Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2011 10:41
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

EVDE YANGIN
Ayazmana Mah.
1983 doğumlu Ş.M.olay günü evinde televizyon seyrettiği esnada televizyonun arkasından duman çıkartarak yanmaya başlaması ile bilgi verdikleri itfaiye görevlilerinin müdahalesi sonucunda söndürülmüş, ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gazikemal Mah.
Olay günü şüpheli 1979 doğumlu E.Ç.nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı otosu ile seyir halinde iken, yola çıkan mağdur 2003 doğumlu M.T.A.ya çarpması sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, Mağdurun hayati tehlikesi yoktur şeklinde raporu alınmış, Şüphelinin darp cebir izi yok, alkolsüz olduğu Dr. raporu ile belirlenmiş, Müşteki 1976 doğumlu T.A. ile sürücü birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Emre Mah.
Olay günü sara hastası olan 1964 doğumlu Ş.A. mutfakta kızartma yaptığı esnada bayılmış, bu esnada kızartma yağının sağ eline dökülmesi sonucu yaralanmış, götürüldüğü hastanece yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde Dr. raporu alınmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Anadolu Mah.
Müşteki 1964 doğumlu N.D.müracaatında; damadı ve kızının aralarında sorun olması nedeniyle ayrı yaşadıklarını, kızının yanında kaldığını, bu nedenle telefonla şüphelinin kendisini aradığını, tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1980 doğumlu S.Ç. susma hakkını kullanmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Şüpheli 1947 doğumlu M.A.olay günü sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile, Diğer şüpheli 1974 doğumlu İ.D.'nin kullanmakta olduğu 32 plaka sayılı araç çarpışmaları neticesi yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, 32 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan 1950 doğumlu İ.T. yaralanmış, sürücüler ifadesinde davacı ve şikayetçi olduklarını, müşteki ise şikayetçi olmadığım beyan etmiş, Sürücülerin Darp cebir izi yok, alkolsüzdür şeklinde, Müştekinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Olay günü şüpheli 1957 doğumlu O.A. nın sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken 1973 doğumlu A.G. isimli şahsa çarparak yaralanmasına sebebiyet vermiş, şüpheli ifadesinde müştekiye çarpmadığını belirtmiş, Müştekinin alman ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                        İLÇELER

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yeni Sanayi Mah.
Olay günü 1954 doğumlu İ.D. olay yerinde bulunan baraka yanında yüksekten düşmesi neticesinde yaralanmış, yapılan muayenesi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde Dr. Raporu verilmiş, ileri tetkik için İsparta iline şevki yapıldığından konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kaş aşağı mah.
OLAYIN ÖZETİ:Şüpheli 1969 doğumlu A.B.sevk ve idaresindeki 15 plaka sayılı traktör ile seyir halinde iken, mağdur 199 doğumlu D.K.nin arka tekerine sürtmesi sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, Mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde Dr. Raporu alınmış, Müşteki 1973 doğumlu Y.K.ve sürücü alınan ifadesinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş, sürücünün alkolsüz olduğu belirlenmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

336 araç kontrol edilmiş, 128 araç sürücüsüne 128 adet ceza tutanağı karşılığı 16.725,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 12 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.