Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2011 10:52
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KAZAEN YARALANMA
Piri Mehmet Mah. 1984 doğumlu E.G. ifadesinde; alkol aldıktan sonra evine gittiği sırada dengesini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Işıkkent Mah.
1983 doğumlu O.A. ifadesinde; maddi sıkıntıları yüzünden bunalıma girdiğini ve sakinleştirici ilaçlardan 8-10 adet içtikten sonra üzerine alkol alınca rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Gülcü Mah.
Olay günü mağdur 1997 doğumlu Z.N.A. nın, kola şişesindeki çamaşır suyunu, su zannederek içmesi neticesi zehirlendiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Sürücü 1975 doğumlu S.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile sürücü 1984 doğumlu O.Y. sevk ve idaresindeki 07 plakalı aracın sağ arka tekerlek kısmından çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Fatih Mah.
Olay günü 1990 doğumlu İ.Y. nin, bisiklet bindiği sırada fark edemediği çukura düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Bahçelievler Mah.
Olay günü 1989 doğumlu A.R.A.'nm, arkadaşları ile oyun salonunda boya atan tabancalar ile oynadığı sırada gözüne boya kaçması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Davraz Mah.
Mağdur 1970 doğumlu M.S. ifadesinde; şüpheli 1951 doğumlu H.K. ye ait işyerinde mermer taşıdığı sırada dengesini kaybettiğini ve mermer plakaların, kolunun üzerine düşmesi neticesi kırıldığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Sürücü 1986 doğumlu G.C. sevk ve idaresindeki 07 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Sürücü 1986 doğumlu R.O. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araç ile sürü 1942 doğumlu S.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği, kazadan dolayı R.O.'nun davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Bağlar mah.
Olay günü, 1931 doğumlu M. A ile eşi 1938 doğumlu A. A' nın, sobadan sızan gazdan zehirlenerek, oğulları tarafından hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlike kaydı ile tedavi altına alman şahısların halen durumlarının iyi olduğu, alman ifadelerinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Emre Mah.
Olay günü, 2009 doğumlu B. G isimli çocuğun, ev işleri ile uğraşmakta olan annesinin, mutfak masası üzerine bıraktığı haplardan yemesi üzerine, zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Davraz Mah.
Müşteki 1985 doğumlu T. D müracaatında, işyerinde kalıp çakarken, dikkatsizliği neticesi, kalıbın üzerine düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1980 doğumlu K. K ifadesinde, olayı görmediğini, işçinin sigortalı olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Kutlu bey Mah.
Müşteki 1981 doğumlu T. S müracaatında, eşinin annesinin aralarını bozmak istediğini, olay günü kayınbiraderi 1980 doğumlu M. M' nin arkasından gelerek, kendisine sövüp yüzüne yumruk vurduğunu beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli ifadesinde, annesinin sürekli kendisine maddi yardımda bulunarak, onları düşünmediğini söyleyen eniştesi ile tartışarak, birbirlerini darp ettiklerini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Eğirdir Yolu Üzeri
Müşteki 1969 doğumlu M. Ç müracaatında, olay günü işyerinde temizlik yaparken, vinçle kaldırarak kenara çekmek istediği seyyar yazıhanenin üzerine düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1951 doğumlu C. A ifadesinde işyeri sahibi olduğunu, kazayı görmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Çünür mah. .
Olay günü, şüpheli 1982 doğumlu A. A' nın, sevk ve idaresindeki 05 plaka sayılı aracıyla seyir halinde iken, aniden önüne çıkan şüpheli 1955 doğumlu A. F Ç' nin, sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araca çarpmamak için manevra yapınca, müşteki 1978 doğumlu N. G' nin 07 plaka sayılı park halindeki aracına çarptığı, kaza nedeniyle A. F Ç hakkında şikayetçi olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                      İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

Müştemilat Yangını
Altunba Mah.
Olay günü 1972 doğumlu E.Y.'ye ait boş olan ahırda yangının çıktığı ve 1975 doğumlu M.G.'nin ahırına sıçraması neticesi M. G.'ye ait iki adet ineğin vücutlarında büyük yanıkların oluştuğu bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Muharrem Mah.
Sürücü 1963 doğumlu N.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1972 doğumlu M.G. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletin çarpışması neticesi araçta yolcu olarak bulunan mağdur 1988 doğumlu G.O. ile motosiklet sürücüsünün yaralandığı, mağdurun hayati tehlikesinin olmadığı ancak motosiklet sürücüsünün hayati tehlike mevcudiyeti SDÜ Tıp Fakültesine sevk edildiği bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

GÖNEN İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kasap Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Sürücü 1971 doğumlu M.Y. sevk ve idaresindeki 03 plakalı araç ile sürücü 1983 doğumlu V.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracm çarpışması neticesi M. Y.' nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
YeniMah.
OLAYIN ÖZETİ:Şüpheli 1987 doğumlu Y. A' nm sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, ayın hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedip, orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak takla atması neticesi kazanın meydana geldiği, olay sırasında araçta yolcu olarak bulunan 1982 doğumlu A. R Ö' nün yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, araç sürücüsünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kızılcıbık Mah. Susam Sok.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü boğazını cam bardakla kesmek suretiyle intihara teşebbüs eden 1990 doğumlu R. A' nın hastaneye kaldırılarak, buradan da hayati tehlike kaydı ile İsparta iline sevk edildiği ve ifadesinin alınamadığı anlaşılmış, şahsın alman dr. raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

5607 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Orta Mah
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1965 doğ. A. Y, 1981 doğumlu M. Ç ve 1978 doğumlu H. B isimlişüphelilerin, 32 plaka sayılı Wolksvagen marka araç üzerinde, kıyılmış tütün ile gümrük kaçağı sigara satışı yaptıkları görülerek, toplam 84 kg. kıyılmış tütün ile 236 paket muhtelif marka sigaraya el konulmuş, şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Orta Mah.
Sürücü 1980 doğumlu A.G. sevk ve idaresindeki 42 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1984 doğumlu F.U. ya çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Kabaağaç Mahallesi
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1961 doğumlu N. Ç müracaatında, tanımadığı bir şahsın kullandığı motosiklette yolcu olan ve aralarında husumet bulunan 1991 doğumlu N. G' nin, hastane önünden geçerken, el kol işareti yaparak kendisini tehdit edip, anasına sövdüğünü beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli ifadesinde, kız kardeşini korkutması nedeniyle müştekiye dikkatli bir şekilde bakmış olabileceğini, ancak el kol işareti yapmadığını, suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kaşhacıbey Mah.
Olay günü 1966 doğumlu K.A.'nın kafasına, çatıdan tuğla düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

483 araç kontrol edilmiş, 123 araç sürücüsüne 123 adet ceza tutanağı karşılığı 24.878.00 TL para cezası yazılmış olup, 8 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.