Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2011 10:28
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                 GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                           İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET

Zafer mah.

OLAYİN ÖZETİ: Müşteki 1965 doğumlu S.D.müracaatında; olay günü 3 şüphelinin yanına geldiğini, Şüphelilerden 1970 doğumlu N.G. ve 1944 doğumlu G.G.'nin kendisine bu evden çıkın, bu ev bize ait dediğini, diğer Şüpheli 1987 doğumlu Y.D.'nin ise dilsiz olması nedeniyle herhangi bir şey söylemediğini, sinkaflı konuştuklarını, tehdit ettiklerini ve kendisini darp ettiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheliler alınan ifadelerinde suçlamaları kabul etmediklerini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

KASTEN YARALAMA TEHDİT VE HAKARET

DavrazMah.

OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1991 doğumlu M.A. müracaatında; Komando kavşağında beklediği esnada 32 plaka sayılı beyaz renkli Transportur tipi bir araçtan inen şahsın yüzüne bir yumruk attığını, neden el kol hareketi yapıyorsun, sen nerelisin dediğini, köyünün adını söylediğinde sinkaflı konuşarak seni öldürürüm diyerek tehdit ettiğini, plakasını alamadığı araç şoföründen davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, yapılan araştırma neticesinde aracın 32 plaka sayılı araç olduğu tespit edilmiş, araç sahibinin ifadesi alınmış, ifadesinde aracı şüpheliye verdiğini bildirmiş, şüpheli 1985 doğumlu İ.M.'nin alınan ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

KASTEN YARALAMA

Sermetmah.

OLAYIN ÖZETİ:Müşteki 1955 doğumlu M.K. müracaatında; birlikte ikamet etmediği öz oğlunun sebepsiz yere kendisini darp ettiğini, oğlunun devamlı baly ve tiner gibi maddeler kullandığını, eve geldiğinde bilincinin yerinde olmadığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1987 doğumlu S.K.' nin alınan ifadesinde, babasının evlenmek istediği kızla kendisinin ilgilendiğini düşünerek iftirada bulunduğunu, konuşmak için eve gittiğini, babasının bağırması üzerine sinirlenerek darp ettiğini, babasının da kendisini darp ettiğini davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

KASTEN YARALAMA

Kutlubeymah.

OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1985 doğumlu R.Y müracaatında; alkol aldığı restoranda hesabın fazla olması nedeniyle tartıştığını ve bu iş yerinde çalışan şüpheli tarafından dışarıya çıkarıldığını, kendisine tekme vurulduğundan davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, 303 promül alkollü olduğu şeklinde dr. raporu alınmış, şüphelin 1981 doğumlu Ş.Ü.nün alınan ifadesinde, olay günü müştekinin birasını içtiği esnada diğer müşterileri rahatsız ettiğinden dolayı kolundan tutarak dışarıya çıkarıldığını, tekme atılmadığını, haksız suçlamalarda bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olduğunu bildirmiş, darp ve cebir izi yok, alkolsüzdür şeklinde Dr.Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

İNTİHARA TEŞEBBÜS

Yedişehitler mah

OLAYIN ÖZETİ: 1985 doğumlu Ö.K.'nin alınan ifadesinde, panik atak rahatsızlığından dolayı 5 yıldır tedavi gördüğünü, doktor tarafından verilen abizon, paksil ve B12 ilaçlarından kullandığını, olay günü eşi ve kızı ile oturduğu esnada aniden kendini kötü hissettiğini, mutfağa geçerek belirttiği ilaçlardan karıştırmak suretiyle 20 adet içtiğini, rahatsızlandığını, eşi tarafından hastaneye götürüldüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesinin bulunduğu şeklinde Dr. Raporu verilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

                                             İLÇELER

 

EĞİRDİR İLÇESİ

 

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

Miskinler Rampası

OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1942 doğumlu M.A.nın sevk ve idaresindeki 03 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken, miskinler rampasında bulunan virajda aracının hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda yaralamalı trafik kazasının meydana gelmiş, kazada araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar 1974 doğumlu U.A., 1966 doğumlu RA. ve 2001 doğumlu R.A yaralanmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, sürücünün alkolsüz olduğu belirlenmiş, taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

SENİRKENT İLÇESİ

 

AİLE İÇİ ŞİDDET

Süleyman Demirel mah.

OLAYIN ÖZETİ: 1954 doğumlu M.K. ifadesinde, olay günü kayınvalidesinin yanlarında

kalmasını istemediğinden dolayı eşi ile aralarında çıkan tartışma neticesinde, eşi tarafından darp edildiğini, seni öldüreceğim diyerek tehdit edildiğini, küfür ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, 1972 doğumlu Ö.K. ise alınan ifadesinde, annesinin yanlarında kalıp kalmaması hususunda eşi ile tartıştıklarını, kendisine pet şişesi attığını, eşinin ayaklarının kesik olduğunu, yatağa mahkum olduğunu, eşine küfür ve tehdit etmediğini davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

 

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

 

443 araç kontrol edilmiş, 139 araç sürücüsüne 139 adet ceza tutanağı karşılığı 19.794,00 TL para cezası yazılmış olup, 11 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.