Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2011 10:54
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT
Piri Mehmet mah.
Olay günü müşteki 1990 doğumlu G.B., arkadaşının evinde bulunduğu bir sırada arkadaşı olan şüphelinin kendisine bir şey söylemeden yumruk ile darp, arkadaşlığım bitirmesi durumunda ise sakat bırakırım şeklinde tehdit etmiş, alman ifadesinde davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1988 E.A.T.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye Ve gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Anadolu mah.
Şüpheli 1992 doğumlu F. Ç ifadesinde, olay günü evinde bulunduğu sırada, dolaptan malzeme almak için çıktığı merdivenin kayması neticesi, 1 metre yükseklikten yere düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL VE HAKARET
Karaağaç Mah.
Müşteki 1989 doğumlu B. R müracaatında, F. D ile birlikte yaşamakta olduğu evde, F' nin kardeşi olan 1988 doğumlu H. D ve kız arkadaşı 1992 doğumlu G. K' yi görmesi üzerine, H* ye kendisinin yüzünden ağabeyi ile arasının açıldığını söyleyip, evden gitmelerini istediğini ancak şahsın kendisine saldırdığım, evine izinsiz giren şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheli G. K' nin, hakarete uğradığını beyanla şikayetçi olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI VE MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Şüpheli 1990 doğumlu H. H. C nin, sevk ve idaresindeki 20 plaka sayılı araçla seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapması nedeniyle, kendisi ve araçta yolcu olarak bulunan 1993 doğumlu H. Y' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

HIRSIZLIK
Fatih Mah.
Müşteki 1969 doğumlu H. Y ifadesinde, olay günü görevli polislerce evinin bahçesinde bulunan demir kapı sorulduğunda, yerinde olmadığını görüp, at arabası ile dolaşmakta olan 1990 doğumlu H. B ve 1970 doğumlu Ş. G tarafından çalındığını öğrendiğini, ancak şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheliler ifadesinde, demir kapıyı bahçe içerisinden almadıklarını, suçlamaları kabul etmediklerini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Fatih Mah.
1976 doğumlu Ö.A.olay günü sıkıntılarından dolayı bunalıma girmek suretiyle brandayı sarmakta oldukları ipi ağaca bağlamak suretiyle kendisini asmış, eşi tarafından kurtarılmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE içi ŞİDDET
Fatih mah.
Olay günü 1982 doğumlu Ş.B. ifadesinde, eşi tarafından sinkaflı küfür edilmek suretiyle hakaret edilerek evden kovduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılmış, darp cebir izi yok alkolsüzdür şeklinde Dr. raporu alınmış, 1979 doğumlu A.B. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Anadolu mah.
Müşteki 1962 doğumlu A.Ç. müracaatında; İnternet üzerinden tanıştığı kız ile evlenmek isteyen oğlunun kendisini darp ettiğini ve tehditte bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, Şüphelil980 doğumlu G.Ç. ifadesinde, annesinin konuşmasını istemediği bir şahıs ile cep telefonunda konuştuğunu gördüğünü, telefonu istediğini vermediği için sinirlendiğini ve kafasına vurduğunu belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
İstiklal mah.
Müşteki 1988 doğumlu H.S.S.müracaatında; erkek arkadaşı olan şüpheli ile telefonunda bulunan mesajlar yüzünden tartıştığını ve kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmamış, darp cebir izi yok, alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporu alınmış, Şüpheli 1989 doğumlu G.K. ifadesinde, eşyalarını dışarıya atmak istediği sırada eli ile müştekiyi ittirdiğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                             İLÇELER

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kerkük mah.,
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, 1982 doğumlu U.Z.'nin kullandığı 32 plaka sayılı araç ile, 1933  doğumlu S.A.'nın kullandığı 32 plaka sayılı aracın caddede çarpışmaları neticesi yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, olay esnasında 32 plaka sayılı otoda yolcu olarak bulunan müştekiler 1984 doğumlu A.Ç ile 1984 doğumlu Ç.Ö. yaralanmış, müştekilerin hayati tehlikeleri yoktur şeklinde Dr. raporu alınmış, sürücülerin alkolsüz oldukları belirlenmiş, taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Ulvikale Mah.
Olay günü, pazarcılık yapan ve aralarında rekabet bulunan şüphelilerden 1976 doğumlu O. K' nin, diğer şüpheli 1958 doğumlu M. E' yi tokatlaması üzerine, durumu öğrenen oğlu 1985 doğumlu F. E' nin de O. K ile tartışması neticesi, birbirlerini tahta sopalarla saldırarak darp ettikleri anlaşılmış, M. E' nin darp alkol yok, diğer şüphelilerin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Süleyman Demirel Mahallesi
Olay günü daha önceden arkadaş olan 1992 doğumlu C. A ve 1987 doğumlu R. Y arasında çıkan tartışma neticesi, birbirlerine tehdit ve hakarette bulundukları, aynı zamanda sosyal paylaşım sitesi olan Facebook' ta da tehdit ve hakaretin devam etmesi nedeniyle, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, 6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Süleyman Demirel Mah.
Olay günü, şüpheli 1990 doğumlu M. A' nin, yan bakma meselesi yüzünden, diğer şüpheliler; 1992 doğumlu H. Ç ve 1991 doğumlu G. T ile tartışması neticesi, birbirlerine bıçak ve muştayla saldırdıkları anlaşılmış, şüpheli H. Ç' nin darp alkol yok, diğer şüphelilerin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı mevcutlu olarak Adliye'ye gönderilecektir.


YALVAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Hastane Caddesi,
Olay günü şüpheli 1990 doğumlu S. T' nin, kalmakta olduğu pansiyondaki odasında bunalıma girerek, Laroxyl isimli ilaçtan çok miktarda içerek fenalaşması neticesi, hayati tehlike kaydı ile İlçe hastanesinin yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı anlaşılmış, şahsın tedavisinin sürmesi nedeniyle ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT
Zafer Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1991 doğumlu K.D. müracaatında; arkadaşı olan şüpheliden ayrıldığını, bir başkası ile arkadaşlık yapmaya başladığını, buna istinaden kendisinin telefon mesajı ile tehdit edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1991 doğumlu M.A. ifadesinde mesajı kendisinin çektiğini, amacının korkutmak olduğunu belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

506 araç kontrol edilmiş, 132 araç sürücüsüne 132 adet ceza tutanağı karşılığı 19.908.00 TL para cezası yazılmış olup, 7 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.