Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mart 2011 10:41
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE DÜŞÜRME VE BAŞKALARTNA AİT
KİMLİK BİLGİLERİNİ KULLANMA
Emre Mah.
Olay günü ekiplerimizin uygulama yaptıkları sırada dur ikazına uymayan şüpheli 1968 doğumlu M.A.A. nın yine ekiplerimizce yakalandığı ve 206 promil alkollü olduğu tespit edilerek cezai işlem yapıldığı sırada kardeşi olan müşteki 1971 doğumlu H.A nın kimlik bilgilerini kullandığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME
Halifesultan Mah.
Müşteki 1964 doğumlu M.B. müracaatında; şüpheliler 1972 doğumlu M.G. ile 1971 doğumlu E.G. nin, park halinde bulunan 32 HK 764 plakalı aracının farını kırmak sureti ile zarar verdiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheliler ise olayın kaza ile olduğunu, her hangi bir kasıtlarının bulunmadığını beyan etmişler, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Keçeci Mah.
Olay günü 1968 doğumlu T.A.'nm kaldırımda yürüdüğü sırada, ayağı takılarak yere düştüğü ve kırık şişe parçasının bileğini kesmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                            İLÇELER

YALVAÇ İLÇESİ

İŞ KAZASI
Pazaraşağı Mah.
Olay günü mağdur 1994 doğumlu Ö.B. nin, çalıştığı işyerinde hamur kesme bıçağı ile elini kesmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Cumhuriyet Mah.
Olay günü mağdur 2006 doğumlu F.B. nin, düşme neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, ileri tetkik ve tedavisi için İsparta'ya sevk edildiği ve ailesi de yanında bulunduğundan ifadelerinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

377 araç kontrol edilmiş, 132 araç sürücüsüne 132 adet ceza tutanağı karşılığı 18.573,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum