Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2011 01:14
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

DOLANDIRICILIK
Yedişehitler Mah
Müşteki 1980 doğumlu E.D.müracaatında; her biri 25 kiloluk 250 teneke hazır baklava şurubunu satmış olduğu şüphelilerin, şurup tenekelerini aldıktan sonra malların karşılığı olan 9000 TL parayı vermeden malları göndermiş olduğu şoförünün yanından ayrıldıklarını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1964 doğumlu S.B. ile 1971 doğumlu E.A. ifadesinde haklarındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Hızırbey mah..
Müşteki 1966 doğumlu R.Ö.müracaatında; olay günü şüphelinin eşinin iş yerine geldiğini, aralarında tartıştıkları esnada ayırmak istediğinde şüphelinin çenesine yumruk attığını, davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1952 doğumlu M.Ç. hakkındaki suçlamayı kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Işıkkent Mah.
Olay günü 1954 doğumlu T.U.'nun sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet ile seyir halinde iken alkollü olması nedeniyle dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi var, 295 promül alkollüdür şeklinde Dr. raporu alınmış, yoğun bakımda bulunduğundan dolayı ifadesi alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir,

AİLE içi ŞİDDET
Batıkent mah.
Müşteki 1984 doğumlu E.Ö.müracaatında: son birkaç yıldır kendisine şiddet uygulayan eşinin olay günü elinden cep telefonunu alarak darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1984 doğumlu O.Ö.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Muzaffer Türkeş mah.
1984 doğumlu L.D. olay günü sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosikleti ile seyir halinde iken, yolda bulunan su birikintisine girmesi sonucunda dengesini kaybederek düşmesi sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Olay günü 1976 doğumlu B.Ö.nün sevk ve idaresindeki 07 plaka sayılı aracı ile seyir halinde iken, 1972 doğumlu N.Ö.nün sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracı ile çarpışması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, B.Ö. ifadesinde davacı ve şikayetçi olmuş, darp cebir alkol yok şeklinde Dr. Raporu alınmış, olay yerinden kaçan diğer sürücünün ise alınan ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Bahçelievler Mah.
Müşteki 1974 doğumlu M.Y. müracaatında; olay günü evine geldiğinde oturma odasının bir adet camının kırık olduğunu, taş parçasının içerde olduğunu, daha önceden aralarında husumet bulunan şüphelinin camı kırmış olabileceğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1984 doğumlu H.Ö.ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye"ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İstiklal mah..
Şüpheli 1989 doğumlu S.D.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosikleti ile seyir halinde iken, diğer şüpheli 1975 doğumlu Z.G.'nin kullanmakta olduğu 32 plaka sayılı araç ile çarpışması sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, S.D. nin hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücünün ise darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporu düzenlenmiş, tarafların ifadeleri alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sermet mah.
Olay günü 1984 doğumlu Ş.B. elindeki çakı bıçağı ile oynadığı esnada sol el bileğini yanlışlıkla kestiğinden alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                   İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

Yeni Mah.
Olay günü şüpheli 1957 doğumlu T.G.nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken, kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybederek araç içerisinde yolcu olarak bulunan müşteki 1949 doğumlu M.Y, 1962 doğumlu H.G., 1949 doğumlu Y.Y.ve 1961 doğumlu H.A. ile şüphelinin yaralanması ile sonuçlanan yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, şüpheli ve müştekilerin hayati tehlikeleri yok, alkolleri yok, şeklinde dr. raporları alınmış, alınan ifadelerinde taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

HAKARET
Muharrem mah.Müşteki 1934 doğumlu T.A.müracaatında; şüphelinin olay günü kendisine hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1952 doğumlu K.Y.aynı gün yakalanmış, ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kükürt Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1987 doğumlu M.E.Y/nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet ileseyir halinde iken, yolu geçtiği bir esnada gelen aracı sonradan fark ettiği için gaza yüklenmesi ile dengesini kaybederek düşmesi sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pazar mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1968 doğumlu İ.M.K.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet ile 1987 doğumlu A.Y.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde sürücüler ile mağdurun yaralanması ile sonuçlanan yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, Mağdur 2007 doğumlu A.Y. ile A.Y.nin hayati tehlikesi yok, diğer sürücünün ise kafa travması nedeniyle şevki yapıldı, alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporları alınmış, ifadelerinde sürücüler birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Eski Mah.
Olay günü mağdur 1998 doğumlu İ.Ç abisinin çalışmakta olduğu deri imalathanesine gittiğinde yüksekten düşerek yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu düzenlenmiş, deri imalathanesi sahibi 1977 doğ H.S.şüpheli, annesi 1974 doğumlu Ş.Ç.nin müşteki olarak ifadesi alınmış, taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
G. Cami mah.
1979 doğumlu S.G. ifadesinde olay günü iş yerinde sinirlendiğini, eve geldiğinde mutfak penceresine eli ile vurması sonucunda camın kırılması ile elinden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GIDA ZEHİRLENMESİ
Zafer Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü inşaat işçisi olarak çalışan mağdurlar 1990 doğumlu M.S.A., 1989doğumlu M.Ö., 1988 doğumlu N.T., 1964 doğumlu M.A. ve 1994 doğumlu A.T. nin, sabah kahvaltısında memleketlerinden getirdikleri peynirden yemeleri neticesi rahatsızlandıkları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

449 araç kontrol edilmiş, 145 araç sürücüsüne 145 adet ceza tutanağı karşılığı 22.908.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 14 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.