Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2011 10:31
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

AÇIKTAN HIRSIZLIK
Vatan mah.
Müşteki i 1975 doğumlu H.E. ifadesinde; Biançhi marka bisikletinin 24.12.2010 günü çalınmış olduğunu, 01.01.2011 günü 1986 doğumlu S.A.'nın binmiş olduğu bisikletin kendisine ait olduğunu teşhis edip polise bildirdiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, S. A., bisikleti 15 TL karşılığında 1986 doğumlu M.Y. den aldığını, M. Y. ise 1992 doğumlu T.C den kendisine geçtiğini beyan etmiş, T. C. halen tutuklu bulunduğundan ifadesi alınamamış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Sanayi Mah.
Mağdur 1973 doğumlu M.K ifadesinde; şüpheli 1960 doğumlu M.H.ye ait kereste fabrikasında çalıştığı sırada elini hizar makinesine kaptırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, şüphelinin ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SAĞLIĞA ZARARLI MADDE TEMİNİ
Bağlar mah.
Olay günü şüpheli 1971 doğumlu H.G. nin, 18 yaşından küçük olan 1997 doğumlu M.F.E. ye bally sattığı tespit edilerek hakkında gerekli yasal işlem yapılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Yedişehitler Mah.
Olay günü 1994 doğumlu L.M. ile 1966 doğumlu H.M,'nin sobadan sızan gazdan zehirlenerek hastaneye geldikleri, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Yayla Mah.
Müşteki 1978 doğumlu E.D. müracaatında; 32 plakalı aracı ile kavşaktan dönüş yaptığı sırada 32 plakalı aracın çarparak kaçtığını, aracı kaşkolü olduğu için şikayetçi olmadığını beyan etmiş, temin edilen şüpheli 1975 doğumlu Ş.Ş. nin de olayı doğruladığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI VE MALA ZARAR VERME
Fatih Mah.
Şüpheli 1989 doğumlu Ç.Ş.evk ve idaresindeki 35 plakalı araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek müşteki 1962 doğumlu F.U. nun işyerine ve müşteki 1984 doğumlu İ.E. nin park halindeki 32 plakalı aracına çarpması neticesi kazanın meydana geldiği, olaydan dolayı sadece F.U.nun davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Davraz mah.
Sürücü 1974 doğumlu A.I. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1957 doğumlu N.E. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                    İLÇELER

ULUBORLU İLÇESİ

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Zincirli Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheli 1968 doğumlu M.S. ye ait köpeğin, müşteki 1992 doğumlu H.İ.D. yi ısırması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

TEHDİT
Orta Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheli 1954 doğumlu R.Ç. nin, 6 aydır ev kirasını ödemeyen
müşteki 1984 doğumlu G.A. yi tehdit edip evin elektrik panosunun kablosunu söktüğü, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Fatih Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü kardeş olan mağdurlar 1998 doğumlu Y.S. ve 1999 doğumlu F.S. nin birlikte bindikleri bisikletten düşmeleri neticesi yaralandıkları, ailesi tarafından hastaneye götürülerek tedavilerinin yaptırıldığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

OTODAN HIRSIZLIK
Kıbrıs Mah.
12.01.2011 günü müracaat eden müşteki 1977 doğumlu F.Ç., arızası nedeni
ile 3 ay kadar önce sanayiye bıraktığı 32 plakalı otosunun sol ön lastiğinin çalınmış olduğunu, kendi araştırmaları neticesi 1974 doğumlu K.K.'dan şüphelendiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

463 araç kontrol edilmiş, 125 araç sürücüsüne 125 adet ceza tutanağı karşılığı 17.384,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.