Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2011 10:44
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA
Kutlubey mah.
Olay günü şüpheli 1986 doğumlu B.K.nin, arkadaşının kız kardeşini 985 doğumlu E.G. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
Kepeci mah.
Müşteki 1951 doğumlu G.İ. müracaatında; geçimsizlik yüzünden kızı ve torunun yanında kaldıklarını, olay günü damadı olan şüpheli 1974 doğumlu A.İ.nin evine gelerek rahatsız ettiğini ancak davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheli ise çocuğunu görmek için gittiğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AÇIKTAN HIRSIZLIK, HIRSIZLIK MALI SATMAK, SAKLAMAK
Pirimehmet Mah.
Olay günü şüpheli 1970 doğumlu K.B., müşteki 1958 doğumlu M.K. ye ait Nokia 6303-i marka cep telefonunu çalarak, telefon alım satım işi ile uğraşan 1987 doğumlu N.A.'ya sattığı tespit edilerek yakalanmışlar, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu, K. B.'in suçlamaları kabul etmediği, N. A.'nın ise olayı doğruladığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

EV YANGINI
Pirimehmet mah.
Müşteki 1955 doğumlu M.D. ifadesinde; olay günü evine geldiğinde yoğun duman ile karşılaşması üzerine haber verdiklerini itfaiyeye tarafından yangının söndürüldüğünü, evde bulunan eşyaların zarar gördüğünü, evinin sobalı olduğunu ancak olay günü hiç yakmadığını, alt katında çay ocağı işleten şüpheli 1948 doğumlu O.C. nin olay günü baca temizliği yaptığını, bu nedenle yangının çıkmış olabileceğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Zafer Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1967 doğumlu F.Ç. müracaatında; eşi olan şüpheli 1949 doğumlu H.Ç. ile 3 yıldır evli olduklarını, ilk eşinden olan çocuklarının yanlarında kalmasını istemediği için kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alman Dr. Raporunda darp cebir izi bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Yedişehitler Mah.
1951 doğumlu K.K. ifadesinde; başı çok ağrıdığı için sürekli kullandığı Akineton ve Rexlapin isimli ilaçlardan sayısını hatırladığı kadar içtiğini, rahatsızlanması üzerine hastaneye geldiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şahsın hastaneye yatışı yapılarak tedavisinin devam ettiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                           İLÇELER

GÖNEN İLÇESİ

SOBADAN ZEHİRLENME
Cami mah.
Olay günü 1951 doğumlu R.A. ve 1950 doğumlu H.H.A. nın sobadan sızan gazdan zehirlendikleri ve sevk edildikleri SDÜ Tıp Fakültesi hastanesinde tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu oldukları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yenice mah.
Olay günü mağdur 2004 doğumlu M.Y.nin, okul bahçesinde top oynadığı sırada yüzüne top isabet etmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Süleyman Demirel Mah.
1988 doğumlu U.İ. ifadesinde; olay günü birlikte kaldığı oda arkadaşının sinirlendiğini ve ranzaya yumruk atması neticesi sağ elinden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

TAKSİRLE YARALAMA
Zincirli mah.
Müşteki 1992 doğumlu E.K. ifadesinde; arkadaşı olan şüpheli 1992 doğumlu K.D. ile şakalaştıkları sırada tırnağının masa kenarına takılması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin de olaı doğruladığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA. HAKARET
Namazgah mah.
Olay günü şüpheli 1979 doğumlu O.M.S.nin, kayın babasının evinde yemek yedikleri sırada çocuğuna bağıran baldızı 1979 doğumlu B.V. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adlive've gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

461 araç kontrol edilmiş, 203 araç sürücüsüne 203 adet ceza tutanağı karşılığı 26.694.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 17 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.