Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2010 10:32
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                 ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

YAĞMA, KASTEN YARALAMA, MALA ZARAR VERME.
Bahçeli Evler Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1972 doğumlu Y.A.müracaatında; Olay günü şüpheli 1977
doğumlu Y.A. nın kendisine 16.000TL borcunun olduğunu bahisle bu parayı kendisinden istediğini, borcunun olmadığını beyan ettiğini, bunun üzerine şüphelinin kendisine bıçak çektiğini, küfür ve tehdit ettiğini, korkarak 500 TL para verdiğini, aralarında kavga başladığını, polisi cep telefonu ile aradığı esnada cep telefonunu kırdığını beyanla davacı olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli ifadesinde, müştekinin babasından kalan malların adil paylaştırılmadığını bahane ederek kendisinden para istediğini, yok olduğunu söylediğinde aracından aldığı sopa ile kendisini darp ettiğini belirterek davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Afyonkarahisar karayolu.
OLAYIN ÖZETİ ı Müşteki 1985 doğumlu T.İ. müracaatında; olay günü bir Dinlenme Tesisi
yakınında eşi Şüpheli 1980 doğumlu H.İ. tarafından darp edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmamış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli alınan ifadesinde eşini darp ettiğini doğrulamış, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, darp cebir izi yoktur şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK
Pirimehmet mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1978 doğumlu M.Y., mağazada yapılan sayımda , bir adet 70 cc
lik bir adet Binboğa marka votkanın eksik olduğunu gördüğünü, kamera kayıtlarına baktıklarında Şüpheli 1988 Doğumlu A.S. isimli şahsı tespit ederek polise bildirdiğini, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheli alınan ifadesinde suçlamaları kabul ederek maddi zararını karşılayacağını belirtmiş, müşteki ek ifadesinde zararının şüpheli tarafından karşılandığını, davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT
Davraz Mah.
Müşteki 1976 doğumlu D.G. müracaatında; olay günü kapının çalındığını küçük kızının kapıyı açtığını, kapıyı açması ile kapatmasının bir olduğunu, kızına kim olduğunu sorduğunda, Şüpheli 1965 doğumlu F.E. olduğunu söylediğini, balkona çıkarak niçin geldiğini sorduğunda mahkemede seninle görüşeceğiz diyerek gittiğini, daha önceden, şikayetlerinin bulunduğunu, geri almasını istediğini, almazsa kötü olacağını söylediğini, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheli suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Halife Sultan mah.
Müşteki Şüpheli 1974 doğumlu ÖT.sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı otosu ile seyir halinde iken, Mağdur 2001 Doğumlu R.Ç'nin kullanmakta olduğu bisikletle çarpışmaları neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, Mağdurun alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiş, Müşteki 1969 doğumlu H.A.Ç.ifadesinde Müşteki Şüpheliden davacı ve şikayetçi olmuş, oto sürücüsünün darp cebir izi yok alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporu alınmış, oto sürücüsü, bisiklet sürücüsünden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                        İLÇELER 

EĞİRDİR İLÇESİ

TEHDİT
Cami mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1979 doğumlu H.K.müracaatında; Şüpheli 1973 doğumlu N.K.
nin keçilerinin çalınması olayı ile ilgili olarak kendisini sorumlu tuttuğunu, buna istinaden olay günü tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

GÖNEN İLÇESİ

HAKARET
Cami Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Müşteki 1967 doğumlu S.A. müracaatında; olay günü karşı komşusu olan
şüpheli 1981 doğumlu M.Ö.Ö. aşırı alkollü olması nedeniyle bahçe içerisinde bulunan elma kasalarını etrafa attığını, römorkun kapaklarını açarak gürültü yaptığını, bahçeden çıkmasını söylediğinde kendisine küfür ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ifadesinde müştekinin bahçesine girdiğini doğrulamış, ancak küfür etmediğini belirtmiş, darp ve cebir izi yoktur, 148 promül alkollüdür şeklinde raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Cami Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Mağdur Şüpheli 1987 doğumlu S.A. ifadesinde, olay günü kendi odasında
oturduğu esnada, maddi sıkıntılar çektiğinden dolayı 12 adet doktor tarafından verilen demir ilaçlarından attığını, annesi tarafından hastaneye kaldırıldığını, davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr.Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

435 araç kontrol edilmiş, 92 araç sürücüsüne 92 adet ceza tutanağı karşılığı 12.722,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.