Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2011 13:59
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

OTO YANGINI
Halıkent Mah.
Olay günü 1980 doğumlu Y.K.'ya ait park halindeki 32 plakalı otonun henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı arka bagaj kısmından yanmaya başladığı ve itfaiyenin müdahalesi neticesi söndürüldüğü, arka lastikler, bagaj kısmı ve arka kotluların kısmen zarar gördüğü, bu sırada yanında yine park halinde bulunan 1979 doğumlu A.T.'ye ait 32 plakalı otonun plaka muhafazasının hafif şekilde yandığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KİŞİLERİN MALLARI ÜZERİNDE TASARRUT
Mehmet Tönge Mah.
Müşteki 1946 doğumlu M.T.E. müracaatında; küs olduğu komşusu 1951 doğumlu R.D. nin izinsiz olarak bahçesinden geçtiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise yolunu kısaltmak için kullandığını, başka bir amacının olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET 21.05.2011 Davraz Mah.
Olay günü şüpheli 1963 doğumlu A.Ç. nin, alacağını istediği sırada kendisine 950 doğumlu M.D. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME.
Pirimehmet mah.
Olay günü, 2008 doğumlu A. I K isimli çocuğun, annesi temizlik yaptığı sırada, tuvaletteki kola şişesi içerisinde bulunan porçöz isimli temizlik maddesini içmesi neticesi zehirlenerek, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Gülevler mah.
Olay günü, şüpheli 1983 doğumlu R. Ş' nin, sevk ve idaresindeki 03 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, kavşakta beklemekte olan müşteki 1959 doğumlu H. K' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araca çarpması neticesi, maddi hasar meydana geldiği, şüphelinin olay yerini terk ederek kaçtığı, müştekinin şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Kutlubey Mah.
Olay günü, şüphe üzerine yakalanan 1989 doğumlu T. T isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında kabza kısmı demir olan toplam 61 cm uzunluğunda pala tabir edilen bıçak çıkmış olup, şahsın alman ifadesinde, alkollü iken bir araç sürücüsü ile tartışması neticesi bıçağı yanma aldığını, bilahare arkadaşına teslim edeceğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET, KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Kutlubey mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, alkol almakta olan 1982 doğumlu M. K ile işyeri çalışanları arasında çıkan tartışma neticesi, darp ve hakaret olayının meydana geldiği, bu esnada şüpheli 1976 doğumlu E. C nin tabanca ile havaya 2 el ateş ettiği, şüpheli 1982 doğumlu M. K' nin, 2 adet döner bıçağı ile diğer şüphelilere saldırdığı anlaşılarak suç aletlerine el konulmuş, şüpheli M. K' nin hayati tehlikesi yok, 210 promül alkollü, E. C ve 1980 doğumlu A. B' nin darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, birbirlerinden şikayetçi oldukları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Pirimehmet Mah.
Şüpheli 1985 doğumlu R. K ifadesinde, olay günü işyerine balkon camı taktığı sırada, kullanmakta olduğu spiralin çalıştığı parça dışındaki bir parçaya çarpıp sekerek, diz kapağına gelmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK
Fatih mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, kendisini Şırnak ilinde Başkomiser olarak tanıtan bir şahsın, müştekiyi cep telefonundan arayıp, iki ay önce aldığı kredi kartının PKK' lıların eline geçmiş olduğunu, bu kredi kartını kullanarak kendilerine para aktardıklarını, yardımcı olmazsa cezaevine gireceğini, suçluları yakalamak üzere olduklarını söyleyip şahsı kandırarak, vermiş olduğu 10 ayrı telefon hattına, toplam 1800 TL' lik kontör yüklemesini sağladığı, dolandırıldığını öğrenen müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılarak, dolandırıcılık olayına karışan faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kepeci Mah.
Şüpheli 1984 doğumlu M. S Ş' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, site önünde kutlama yapan şahıslar arasından, elinde bira şişesi ile yola çıkan 1990 doğumlu E. Y K' ye çarpması neticesi şahsın yaralandığı, araç sürücüsünün olay yerinden kaçtığı anlaşılmış, müştekinin hayati tehlikesi yok, 171,4 promül alkollü, sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler mah.
Şüpheli 1987 doğumlu Y. K' nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, önünde seyretmekte olan müşteki 1959 doğumlu H. D' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araca çarpması neticesi maddi hasar meydana geldiği, tarafların davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, tarafların darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Fatih mah.
Olay günü, işleri dolayısıyla İsparta Emniyet Müdürlüğü Merkez binasına gelen şüpheli 1982 doğumlu A. A' ya üzerindeki metal eşyanın ne olduğu sorulduğunda, sustalı tabir olunan bıçağını görevlilerimize teslim etmiş olup, söz konusu bıçağın 6136 sayılı yasa kapsamında bulunduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Sanayi Mah.
Şüpheli 1989 doğumlu T. T' nin, kız arkadaşı 1992 doğumlu R. M' yi darp eden 1985 doğumlu E. B' yi, 1988 doğumlu V. U ile birlikte darp ederek, tehdit ve hakarette bulunduğu, tarafların birbirlerinden davacı olduğu anlaşılmış, E. B' nin darp alkol yok, diğer müşteki ve şüphelilerin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Bahçelievler mah.
Müşteki 1973 doğumlu L. R B müracaatında, eşi ile birlikte dönercilik yaptıklarını, yine kendileri gibi dönercilik yapan komşuları, 1971 doğumlu U. C ve 1976 doğumlu E. C isimli kardeşlerin, sürekli kendilerini tehdit ederek, hakarette bulunduklarını beyanla eşi 1976 doğumlu G. B ile birlikte şikayetçi olmuş, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Muzaffer Türkeş Mah.
Şüpheli 1979 doğumlu H. T' nin sevk ve idaresindeki, 11 plaka sayılı araçla, şüpheli 1977 doğumlu Y. K' nin sevk ve idaresindeki 07 plaka sayılı aracın çarpışması sonucu, H. T' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, birbirlerinden davacı olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir

                                       İLÇELER

KEÇİBORLU İLÇESİ

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Tuzla Mah.
Olay günü mağdur 2007 doğumlu N.Ç. nin, komşuları olan şüpheli 1980 doğumlu M.Ç. ye ait av köpeğini sevdiği sırada parmağından ısırması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Tuzla Mah.
1990 doğumlu S.S. ifadesinde; kız arkadaşı ile tartıştığı sırada sinirlerine hakim olamadığını ve kapı camına yumruk atması neticesi sol elinden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

İntihara teşebbüs
Camikebir Mah.
1978 doğumlu N.Ç. ifadesinde; işyeri kapatıldığı çini sinirlendiğini ve alkol aldıktan sonra intihar amaçlı 5-6 tane de ilaç içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Tabaklar Mah.
Şüpheli 1966 doğumlu A.D.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan mağdur 2007 doğumlu M.M.K.K. ya çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

467 araç kontrol edilmiş, 1191 araç sürücüsüne 119 adet ceza tutanağı karşılığı 16.249.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum