Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2010 10:32
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                 ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ
                            

                                               İL MERKEZİ

RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK
Ziraat Bankası
Olay günü, müşteki 1977 doğumlu M. K' nin, şirketlerine ait olup, çalınan 1 adet çekin, 38.500 TL meblağlı olarak düzenlenerek, bankadan tahsil edilmeye çalışıldığını beyanla şikayetçi olmuş, çeki tahsil için bankaya veren şüpheli 1964 doğumlu Ş. Ş ifadesinde, söz konusu çeki 1976 doğumlu H. U. K' tan aldığını, bu şüphelinin de 1972 doğumlu E. M' dan aldığını beyan etmesi üzerine, şüpheli E. M ifadesinde, H. U. K ile ticari ilişkisi bulunduğunu, ancak çeki kendisinin vermediğini suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK
YERİ istiklal Mah.
OLAYIN ÖZETİ Müşteki 1964 doğuı İ. Y D müracaatında; 0531 391075 numaralı cep telefonundan arayan şahsın kendisini Başkomiser Okan olarak tanıttıktan sonra, kullanmış olduğu ev telefonundan albayın hanımına hakaret mesajları çekildiğini, şahısların peşinde olduklarını, kendilerine yardımcı olmasını, bunun için verdiği telefon numaralarına para yatırması gerektiğini söyleyerek ikna ettiğini ve yapı Kredi Bankası ATM' sine giderek verdiği 11 adet telefon numarasının her birine 180 TL olmak üzere toplam 1900 TL para yatırdığını, daha sonra dolandırıldığını anlayarak davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup,, faili meçhul şüphelinin aranmasına başlanılarak, bulunması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
İstiklal Mah.
Olay günü, mağdur 2008 doğumlu M. G' nin ağzında vitamin ilacı kokusu olduğunun annesi tarafından hissedilmesi üzerine, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı anlaşılmış, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınarak, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı olayla ilgili soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                           İLÇELER

GÖNEN İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
YERİ : Cumhuriyet meydanı
OLAYIN ÖZETİ : Şüpheli 1982 doğumlu M. B' nin sevk ve idaresindeki, 45 plaka sayılı araçla
geri manevra yaparken, yaya olarak yürümekte olan 1933 doğumlu H. H A' nın ayağı üzerine çıkarak, şahsın yaralanmasına neden olduğu anlaşılmış, müştekinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şüphelinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
O YERİ : Taşmescit Mah
OLAYIN ÖZETİ : Olay günü, şüpheli 1974 doğumlu S. U' nun elma zararlılarına karşı
kullanılan Pastist isimli ilaçtan içerek intihara teşebbüs etmesi neticesi,, hayati tehlike kaydı ile İsparta' ya sevk edildiği ve ifadesine başvurulamadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
YERİ : Süleyan Demirel Mah.
OLAYIN ÖZETİ ı Olay günü, şüpheli 1989 doğumlu S. A' nın kalmakta olduğu apart odasında,
Fortine isimli ilaçtan 11 adet içmesi nedeniyle, hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, şahsın müşahede altında tutulması nedeniyle ifadesine başvurulamamış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
YERİ : HamidiyeMah.
OLAYIN ÖZETİ L Şüpheli 1989 doğumlu N. Y ifadesinde, olay günü arkadaşı ile evde
bulundukları sırada, ailesinden gelen bir mesaja sinirlenerek, odasında bulunan cama eliyle vurması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
YERİ : Süleyman Demirel Mah.
OLAYIN ÖZETİ : Şüpheli 1989 doğumlu M. M. Ş. ifadesinde, olay günü ikametinde bulunup,
mutfakta bulaşık olan cam bardakları yıkarken, bardağın kırılarak elini kesmesi üzerine, hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
YERİ : Topraklık mah.
OLAYIN ÖZETİ ı Olay günü şüpheli 1989 doğumlu N. F' nin Majezik isimli ilaçtan 10 adet,
Vermidon isimli ilaçtan 10 adet, Gripin isimli ilaçtan 4 adet, Pankreoflat isimli ilaçtan 12 adet, Katarin isimli ilaçtan 20 adet içmesi neticesi, hayati tehlike kaydı ile İsparta' ya sevk edildiği ve ifadesine başvurulamadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Otobüs Terminali Olay günü müşteki 1973 doğumlu H. N' nin alacak verecek meselesi yüzünden, kendisine tehdit ve hakarette bulunan şüpheli 1967 doğumlu m. K hakkında, davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin iftiraya uğradığını beyanla suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kredi Yurtlar Kurumu
Şüpheli 1991 doğumlu S. Ö ifadesinde, olay günü, öğrenim görmekte olduğu ilçeye alışamadığını ve ailesini özlediğini, okulu bırakmak istediğini ailesine söyleyememesi üzerine bunalıma girerek, yurt banyosunda bulunduğu sırada, sol kol bileğini jiletle kestiğini, kendisini bulan öğrenciler tarafından hastaneye kaldırılarak tedavisinin yaptırıldığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

419 araç kontrol edilmiş,141 araç sürücüsüne 141 adet ceza tutanağı karşılığı 16.200,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 15 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.