Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2010 11:00
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                 ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Batıkent Mah.
Olay günü 1983 Doğumlu E.E ifadesinde, ikametinde bulunduğu esnada moralinin bozulduğunu, ismini bilmediği ilaçlardan 8-9 adet içerek midesinin bulanması ile hastaneye gittiğini, herhangi bir kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Zafer Mah.
Olay günü, Şüpheli 1959 doğumlu A.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken diğer Şüpheli 1969 doğumlu M.A.Ç' nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile kavşakta çarpışması neticesinde kaza meydana getirilmiş, olay esnasında yaralanan A. Ç. davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 1, 19 promül alkollü olduğu şeklinde Dr. raporu alınmış, Şüpheli M.A.Ç. ise davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, darp cebir izi yok hayati tehlikesi yok, alkolsüzdür şeklinde dr. raporu alınmış olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Yayla Mah.
Müşteki Şüpheli 1985 Doğumlu O.D ifadesinde, olay günü merdiven temizliği yaptığını, aynı aparmanda oturan kuzeni Şüpheli Müşteki 1987 doğumlu Y.H.nin yardım etmesi için kapısını çaldığını, yardım istediğinde başına 3-4 kez vurduğunu ve hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli Müşteki Y.H ise hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, aksine kuzeninin kendisine tokat attığını, hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALANMAYA SEBEBİYET VERMEK.
Piri Mehmet Mah.
Müşteki 1964 doğumlu M.Ş. müracaatında; oğlunun olay günü küçük su şişesine doldurtmuş oldukları oda spreyini iş yerindeki sehpa üzerine koyarak aynı gün kunduracılar sitesine alışveriş için eşi oğlu ile birlikte gittiklerini, mağdurun sehpa üzerinde bulunan şişeyi su zannederek içmiş olduğunu tükürünce anladıklarını, hastaneye götürdüklerini, herhangi bir kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, mağdurun hayati tehlikesi vardır şeklinde raporu alınmış, Şüpheli 1970 Doğumlu N.Ş'nin alınan ifadesinde olayda bir kusurunun bulunmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALANMA
Yenice Mah.
1969 doğumlu Ü.Y. olay günü su içmek için mutfağa gittiğini, orada bulunan plastik bardak içerisindeki porçözü su sanarak içtiğini beyanla herhangi bir kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.


TEHDİT VE HAKARET, RAHATSIZ ETME
Batıkent Mah.
Müşteki 1958 doğumlu A.B. müracaatında, olay günü üst kattaki komşusunun gürültü yaptığını, uyarmak üzere gittiğinde, şüphelinin kapıyı açtığını, rahatsızlığını anlattığım, fakat kendisine hitaben sinkaflı küfürler ederek tehdit ettiğini, evine geri geldiğini, bir müddet sonra bu şahsın kapısına gelerek kapıyı yumrukladığını, davacı ve şikayetçi olduğunu belirtmiş, şüpheli 1974 doğumlu İ.A. ifadesinde, kapısına müştekinin geldiğini, gürültü yaptıklarını söylediğini, söyleyiş tarzına kızarak defol git dediğini, atılı suçlamaları kabul etmediğini beyanla davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET
YERİ : Fatih Mah.
OLAYİN ÖZETİ : Müşteki 1976 doğumlu H.H.K.müracaatında; olay günü düğün merasimi için bulundukları salonda, küçük çocuğunun oturduğu ve bilahare kalktığı sandalyeyi şüphelinin almak istemesi, kendisinin de vermemesi üzerine, hakaretlerine maruz kaldığını, yüzüne kafa attığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1979 doğumlu Y.Ç. ise alınan beyanında hakaret etmediğini, saygısız dediği için yüzüne kafası ile vurduğunu belirtmiş, darp cebir izi yok, alkol yok şeklinde Dr raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.


KASTEN YARALAMA
YERİ : Gazi kemal Mah.
OLAYIN ÖZETİ ı Olay günü, Şüpheli 1991 doğumlu T.T. bilmedikleri bir mevkide kokladıkları bally nedeniyle diğer Şüpheli 1991 Doğumlu R.Y. ile kavga etmeye başladıklarını, kendisini darp ettiğini beyanla davacı şikayetçi olmadığını, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, alkolsüz olduğu şeklinde belirtildiği, R. Y. ise olayı doğrular şekilde ifade verdiği, darp cebir izi yoktur, alkolsüzdür şeklinde raporunun alındığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.


İLÇELER


ULUBORLU İLÇESİ

TÜRÜ : AİLE İÇİ ŞİDDET
YERİ : Güreşyeri Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1976 doğumlu R.U.; olay günü eşinin geç vakitte eve geldiğini, çocuğunun rahatsız olması nedeniyle eşine nerede kaldığını sorduğunu, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını beyanla davacı şikayetçi olmamış, alınan Dr. Raporunda darp cebir izi yoktur şeklinde belirtilmiş, şüpheli 1969 doğumlu S.M.U.nun alınan ifadesinde eşini doğrulayarak davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

TÜRÜ : KAZAEN YARALANMA
YERİ : Birlik Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü, 1999 Doğumlu mağdur M.A.Y. ikametlerinde halı üzerinde top
oynadığı esnada kayarak yaralandığı, annesi şüpheli 1968 doğumlu F.Y' ye durumu söylediği, hastaneye götürüldüğü, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığının bildirildiği, Müşteki 1963 doğumlu B.Y. ise alınan ifadesinde herhangi bir kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, Şüpheli F.Y olayı görmediğini, oğlunun kendisine gelerek olayı anlattığını beyanla herhangi bir kimseden davacı ve şikayetçi olmamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

449 araç kontrol edilmiş, 140 araç sürücüsüne 140 adet ceza tutanağı karşılığı 19.557,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 14 araç trafikten men edilmiştir.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.