Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2011 19:26
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                           ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                             İL MERKEZİ

MALA ZARAR VERME
Sanayi Mah.
Müşteki 1972 doğumlu M.F. müracaatında; 32 plakalı aracın, park halinde bulunan 32 plakalı aracına çarparak kaçtığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1948 doğumlu M.D. nin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Fatih Mah.
Müşteki 1971 doğumlu F.D. müracaatında; şüpheli 1954 doğumlu Z.Ö. den aldığı borcun bir kısmını ödeyemediğini ve telefonla ek süre istediği sırada tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise müştekinin borcu ödemediği için haksız iftiralarda bulunduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Bağlar Mah.
Şüpheli 1958 doğumlu Y.E., uzun süredir parasını alamadığı kiracısı 1982 doğumlu M.S.T.'nin evden çıkmasını istediği, kiracısı evi boşaltmayınca elektrikleri kestirmesi üzerine tehdit ve hakaret olayının yaşandığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Vatan Mah.
Sürücü 1987 doğumlu İ.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1969 doğumlu A.B. sevk ve idaresindeki 07 plakalı aracın çarpışması neticesi, sürücüler ile 07 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1950 doğumlu T.B. ve 1956 doğumlu İ.Ö. nün yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, yine 07 plakalı araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar 2004 doğumlu Ş.B ve S.B. nin ise kazayı yara almadan atlattıkları, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Sürücü 1974 doğumlu H.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile 1962 doğumlu T.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi her iki sürücünün de yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                     İLÇELER

SENİRKENT İLÇESİ

MALA ZARAR VERME, TEHDİT VE HAKARET

Kıbrıs Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüpheli 1961 doğumlu M.T. nin, borcunu ödemeyen ve pazarcılık yapan müşteki 1959 doğumlu B.S. ye tehdit ve hakaretlerde bulunarak, elindeki keserle dijital tartısına zarar verdiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME

Kaşyukarı Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü mağdur 2005 doğumlu H.T.B. nin, annesinin çantasından aldığı migren ilaçlarından 5 adet içmesi neticesi zehirlendiği, hayati tehlike mevcudiyeti ile İsparta'ya sevk edildiğinden ifade alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

301 araç kontrol edilmiş, 56 araç sürücüsüne 56 adet ceza tutanağı karşılığı 9.279,00 TL para cezası yazılmış olup, 2 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.