Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2011 16:06
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Çelebiler Mah.
Olay günü şüpheli 1974 doğumlu F.Ö. nün, parkta gürültü yaptıkları gerekçesi ile çocuklarının oynamasına izin vermeyen müşteki 1943 doğumlu M.A.S. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Sürücü 1992 doğumlu Ş.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile siyer halinde iken aniden panikleyerek düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Hızırbey Mah.
Olay günü mağdur 2005 doğumlu S.S. nin, bisiklet bindiği sırada düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

RAHATSIZ ETME VE HAKARET
Sülübey Mah.
Müşteki 1934 doğumlu M.Y. müracaatında; evinin üst katında kiracısı olan şüpheli 1983 doğumlu M.K. nin 6 aydır ev kirasını vermediği gibi gürültü yaparak rahatsız ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise ev kirasını ödeyemediğinin doğru olduğunu ancak kasıtlı olarak gürültü yapmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Davraz Mah.
Olay günü pazarcılık yapan şüpheli 1945 doğumlu H.I. ya ait şemsiyenin, rüzgarın etkisi ile alışveriş yapan müşteki 1978 doğumlu G.K. ve mağdur 2009 doğumlu H.K.K. nin üzerine düşmesi neticesi yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sanayi Mah.
Olay günü mağdur 1995 doğumlu A.Y. nin, şüpheli 1986 doğumlu Y.K. ye ait işyerinin eter mitten yapılma çatısını temizlediği sırada eter mitin kırılması neticesi düşerek yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sanayi Mah.
Olay günü 1969 doğumlu İ.Y.'nin, kamyonun üzerine çadır çekmek için çıktığı merdivenden düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih mah.
Sürücü 1970 doğumlu E.Y.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1978 doğumlu N.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi E.Y.Ç. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Çünür Mah.
Olay günü şüpheli 1983 doğumlu Ö.A. , eşi 1992 doğumlu H.A.nın kendisinden boşanmak istemesi üzerine havalı tüfek ile sol bacağına ateş etmek sureti ile yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AFLE IÇI ŞİDDET
Fatih Mah.
Olay günü şüpheli 1983 doğumlu O.B. nin, ailevi sorunlar yüzünden çıkan tartışmada eşi 1982 doğumlu S.B. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Bahçelievler Mah.
Olay günü aynı yurtta kalan şüpheliler 1991 doğumlu M.Y. ile 1991 doğumlu F.D. arasında çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                        İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Sinan Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1967 doğumlu R.D. ve 1968 doğumlu M.D. ile komşuları 1946 doğumlu Y.A. arasında bahçe sınırı yüzünden çıkan tartışmada tehdit ve hakaret olayının yaşandığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GÖNEN İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Göletevleri Mah.
OLAYIN ÖZETİ; Olay günü mağdur 2004 doğumlu F.E. nin, bisiklet bindiği sırada düşmesi neticesi her iki kolunun kırıldığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile sevk edildiği SDÜ Tıp Fakültesinde tedavisinin devam ettiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yeni Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü mağdur 1993 doğumlu M.S. nin, babasına ait oto yıkama işyerinde, bakımını yaptıkları kepçenin lastiğine hava bastığı sırada patlaması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için İsparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
16 Haziran Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1992 doğumlu M.K. ifadesinde; derslerinin kötü olmasından dolayı bunalıma girdiğini ve 8 adet Arveles isimli ilaçtan içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

GENEL GÜVENLİĞİ KASTEN TEHLİKEYE SOKMA
Fatih Mah..
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü yerleşim alanı içerisinde av tüfeği ile ateş edildiğinin bildirilmesiüzerine olay yerine intikal edilmiş, yapılan incelemede 3 adet boş fişek bulunmuş, şüpheli omzunda Lazer Mağnum marka otomatik av tüfeği ile yakalanmış, otomatik av tüfeğini görevlilerimize teslim etmiş, 1963 doğumlu O.Ü. ifadesinde küçükbaş hayvan otlattığını, köpeklerin saldırması ile havaya üç el ateş ettiğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Bahçelievler Mah.
Olay günü 1952 doğumlu R.B.'nin evinin merdiveninden düşmesi neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile ilimiz Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Debbağlar Mah.
Sürücü 1975 doğumlu M.K. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletten düşmesi neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile İsparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Merkez
1992 doğumlu M.Ö. ifadesinde; psikolojik sorunlarının olduğunu ve olay günü alkol aldıktan sonra vücudunun çeşitli yerlerine jiletle çizikler atmak sureti ile zarar verdiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, 193 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

525 araç kontrol edilmiş, 113 araç sürücüsüne 113 adet ceza tutanağı karşılığı 17.036,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum