Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mart 2011 19:22
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

SAĞLIĞA ZARARLI MADDE TEMİNİ
İstiklal mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1974 doğumlu D.C.müracaatında; Mağdur 1994 doğumlu H.C.nin oğlu olduğunu, oğlunun sigara aldığını polislerden öğrendiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheli 1974 doğumlu E.G. nin alınan ifadesinde, .... marketi işlettiğini, dalgınlıkla sigarayı mağdura satmış olabileceğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
İstiklal mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1984 doğumlu Y.G. müracaatında; Şüpheli ile evli olduklarını, olay günü çocuğunun rahatsızlandığını, arkadaşı ile hastaneye götürdüğünü, eşinin hastaneye gelerek niçin otobüsle gitmiyorsun diyerek kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüpheli 1978 doğumlu A.G. eşini darp ettiğini belirtmiş, darp cebir izi yok, 1,70 promül alkollü olduğu şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Zafer Mah.
Müşteki 1973 doğumlu M.K.müracaatında; İstanbul ilinde çalıştığını, çocuklarını görmek üzere geldiğini, çocuklarının kaynı şüpheli 1978 Doğumlu R.U.'nun evinde bulunduğunu, almak üzere gittiğinde Kayınları Şüpheli 1972 Doğumlu A.U. ve R.U. tarafından darp edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, 130 promül alkollü olduğu şeklinde dr. raporu alınmış, Şüphelilerin alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmediklerini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT
Zafer Mah.
Müşteki 1987 doğumlu S.Y.müracaatında; Şüpheli ile Rus Pazarında tezgâh açtıklarını, önceki yapmış oldukları tartışma neticesinde kavga ettiklerini, mahkemelik olduklarını, mahkeme bitsin hepinizi dağa kaldıracağım, teker, teker görüşeceğiz dediğini, pazarda karşılaştıklarında tehdit içerikli el kol hareketi yaptığını, aracı ile sıkıştırdığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1975 doğumlu M.İ. ise suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Halıkent Mah.
Müşteki 1967 doğumlu N.T.müracaatında; bir evinin banka tarafından haczedilip satışa çıkarılması nedeniyle şüpheliden evi satın aldığını, buna kızan şüphelinin kullandığı iki telefon numarasından kendisini arayarak sinkaflı sözler ile hakaret edildiğini, seni öldüreceğim diyerek tehdit edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1957 doğumlu V.Ş. suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Vatan Mah.
Şüpheli Müşteki 1989 doğumlu S.K. sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı otosu ile seyir halinde iken yoldan çıkarak takla atması sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana getirilmiş, yanında bulunan yolcu 1992 doğumlu M.T. ile birlikte yaralanmış, hayati tehlikeleri yok sürücünün 332, 4 promül alkollü olduğu şeklinde dr. raporları alınmış, M. T. alınan ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, sürücü aşırı derecede alkollü olduğundan ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
DavrazMah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü Lavabo açıcı madde içmesi sonucu zehirlenen mağdur 2008 doğumlu N.A. alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmiş, Müşteki 1979 doğumlu İ.A. ifadesinde eşinden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, Şüpheli 1982 doğumlu D.A. ifadesinde, lavabo açacağını lavaboya döktüğünü, sıcak su almak için mutfağa gittiğini, kızının bu esnada lavabo açacağından içmiş olduğunu dilini çıkarınca anladığını eşine haber verdiğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Sanayi Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Mağdur 2004 doğumlu K.A. ve 2000 doğumlu K.A.'nın alman ifadelerinde, olay günü annesinin evin içindeki sobayı yaktığını, sabah kusmaları ile hastaneye gittiklerini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan ettikleri anlaşılmış, şüpheli 1974 doğumlu A.A. nın ise ifadesinde, olay günü kömür sobasını yakıp havalandırma deliklerini kapatıp yattıklarını, sabahleyin katlıklarında iki çocuğunda kustuğu için hastaneye götürdüğünü, sobadan zehirlenmiş olduklarını öğrendiğini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, iki mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporları alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                            İLÇELER

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı mah.
1958 doğumlu F.G. ifadesinde olay günü ikametinde bıçak ile lahana kestiği bir esnada sol el üst kısmını kaza ile kestirdiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

494 araç kontrol edilmiş, 150 araç sürücüsüne 1508 adet ceza tutanağı karşılığı 20.033,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.