Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2011 16:01
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Zafer Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1950 doğumlu G. Ö müracaatında, olay günü damadının evine 70 TL alacağını istemek için gittiğinde, damadının kendisine hakaret ederek tekme tokat darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, darp cebir yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1981 doğumlu E. D, suçlamaları kabul etmeyerek, kesinlikle kayınvalidesini darp etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Binbirevler Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, şüpheli 1984 doğumlu M. K' nin aile içi sebeplerden dolayı mutfaktan bıçak alıp eşi 1985 doğumlu E. K' ye saldırması üzerine, şahsın dışarıya kaçtığı, bu sırada evin önüne gelen kayınbiraderi 1975 doğumlu İ. E' nin jopla eniştesine saldırdığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, M. K' nin hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer şüpheli ile müştekinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Pirimehmet Mah.
Şüpheli 1958 doğumlu İ.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı çekici ile müşteki 1954 doğumlu S.K.ye ait park halindeki 06 plakalı araca çarpması neticesi zarar verdiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALAN BEYANDA BULUNMAK
Merkez
Olay günü şüpheli 1957 doğumlu A.A.A.nm, TC Vatandaşlığına geçmek için müracaatta bulunması üzerine yapılan incelemede, 1996 yılında A.A. sahte ismi ile dolandırıcılık ve 2001 yılında A.K. sahte ismi ile müessir fiil suçlarından hakkında işlem yapıldığı tespit edilerek yalan beyanda bulunduğu anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
Zafer mah.
Müşteki 1976 doğumlu G.K.müracaatmda; olay günü daha önceden erkek arkadaşı olan şüphelinin evinin ziline uzun uzun basarak kendisini rahatsız ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1974 doğumlu M.A.K.ifadesinde özür dilemek maksadıyla ziline bastığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Davraz Mah.
Olay günü 1980 doğumlu Y.B.'nin, telefonla görüştüğü sırada kendisine küfür eden 1991 doğumlu A.K'yi darp etmeye başladığı ve A.K.'nin de kendisini korumak için bıçak çektiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, bahse konu bıçak muhafaza altına alınarak soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Modernevler Mah.
Sürücü 1989 doğumlu M.A.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken lastiğin patladığı ve aracın devrilmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

RAHATSIZ ETME
Kutlubey mah.
Müşteki 1987 doğumlu N.B.K. müracaatında; daha önceden arkadaşı olan şüphelinin ayrılmasına rağmen konuşmak istediğini belirterek kendisini takip etmek suretiyle rahatsız ettiğini beyanla diğer müşteki 1958 doğumlu Z.K. ile birlikte davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, şüpheli 1986 doğumlu A.S.K.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı adliye'ye gönderilmiştir.

                                            İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Yeşilada Mah
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1989 doğumlu A.Ö. ile 1982 doğumlu C.Ö.'nün alkol aldıkları sırada bakışlarından rahatsız olup kendilerine bardak fırlatan yan masadaki 1979 doğumlu O.N.G.'yi darp ettikleri, O.N.G. hayati tehlike mevcudiyeti ile İsparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Zincirli Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1986 doğumlu B.K.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyirhalinde iken aniden önüne çıkan köpek yüzünden şarampole girerek takla atması neticesi, şüpheli ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan mağdur 1986 doğumlu B.K.'nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pazar Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Sürücü 1940 doğumlu H.B. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1976 doğumlu A.G. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi, 32 plakalı araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan mağdur 2009 doğumlu H.E.B.nin yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Camikebir Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü mağdur 2008 doğumlu S. A' nin, annesi diğer kardeşini uyuttuğu sırada, buzdolabından almış olduğu Calpol isimli şurubu açıp, kapağa döküp içtiği sırada, mutfağa gelen annesi tarafından görülmesi üzerine, hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

RESMİ EVRAKTA SAHTECİLİK
İstanbul Bağcılar ilçesi
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü şüpheli 1967 doğumlu R. Y' nin, 32 plaka sayılı araçla işlemiş olduğu trafik suçu nedeniyle, şahsa cezai işlem uygulanırken, aracın kayıtlarda benzinli olarak göründüğü ancak, ruhsatında LPG' li olarak vizesinin yapıldığı anlaşılarak, aracı satan 1956 doğumlu İ. Y' nin alman ifadesinde, İstanbul ilinde trafik takipçisine ruhsat yaprağını vererek, aracını LPG' li olarak işlettiğini, ancak işlemin yasal olmadığını bildiğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Çarşı Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, psikolojik rahatsızlıkları olan 1992 doğumlu M.Ö.'nün alkol aldıktan sonra vücudunun çeşitli yerlerinden jiletle kesmek sureti ile yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
SalurMah.
OLAYIN ÖZETİ: Sürücü 1981 doğumlu A.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1933 doğumlu İ.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi sürücüler ile birlikte her iki araçta yolcu olarak bulunan mağdurların yaralandığı, İ.K.'nin hayati tehlike mevcudiyeti ile sevk edildiği İsparta Devlet Hastanesinde tedavisinin devam ettiği, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

464 araç kontrol edilmiş, 78 araç sürücüsüne 78 adet ceza tutanağı karşılığı 11.761.00 TL para cezası yazılmış olup, 5 araç trafikten men edilmiştir.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.