Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2011 19:59
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ


MÜŞTEMİLATTAN HIRSIZLIK
Keçeci Mah.
Müşteki 1976 doğumlu A.D.müracaatında; olay günü şüphelilerin iş yerinin deposundan 3 adet piyasa değeri 210 TL olan demir kapı çaldıklarını, diğer iş yeri sahiplerinin şahısları yakaladıklarını öğrendiğini şüphelilerden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheliler 1992 doğumlu S.Ö ile 1992 doğumlu G.D. ifadesinde kapıların sahipsiz olduğunu düşünerek tel örgünün açık olan yerinden girmek suretiyle aldıklarını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

HAKARET
Çelebiler mah.
Mağdur 1998 doğumlu E.G.ifadesinde, olay günü şüphelinin kendisine sinkaflı konuşarak hakaret ettiğini beyanla müşteki 1973 doğumlu F.G.ile birlikte davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1965 doğumlu R.Ç.ifadesinde yere düşen şişeleri kaldırmadığı için küfür ettiğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
İskender Mah.
1986 doğumlu H.T. ifadesinde, olay günü çalışmakta olduğu işyerinde elektrikler kesik olması nedeniyle akşama kadar jeneratör çalıştığını, eksoz gazının içeriye girmesi nedeniyle zehirlenmiş olabileceğini belirterek kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde Dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Vatan Mah. 1 1965 doğumlu H.A.ifadesinde, olay günü oturma odasının ses çıkartan kapısının menteşelerini yağlamak için kapıyı çıkardığında dengesini kaybettiğini, kapıyı elinden düşürdüğü esnada tutmak istediğinde kapı camının kırılması neticesinde elinden yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Olay günü şüpheli 1962 doğumlu A.S.nin idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelen yaralamalı trafik kazasında, araçta yolcu olan müşteki 1981 doğumlu M.U.ile sürücü yaralanmış, alınan ifadelerde taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, Müşteki ve Şüphelinin hayati tehlikeleri yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Müşteki Şüpheli 1958 doğumlu H.Ç.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet ile Müşteki Şüpheli 1952 doğumlu R.U.nun sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracın çarpışması sonucunda, 32 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1963 doğumlu F.Ç. yaralanması ile sonuçlanan yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, sürücülerin darp ve cebir izi yok, alkolsüzdür, müştekinin hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr. raporları alınmış, alınan ifadelerinde müştekinin davacı ve şikayetçi olduğunu, sürücülerin ise davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Karaağaç Mah
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1989 doğumlu F.O.müracaatmda; birlikte yaşayıp ayrıldığı şüphelinin kendisine pazarda karşılaştığı esnada ölümle tehdit ettiğini, telefonla arayarak sinkaflı konuştuğunu, babasını telefon ile arayarak tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1977 doğumlu S.Y.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Fatih Mah.
1991 doğumlu G.S.Ö. ifadesinde, olay günü annesinin iki yıl önce vefat etmesi sebebiyle kullandığı anti deprasan ilaçlarından 1 tane yuttuğunu, bilahare 1 tane daha ağrı kesici yuttuğunu, midesi bulanması sebebiyle hastaneye giderek muayenesini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                          İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Cami Mah.
Olay günü 1988 doğumlu E.B. nin ilaç içmek sureti ile intihara teşebbüs ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için İsparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN YARALANMA
İstasyon Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü dolap süsü yuttuğu gerekçesi ile ailesi tarafından hastaneye getirilen mağdur 2010 doğumlu A.Ö. nün, ilk muayenesi ve çekilen grafılerde yabancı cisme rastlanılmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için İsparta'ya sevk edildiği bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Konne Bucağı Mezarlığı önü.
Şüpheli müşteki 1950 doğumlu A.Ö.nün sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken yolun kaygan olması sebebiyle aracın yoldan çıkması neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, araçta yolcu olarak bulunun mağdur2001 doğumlu A.Ö.ve sürücü yaralanmış, hayati tehlikeleri yoktur, sürücünün ise alkolsüzdür şeklinde Dr. raporları alınmış, mağdurun annesi ve babası ilçe dışında bulunduğundan ifadeleri alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Görgü Cami mah.
Olay günü Şüpheli 1976 doğumlu N.Ç.nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken müşteki 1970 doğumlu H.A.E.nin park halinde bulunan 32 plaka sayılı araca çarpması sonucunda şüphelinin yaralanması ile sonuçlanan yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, müşteki ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüphelinin hayati tehlikesi yoktur, 151 promül alkollüdür şeklinde Dr. raporu düzenlenmiş, şüphelinin konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

422 araç kontrol edilmiş, 122 araç sürücüsüne 122 adet ceza tutanağı karşılığı 18.352.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 10 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.