Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2011 00:49
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

OTODAN HIRSIZLIK
Yedişehitler Mah. Olay günü şüpheli 1967 doğumlu M.Y. nin, müşteki 1976 doğumlu A.K. ye otonun, devrini üzerine almadığı için ön ve arka plakalarını söküp evine götürdüğü, olması üzerine plakaları teslim ettiği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye sevkedilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Müşteki 1965 doğumlu S.K. müracaatında; komşusu olan şüpheli 1979 doğumlu C.E. ile yolda karşılaştığı sırada bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Turan Mah.
Müştekiler 1971 doğumlu N.U. ve 1966 doğumlu A.U. müracaatında; olay günü evlerine gelen şüpheli 1983 doğumlu İ.Ü. nün bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuşlar, olay esnasında eli kapıya sıkışan N. U.'nun parmağından yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1975 doğumlu S.S. müracaatında; eşi 1973 doğumlu A.S. nin cezaevinden çıktıktan sonra sürekli sorun çıkarttığını ve olay günü de hiçbir sebep yokken kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Yayla Mah.
1980 doğumlu N.D. ifadesinde; eşinden boşanmak üzere olduğu için bunalıma girdiğini ve Quet isimli ilaçlardan 20 adet içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Kutlubey Mah.
Olay günü 1966 doğumlu E.G., kendisine borcu olan 1982 doğumlu K.E.U. ile karşılaşıp alacağını istediği, borcu inkar etmesi üzerine darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, her iki şahsın da alkollü ve birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA
Davraz Mah.
Olay günü müşteki 1962 doğumlu İ.S. nin, 1976 doğumlu A.Ş.' nin işyerine tamir için bıraktığı 07 plakalı otoyu, işyeri çalışanı olan 1972 doğumlu İ.A.'nın alkollü olarak kullandığı sırada maddi hasarlı trafik kazasına karıştığı anlaşılmış, İ. A., mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca serbest kalmıştır.

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK
Fatih Mah.
Olay günü şüpheliler 1991 doğumlu Y.B.Ü. ve R.E.S nin alış veriş merkezinden aldıkları 1 adet Kamasonic marka oto teyp ile 1 adet Malibu marka parfümün parasını ödemeden dışarıya çıkartmak isterken yakalandıkları, müşteki 1968 doğumlu M.B.nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Bahçelievler Mah.
Olay günü 1977 doğumlu Ş.B.'nin, kendisine hakarette bulunan müşteki 1977 doğumlu M.O. yu darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Kükürt Mah.
Olay günü sahipsiz sokak köpeğinin, 1992 doğumlu H.A.'yı sol bacağından alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma devam etmektedir.

YALVAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Zafer Mah.
Olay günü 1988 doğumlu T.Y. nin, 7 adet Enfexia isimli haplardan içerek intihara teşebbüs ettiği, müşahede altında tutulduğundan Dr. Raporu ve ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

405 araç kontrol edilmiş, 114 araç sürücüsüne 114 adet ceza tutanağı karşılığı 14.854,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.