Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2011 11:09
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

AİLE IÇI ŞİDDET
Yedişehitler mah.
Müşteki 1974 doğumlu Ş.I. müracaatında; olay günü eşi ile aralarında çıkan tartışmada ilk evliğinden olan mağdurlardan 1995 doğumlu S.Ö.'yi tokatla darp ettiğini, kızı 1994 doğumlu M.Ö.'nün ise korkarak evden kaçtığını, kendisini öldürürüm diyerek tehdit ettiğini beyanla mağdurlarla birlikte davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, mağdurların darp cebir ve alkol yok şeklinde Dr. raporları alınmış, şüpheli ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA
Pirimehmet Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu M.B.yi götürmüş oldukları hastanede kucağında taşıyan şüpheli 1979 doğumlu S.B. nin aniden tansiyonunun yükselmesi sonucunda başının dönmesi ile çocuk ile birlikte düşmüş, mağdur hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1978 doğumlu S.B. ve şüpheli S.B. ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Olay günü, 1956 doğumlu M.A.'nın sevk ve idaresindeki 23 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, olay yerinden kaçan 1978 doğumlu A.Ç.'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracın çarpışması neticesinde maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, her iki sürücünün konuyla ilgili ifadesine başvurulmuş, tarafların darp, cebir izi yok, alkol yok şeklinde Dr. Raporları alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT
Davrnaz mah..
Müşteki 1947 doğumlu A.S.A. müracaatında; şüphelilerin olay günü dükkanının duvarında bulunan demire çadır ipi bağladıklarını, çadır ipini toplamadıklarından dükkanına gelen müşteriye engel olduğundan ipi kestiğini, şüpheliler ile tartıştığını, kendisini ölümle tehdit ettiklerini, davacı olmadığını beyan etmiş, konuyla ilgili şüpheli 1981 doğumlu F.K. ile 1984 doğumlu A.K.nin ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AÇIKTAN HIRSIZLIK
Sanayi Mah.
Müşteki 1987 doğumlu Y.K.müracaatında; olay günü iş yerinin inşaat halinde olan bölümünde duran elektrik kablosu ve iskele demirlerinin çalındığını, güvenlik kamerası görüntülerinden şüpheliyi tespit ettiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1992 doğumlu G.D. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, gözaltına alınan şüpheli mevcutlu olarak çıkarıldığı C. Başsavcılığınca serbest kalmıştır.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Mavikent Mah.
Sürücü 1971 doğumlu Z.A. sevk ve idaresindeki 06 plakalı araç ile sürücü 1950 doğumlu M.P. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 06 plakalı araçta bulunan mağdurlar 2005 doğumlu B.G.A., 1998 doğumlu B.A. ve 1995 doğumlu B.A. nın yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı Z. A.'nın davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Emre Mah.
1980 doğumlu BY. ifadesinde; eşinin babası ile tartıştıktan sonra moralinin bozulduğunu ve isimlerini hatırlamadığı ilaçlardan 10 adet içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Emre Mah.
Şüpheli 1955 doğumlu B.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile köprüden geçtiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye düşmesi neticesi kendisi ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1955 doğumlu H.Y. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, her iki şahsında alkollü olduğu, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Davraz Mah.
1969 doğumlu Ş.G. ifadesinde; eşi ile tartıştıktan sonra sinirlerine hakim olamadığını ve 5 adet Xanax isimli ilaçtan içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Sanayi Mahallesi
1988 doğumlu T.E. ifadesinde; panik atak rahatsızlığı nedeni ile sürekli kullandığı Lustral ve Destrly isimli ilaçlardan çok miktarda içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Bahçelievler Mah.
Olay günü 1989 doğumlu A.G.'nin, işten ayrılırken kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunan işçisi 1987 doğumlu A.R.E.'yi sol bilek ve sol kasık kısmından bıçakla yaraladığı, boğuşma esnasında kendisinin de sol bileğinden yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.


                                                     İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

AİLE IÇI ŞİDDET
Menderes Mah.
Müşteki 1975 doğumlu N.K.müracaatında; olay günü yıkamış olduğu halıları balkona sermek için şüpheliden yardım istediğinde, şüphelinin tekme ile kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1963 doğumlu İ.K. ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Bahçelievler Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheliler 1989 doğumlu U.N. ve 1966 doğumlu R.M. nin, kendilerine hakaret eden müşteki 1990 doğumlu S.A. yi darp ettikleri, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Toprakhk Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Şüpheli 1992 doğumlu S.A. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosiklet ile seyir halinde iken aniden bisiklet ile önüne çıkan mağdur 2001 doğumlu B.D. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kerkük Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1955 doğumlu M.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun kenarındaki mucura kaptırarak takla atması neticesi araçta yolcu olarak bulunan 1963 doğumlu G.K., 1994 doğumlu H.Ş. ve 1996 doğumlu T.K. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, şüphelinin ise 204 promil alkollü olduğu, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Anlatan Meydanı
OLAYIN ÖZETİ:Şüpheli 1985 doğumlu O.F.Ş nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken, motosikletin hızla gelerek müştekilere çarpması sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, 1980 doğumlu E.B. hamile olması sebebiyle müşahede altına alınmış, diğer müşteki 1957 doğumlu A.G.ye hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu verilmiş, müştekiler ifadesinde şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüphelinin ifadesi savcılıkça alınacağından alınmamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

352 araç kontrol edilmiş, 89 araç sürücüsüne 89 adet ceza tutanağı karşılığı 10.696,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.