doğumlu O.K. ve 1990 doğumlu H.K.tarafından darp edildiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 248 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Sermet Mah.
1980 doğumlu N.Y. ifadesinde; bir hafta önce kayın babasının vefat ettiğini, o günden beri uyuyamadığı için uyku ilacı içtiğini, rahatsızlanması üzerine hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                        İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Gezirler Mah.
1991 doğumlu G.K. ifadesinde; ailevi bazı sorunlarından dolayı ağrı kesici ilaçlardan 33 adet içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Keçiborlu
Olay günü şüpheliler 1991 doğumlu Ş.Ş., 1992 doğumlu U.E., 1992 doğumlu İ.A. ve 1992 doğumlu A.A.nın, kendilerine küfür ederek hakaretlerde bulunan müşteki 1992 doğumlu A.C. yi darp ettikleri, müştekiye alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelilerden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
16.12.2010
Sandıklı Sokak üzerinde
Olay günü şüpheli 1954 doğumlu Ö.I.nın, kullandığı araç ile aniden önüne çıkan müşteki 1957 doğumlu F.G.T.'ye ait köpeğe, hafif şekilde çarpması üzerine yanında bulunan kardeşi 1965 doğumlu A.K. nm da olaya iştirak ederek şahıslar arasında tehdit ve hakaret olayının yaşandığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

SOBADAN ZEHİRLENME
Cumhuriyet Mah.
Olay günü mağdurlar 1996 doğumlu A.N.A. ve 1999 doğumlu B.A. nin, sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendikleri ve aileleri tarafından hastaneye götürülerek tedavilerinin yaptırıldığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

157 araç kontrol edilmiş, 68 araç sürücüsüne 68 adet ceza tutanağı karşılığı 5.556.00 TL para cezası yazılmış olup, 2 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum