Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2010 10:58
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                 ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

AİLE IÇI ŞİDDET
Vatan mah.
Müşteki 1978 doğumlu S.Y. müracaatında; eşinin olay günü eve geldiğini, nereden geldiğini, hurda toplamadın mı diyerek sorduğunda, çalışmayacağını, sen kazan ben yiyeceğim şeklinde konuşarak sürahiyi eline vurduğunu, elinin kesildiğini, kendisine taş vurduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli 1970 doğumlu M.Y. ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, darp cebir izi yok alkolsüzdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Kutlubey mah..
Müşteki 1983 doğumlu R.Ş. müracaatında; Şüpheli 1974 doğumlu N.H.nin kendisine olay günü personel ile neden gider yapıyorsun diye söylenilmesi üzerine, sinirlendiğini, oturmuş olduğu sandalyeye yumruk attığını, şüphelinin niçin sandalyeye yumruk attın diyerek kendisine tokat vurduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Gazikemal mah.
Müşteki 1993 doğumlu S.Ö. ifadesinde; şüpheli 1990 doğumlu M.Ö.nün kendisini aralarında çıkan tartışma nedeniyle olay günü darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli ifadesinde, eşinin iki adet cep telefonu alarak borç etmesi yüzünden çıkan tartışma yüzünden eşinin kendisini darp ettiğini belirterek davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Çünür Mah.
Müşteki Şüpheli 1945 doğumlu F.Ç. ifadesinde, olay günü hastaneye giderken, yürüdüğü bir esnada ayağının takılması ile düştüğünü beyanla davacı ve şikayetçi olmamış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Yedişehitler mah
Müşteki Şüpheli 1973 doğumlu A.K.'nin alınan ifadesinde, olay günü bir başkası ile nikahsız olarak yaşayan kızı S.K.nin evine geldiğini, kendisinden para istediğini, ilk önce ev tutacağını söylediğini daha sonra Antalya iline gideceğini, hap alıp içeceğini beyan ettiğini, vermediği için evini dağıttığını, kendisine vurduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli Müşteki 1991 doğumlu S.K ise alman ifadesinde itiş kakış esnasında annesini yaralamış olabileceğini, annesine vurmadığını, aynanın yere düşerek kırıldığını, emanet olarak teslim etmiş olduğu takıları kendisine vermediğini belirtmiş, davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, darp ve cebir izi yok, alkolsüzdür şeklinde Dr.Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Zafer mah.
Müşteki 1954 doğumlu S.S. alınan ifadesinde, damadının kendisini telefonla arayarak Seni öldüreceğim, borçların var, bunları eşek gibi ödeyeceksin diye tehdit ve hakaret ettiğinden, davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheli 1970 doğumlu H.Ç. ise alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                                İLÇELER 

GÖNEN İLÇESİ

TÜRÜ : AİLE İÇİ ŞİDDET
YERİ : Cami Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1971 doğumlu G.K. müracaatında; olay günü eşinin kendisine seyir halindeki aracı durdurarak yumruk vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1969 doğumlu M.K. ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

TÜRÜ : MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
YERİ : Güreş yeri Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü Şüpheli 1987 doğumlu İ.Ö'nün sevk ve idaresindeki 35 plaka sayılı otosu ile seyir halinde iken, diğer şüpheli 1988 doğumlu U.O' nun sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı oto ile çarpışmaları neticesinde maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, alkolsüzdür şeklinde raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

TÜRÜ : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
YERİ : Pazaraşağı mah.
OLAYIN ÖZETİ : Şüpheli 1977 doğumlu R.K. sevk ve idaresindeki 07 plaka sayılı otosu ile seyir halinde iken, yolu geçmekte olan mağdur 1999 Doğumlu A.B.' ye çarparak yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, mağdurun alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiş, Müşteki 1974 doğumlu A.B'nin ilçe dışında bulunduğundan ifadesi alınamamış, Şüpheli mağdura çarptığını doğrulamış olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

151 araç kontrol edilmiş, 79 araç sürücüsüne 79 adet ceza tutanağı karşılığı 7.876,00 TL para cezası yazılmış olup, 9 araç trafikten men edilmiştir.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum