Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2012 15:38
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KAZAEN YARALANMA
Pirimehmet Mah.
Olay günü 1982 doğumlu G.Y.'nin, bindiği bisikletten düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Vatan Mah.
Olay günü mağdur 2005 doğumlu A.Y. nin, madeni 50 kuruş yutması üzerine ailesi tarafından hastaneye götürülerek çıkartıldığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Kepeci Mah.
Olay günü mağdur 2003 doğumlu S.Ç. nin, annesine ait ilaçlardan içmesi
neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Fatih Mah.
1985 doğumlu R.U. ifadesinde; olay günü moralinin bozulması üzerine
kullandığı ilaçlardan 15 adet içerek intihar etmek istediğini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Sürücü 1953 doğumlu M.D.. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile sürücü 1983 doğumlu A.E. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞKAZASI
Sanayi Mah.
Müşteki 1973 doğumlu İ.B. ifadesinde; şüpheli 1969 doğumlu M.B.E. ye ait işyerinde çalıştığı sırada kaldırmak istediği camının kırılması üzerine sol el işaret parmağından yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞKAZASI
Sanayi Mah.
Müşteki 1984 doğumlu İ.D. ifadesinde; şüpheli 1967 doğumlu M.K. ye ait
işyerinde askıya aldıkları römorka kaynak yaptığı sırada sıçrayan kıvılcımların boş tiner bidonu üzerine düşmüş olduğunu ve bidonun patlaması neticesi sol omuz, sol kol ve yüzünün sol tarafının yandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                       İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Yeni Mah.
Sürücü 1940 doğumlu S.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

EĞİRDİR İLÇESİ

EV YANGINI
Göktaş Mah.
Olay günü 1969 doğumlu N.Ç.'nin, kızartma yapmak için ocağın üzerine koyduğu tavanın alev alması üzerine yangının çıktığı ve yaklaşık 4.000 TL civarında maddi zararın meydana geldiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI TRAFIK KAZASI
Isparta Konya Karayolu
Sürücü 1978 doğumlu H.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1986 doğumlu M.G. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletin çarpışması neticesi her iki sürücünün de yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KECİBORLU İLÇESİ

AILE IÇI ŞIDDET
Cumhuriyet Mah.
Olay günü şüpheli 1974 doğumlu M.S. nin, başka kadınlarla ilişkisi olduğunu söyleyen eşi 1977 doğumlu N.S. ile aralarında çıkan tartışma neticesi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAC İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Gazipaşa Cad.
1987 doğumlu O.K. ifadesinde; bisiklet ile seyir halinde iken köpeklerin
kovalamaya başladığını ve panikleyerek düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFIK UYGULAMA SONUÇLARI
305 araç kontrol edilmiş, 95 araç sürücüsüne 95 adet ceza tutanağı karşılığı, 15.422.00 TL para cezası yazılmış olup, 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ