Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mayıs 2011 14:11
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ
İŞ KAZASI
Sanayi Mah.
Müşteki 1965 doğumlu M.S. müracaatında; olay günü çalıştığı iş yerinde hızara vermek için beklettiği kalaslardan bir tanesinin düşmesi sonucunda sağ elinden yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, konuyla ilgili şüpheli 1972 doğumlu M.Ö. nün ifadesi alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Davraz Mah.
Müşteki 1947 doğumlu H.E.müracaatında; konuşmadığı komşusu olan şüphelinin olay günü evinde bulunduğu esnada dışarıya çıkmasını isteyerek sinkaflı küfür etmek suretiyle hakaret, seni vuracağım demek suretiyle tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1981 doğumlu A.N.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Gazi Kemal Mah.
Müşteki 1959 doğumlu N.B.müracaatında; izinsiz olarak oğlunun evinden eşya almasından dolayı oğlunun kendisine telefonda sinkaflı küfür etmek suretiyle hakaret, seni öldüreceğim demek suretiyle tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1985 doğumlu Y.B.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

EVDEN HIRSIZLIK
Işıkkent Mah.
Olay günü 1967 doğumlu S.G.'nin müşteki 1959 doğumlu R.K. ye ait eve girerek 1 adet 14'lü Brovvning marka tabanca ile 2990 TL'yi çalarak evin önünde bekleyen ve oğlu olan diğer şüpheli 1986 doğumlu İ.G. nin kullandığı 35 plakalı araca bindiği, bayanı ve aracı gören ekibimizin şüphe üzerine kontrol etmek istediği ancak dur ikazına uymayarak kaçmaya başladıkları ve aracın camından bahse konu silah ile 1 adet gümüş yüzük ve 1 adet tornavidayı attıkları sırada diğer ekiplerimizin yardımı neticesi yakalandıkları, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheliler mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmışlardır.

AÇIKTAN HIRSIZLIK
Yedişehitler Mah.
Olay günü şüpheli 1993 doğumlu Z.D. nin, müşteki 1968 doğumlu H.A.S. ye ait işyerinin önünden 200 TL değerindeki alüminyum doğrama ile 10 TL değerindeki kalıp demiri at arabasına yükleyip götürdüğü sırada ekiplerimizce yakalandığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

Batıkent Mah.
Müşteki 1982 doğumlu Ş.K. müracaatında; evinin önünde park halinde bulunan 32 plakalı aracının kaportasına çizik atılmak sureti ile zarar verilmiş olduğunu, daha önce aralarında bazı problemler olan 1985 doğumlu S.D.,"den şüphelendiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1978 doğumlu M.Ş. sevk ve idaresindeki 07 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken ara sokaktan aniden önüne çıkan şüpheli 1982 doğumlu A.A. sevk ve idaresindeki 42 plakalı araca çarpmamak için direksiyonu kırınca kaldırımdaki ağaca çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.
İ
YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Sürücü 1939 doğumlu S.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1980 doğumlu N.G. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi sürücüler ile birlikte 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 1963 doğumlu Y.U. ve 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan İ.Ç. nin yaralandığı, yaralılardan sadece S.D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
İstiklal Mah.
Olay günü panele katılan şüpheliler 1987 doğumlu M.A.Y. ile 1986 doğumlu S.B.A. nin fikir ayrılığı yüzünden, çıkışta birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tarafların davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Karaağaç Mah
Olay günü şüpheli 1993 doğumlu E.A.Ö. nün, evin önünde eşi ile tartıştığı sırada kendilerine bakan komşusu 1965 doğumlu A.Y. ye tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

OTODAN HIRSIZLIK, KREDİ KARTININ KÖTÜYE KULLANILMA
KepeciMah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheliler 1984 doğumlu S.S. ile 1990 doğumlu F.Y. nin, 1979 doğumlu Y.E.'ye ait park halindeki 32 plakalı otonun camını kırarak içerisinde; 100 TL, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, Yapı Kredi, Garanti, HSCB ve Vakıf Bankasına ait kredi kartları bulunan çantayı çalıp, Y. E.'nin kimliğini göstererek 1977 doğumlu A.K.'ya ait işyerinden şifresiz olarak alışveriş yaptıkları, Y. E.'ye bankalar tarafından 7.000 TL üzerinde harcama yapıldığı bildirilmesi üzerine müracaatta bulunduğu ve ekiplerimizce yakalanan şüpheliler mevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.

KAZAEN ZEHİRLENME
Anadolu Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1993 doğumlu A.T. ifadesinde; kalp rahatsızlığı nedeni ile Laroxyl isimli ilaçtan içtiğini, ağrıları geçmediği için Majezik ve Tegretol isimli ilaçlardan birer tane daha içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                     İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

İntihara Teşebbüs
Altınkum Mah.
1986 doğumlu E.U. ifadesinde, Olay günü içinde bulunduğu maddi zorluklar nedeniyle bunalıma girdiğini, evde bulunan FLAGYL isimli ilaçtan 10 adet içtiğini, eşine durumu söylediğini, 7 aylık hamile olduğu için hastaneye kendisini götürdüğünü kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, genel durumu iyi şeklinde Dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YANGIN
Camii Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheli 1982 doğumlu İ.D. nin, otel çatısında kaynak yaptığı sırada sıçrayan kıvılcımların yatağın üzerine düşerek tutuşturması neticesi yangının çıktığı, olayda atıl durumdaki yatağın yandığı başka bir zararın olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü, epilepsi hastası olan 1988 doğumlu A.Ü. nün yolda yürüdüğü sırada bir anda düşerek kafasını yere çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için İsparta Devlet Hastanesine sevk edildiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

MALA ZARAR VERME
Kerkük Mah. 1892 Fatih Sanayi Sitesi 2. Blk
Müşteki 1984 doğumlu E.K. müracaatında; elektrik borcu nedeniyle iş yerinin elektriğinin kesildiğini, borcunu ödediğini, görevlinin elektriği tekrar bağladığını, kompresörü çalıştırdığında ise kabloları hatalı bağlaması nedeniyle dinamonun yandığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1975 doğumlu B.K. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
11.05.2011
Kerkük Mah.
1975 doğumlu B.K. ifadesinde, olay günü kendi iş yerinde tamir için getirilen patozun sacını spiral ile kestiği esnada, spirali dengesiz tuttuğundan dolayı taşının patladığını ve sol elinden bu esnada yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

ORTAK MÜLKİYET ÜZERİNDE TASARRUF İDDİASI
SalurMah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1946 doğumlu M.B. müracaatında; oğlu olan şüpheli 1984 doğumlu O.B. nin, ahırdaki hayvanlardan 1 yaşındaki danayı kendisinden habersiz satmış olduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise hayvanların ortak olduğunu, bahse konu danayı 3 ay önce babasının rızası ile sattığını, babasının şeker hastalığı nedeni ile son zamanlarda aşırı sinirli olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yenice mah.
OLAYIN ÖZETİ:1957 doğumlu N.Y. ifadesinde, olay günü alkollü olduğunu, yolda yürüdüğü esnada ayağının asfalta takılması sonucunda düştüğünü ve yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, basit tıbbi müdahale ile iyileşir, 3,31 promül alkollü olduğu şeklinde Dr. rapor alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

482 araç kontrol edilmiş, 142 araç sürücüsüne 142 adet ceza tutanağı karşılığı 16.905.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.