Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2011 12:39
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ


KASTEN YARALAMA
Gazi Kemal Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1992 doğumlu M.S. ifadesinde; 3 aydır arkadaşlık yaptığı şüpheli 1992 doğumlu T.B.Ö. nün, olay günü aralarında çıkan tartışmada darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda darp cebir izinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GIDA ZEHİRLENMESİ
Vatan mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1962 doğumlu S.T. ifadesinde; ayazmana mesireliğinin üst kısımlarından topladığı mantarları tost makinesinin üzerinde pişirip yedikten sonra rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Sürücü 1955 doğumlu D.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile sürücü 1991 doğumlu S.B.B. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi D. D.'nin yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Anadolu Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Sürücü 1990 doğumlu E.S. sevk ve idaresindeki 07 plakalı motosiklet ile aynı yönde seyir halinde olan sürücü 1955 doğumlu HA. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın sağ çamurluk kısmından çarpması neticesi motosiklet sürücüsü ile birlikte motosiklette yolcu olarak bulunan müşteki 1990 doğumlu L.S. nin yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT
Pirimehmet Mah.
Olay günü, yol kapatma levhası olmasına rağmen, 32 plaka sayılı aracı ile kanalizasyon çalışması yapılan yere giren 1982 doğumlu M. B' nin, orada işçi olarak çalışan ve kendisini uyaran, 1968 doğumlu N. P' ye araçla çarparak, kardeşi 1985 doğumlu M. B ile birlikte darp ettiği anlaşılmış, M. B' nin darp alkol yok, diğer şüphelilerin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Davraz Mah.
Olay günü, 2009 doğumlu H. D isimli çocuğun, büyükannesi kahvaltı hazırlarken, dedesine ait ağrı kesici ilaçlardan yemesi üzerine, hastaneye kaldırıldığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Şüpheli 1929 doğumlu H. Ö' nün sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla, şüpheli 1945 doğumlu M. E T' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı aracın kavşakta çarpışması neticesi, 32 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan 1982 doğumlu R. Ö' nün yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, araç sürücülerinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, R. Ö' nün sürücü M. E. T' den davacı olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                         İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
İlçe Merkezi
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, şüpheliler 1965 doğumlu M. S ve 1981 doğumlu M. K' nin, ilçede mevcut bulunan Su Ürünleri ve Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitülerinin kaldırılması nedeniyle, basın açıklaması yapacakları sırada, şüphelilere resmi makamlardan izin alınması gerektiği söylenince, açıklama yapmaktan vazgeçtikleri bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Haydarpaşa Mah.
Olay günü şüpheli 1990 doğumlu E.S. nin, birlikte alkol aldıkları sırada aralarında tartışma çıkan müşteki 1991 doğumlu G.B. ye tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Cumhuriyet Mah.
Sürücü 1982 doğumlu C.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile müşteki 1990 doğumlu S.A. nın kullandığı bisiklete çarpması neticesi müştekinin yaralandığı ve kafa travması nedeni ile İsparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Şüpheli 1936 doğumlu M. E. Ü' nün sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla, şüpheli 1974 doğumlu Ö. G' nin sevk ve idaresindeki, 42 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi 42 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan; 1995 doğumlu N. G ve 1973 doğumlu F. G' nin hafif şekilde yaralandığı anlaşılmış, şahısların hayati tehlikesi yok, araç sürücülerinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, birbirlerinde davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Pazaryukarı Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü, mağdur 2009 doğumlu C. E! nin, dedesi ve annesi ile birlik apartmanın kaldırım kısmında yürürken, kapağı açık olan havalandırma boşluğuna düşmesi neticesi başından yaralandığı, ilçe hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ileri tetkik ve tedavi için, İlimiz Gülkent Devlet Hastanesine sevk edilmesi üzerine, refakatte bulunan yakınları ile il dışında olan bina sahibi 1962 doğumlu H. Ö' nün ifadelerinin alınamadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Zafer Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1976 doğumlu F.Ç. nin, banyoya girdiği sırada başının dönmesi üzerine düşerek yaralandığı, alınan Dr. Raporunda 5 aylık gebe olduğu, ileri tetkik ve tedavisi için Isparta Gülkent Devlet Hastanesine sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

503 araç kontrol edilmiş, 134 araç sürücüsüne 134adet ceza tutanağı karşılığı, 26.843.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.