Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

DOLANDIRICILIK
Muzaffer Türkeş Mah.
Müşteki 1991 doğumlu H.İ.T. müracaatında; vücut geliştirme sporu ile uğraştığını, internetten görüştüğü O. isimli şahısa 3 adet ürün siparişi verdiğini ve karşılığında İNG Bank'tan Finans Bankasına M. E. adına 220 TL para gönderdiğini ancak ürünlerin halen gönderilmediğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Halıkent Mah.
Sürücü 1948 doğumlu Y.Ü. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1993 doğumlu C.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi C. A.'nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YÜKSEKTEN DÜŞME
Yedişehitler Mah.
Olay günü mağdur 2008 doğumlu E.G. nin, ikinci katta bulunan evlerinin penceresinden aşağı düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI VE MALA ZARAR VERME
Yedişehitler Mah.
Şüpheli 1984 doğumlu A.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken elektrik direğine çarptığı ve aracı olay yerinde bırakıp gittiği, araç plaksından tespit edilen şüphelinin kazada yaralandığı ve tedavisini yaptırdığı, zarar gören elektrik direği için kurumu adına müşteki 1987 doğumlu S.C. nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

HAKARET, HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
Hızırbey Mah.
Müşteki 1951 doğumlu Ş.P. müracaatında; önceki ev sahibi olan şüpheli 1953 doğumlu A.K. nin, evinin ziline basarak rahatsız ettiğini ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK
Kutlubey Mah.
Olay günü faili meçhul şüphelinin, müşteki 1971 doğumlu M.B. yi telefonla arayarak kendisini Başkomiser S. S. olarak tanıttıktan sonra Ergenekon örgütü ile bağlantıları bulunan kişilerin kimlik bilgilerini ele geçirmiş olduğunu ve söylediklerini yaparsa olayı çözeceklerini belirterek Savcı A. Y. olarak tanıttığı şahısla birlikte verdikleri telefon numaralarına toplam 2000 TL göndermesi sağladıkları, dolandırıldığının farkına varan müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, faili meçhul şüphelilerin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Sürücü 1978 doğumlu M.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1988 doğumlu N.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar 1984 doğumlu N.T. ve 2003 doğumlu H.T. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Modernevler Mah.
Sürücü 1966 doğumlu R.D. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile Sürücü 1968 doğumlu M.A.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 07 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1969 doğumlu H.D. ve 1943 doğumlu Ü.A.nın yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Modernevler Mah.
Şüpheli 1967 doğumlu D.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1991 doğumlu A.D. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Sürücü 1986 doğumlu H.Ö. sevk ve idaresindeki 06 plakalı araç ile sürücü 1944 doğumlu M.Y.G. sevk ve idaresindeki motosikletin çarpışması neticesi, motosiklet sürücüsünün yaralandığı ve kaldırıldığı Gülkent Devlet Hastanesinde saat 21.40 sıralarında eks olduğu, müşteki 1949 doğumlu H.G. nin de davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheli gözaltına alınarak 29.06.2011 günü mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Çünür Mah.
Olay günü mağdur 2004 doğumlu Y.A. nın, içerisine sıcak su bulunan çaydanlığı ayağının üzerine devirmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir. 
                                         
                                                İLÇELER


ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ 

KASTEN YARALAMA

Fatih Mah.
Olay günü şüpheli 1976 doğumlu E.K. nin, egzozu açık motosiklet ile evinin önünden geçerek kendisini rahatsız eden müşteki 1984 doğumlu N.T. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT
Orta Mah.
Olay günü şüpheli
1955 doğumlu İ.A. nın, oğlunun kefilliği yüzündenM borçlarını ödediği müşteki 1965 doğumlu K.E. ye telefon açarak tehdit ettiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Leblebiciler Mah.
Olay günü mağdur 2008 doğumlu RT. nin, annesinin kullandığı ilaçlardan içmesi neticesi zehirlendiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için İsparta'ya sevk edildiğinden ifade alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

278 araç kontrol edilmiş, 37 araç sürücüsüne 37 adet ceza tutanağı karşılığı 4.659.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 1 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.