Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2011 10:58
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

AÇIKTAN HIRSIZLIĞA TEŞEBBÜS
Modernevler Mah.
Müşteki 1980 doğumlu E.Ç. müracaatında; iş yerinde sorumlu olarak çalıştığım, inşaatı devam eden apartmanda yerde serili olarak bulunan 50 TL değerindeki izocamların şüpheli 1945 doğumlu H.D. tarafından çalınmaya teşebbüs edildiğini, kapıcı olarak görev yapan B.Y.'nın kendisine söylediğini, davacı ve şikayetçi olmadığını bildirmiş, şüpheli alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Yedişehitler Mah
Mağdur2010 doğumlu D.G.K., 2 yaşlarındaki erkek kardeşi ile ikamette oynadıkları bir esnada, gözüne yanlışlıkla kolonya dökülmesi sonucunda yaralanmış, yapılan muayenesi sonucunda, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu verilmiş, Müşteki ve Şüphelinin ifadeleri alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Hızırbey mah.
Müşteki 1971 doğumlu İ.Ç.nin müracaatında; Müşteki/Şüpheli 1959 doğumlu E.G.'den araba aldığını, bir miktarım peşin verdiğini, bir miktarına da senet yaptıklarını, ancak maddi sıkıntılardan dolayı borcunu ödeyemediğini, olay günü telefon açtığını, kendisini tehdit ve hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise alınan ifadesinde, suçlamayı kabul etmediğini, müştekinin kendisine hakaret ettiğini davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adlive've gönderilecektir.

                                           İLÇELER

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Camii Mah.
1951 doğumlu M.Ş. alınan ifadesinde, olay günü çay bahçesini açtığını, kömür torbalarını kesmek için bıçak aldığını, elinde fazla miktarda kâğıt bulunduğunu, kalorifer dairesinin kapısını açmak isterken elinde bulunan bıçağın parmağını kestiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Birlik Mah.
1992 doğumlu N.K. alınan ifadesinde, olay günü arkadaşının evine ders çalışmaya gittiğini, aralarında şakalaştıkları esnada arkadaşının çakmağı kendisine doğru attığını, çakmağın gözünün alt kısmına denk geldiğini, arkadaşının bir kusurunun bulunmadığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA İDDİASI 17.01.2011 Orta Mah.
Mağdur 1993 doğumlu K.A ifadesinde, olay günü evlerinin arkasında söylediğini, daha önceden kendisini rahatsız ettiğinden, tekrar rahatsız 991 doğumlu R.A.ile polise yaya olarak gittikleri esnada, şüphelinin şüphelinin arkadaşları tarafından şüphelinin yüksek sesle şarkı edeceğinden korkarak Müşteki kolundan tutarak kendisini Kızıldağ yoluna doğru sürüklediğini, kurtarıldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde Dr Raporu alınmış, Müşteki 1991 doğumlu R.A. alınan ifadesinde Mağdurun ifadesi doğrultusunda ifade vermiş, davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheli 1989 doğumlu M.I. nın alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, Darp cebir izi ve alkol yoktur şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Görgü Cami Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Aralarında daha önceden meydana gelen kavga sebebiyle, olay günü tekrar
kavga çıkması neticesinde kasten yaralama olayı meydana gelmiş, Müşteki Şüpheli 1961 doğumlu C.A.G.nin alınan ifadesinde, Ş.Ç.'den davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli Müşteki 1974 doğumlu Ş.Ç. alınan ifadesinde suçlamaları reddetmiş, davacı ve şikayetçi olduğunu belirtmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu verilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

395 araç kontrol edilmiş, 9 araç sürücüsüne 94 adet ceza tutanağı karşılığı 22.169,00TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum