Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2011 20:40
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

OTO YANGINI
Sanayi Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheli 1975 doğumlu İ.Y. nin, müşteki 1974 doğumlu F.Ö. yeait 32 plakalı aracın benzin otomatiğini değiştirdiği sırada bir anda alev alması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

PARADA SAHTECİLİK
YERİ : Keçiborlu ilçesi ve İl Merkezi
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheliler 1984 doğumlu D.K. ve 1972 doğumlu A.S. nin,Keçiborlu ilçesinde müştekiler 1988 doğumlu M.A.K, 1992 doğumlu C.C. ve 1967 doğumlu A.O. ya birer adet sahte 100 TL vererek 07 plakalı araç ile ilçeden ayrıldıkları bildirilmesi üzerine ekiplerimiz tarafından İl merkezinde yakalandıkları ve yapılan aramada 94 adet sahte 100 TL, sahte para karşılığında elde edildiği değerlendirilen 540 TL ile 5 paket açılmamış sigara bulunarak el konulduğu bildirilmiş olup, gözaltına alınan şüpheliler 07.02.2011 günü adli makamlara sevk edilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Işıkkentmah.
OLAYIN ÖZETİ: Sürücü 1991 doğumlu H.A., sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken sürücü 1967 doğumlu M.A.S.T. sevk ve idaresindeki 20 plakalı araca arkadan çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Doğancı Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1984 doğumlu F.Ç., kayınbiraderi olan 1989 doğumlu R.O. nun işyerine giderek babasının hasta olduğunu ve ziyaretine gitmesini istediği sırada çıkan tartışma neticesi R. O. yu darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                             İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Orta Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü mağdur 2009 doğumlu M.E.S. nin, temizlik yapan teyzesi 1980 doğumlu Ş.Y.'nın bir anlık dalgınlığından faydalanarak pet şişe içerisinde bulunan çamaşır suyundan içmesi neticesi zehirlendiği, ileri tetkik ve tedavisi için SDÜ Tıp Fakültesine sevk edildiği, ailesi de yanında bulunduğundan ifadelerinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

409 araç kontrol edilmiş,132 araç sürücüsüne 132 adet ceza tutanağı karşılığı 28.581.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.