Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KAZAEN YARALANMA
Dere mah.
1967 doğumlu M.B. ifadesinde, olay günü çalıştığı çöp toplama kamyonu ile sokak içerisindeki tarihi köprünün altından geçtikleri esnada, eski olan köprüden taş düşmesi sonucunda kafasından yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Yenice mah.
Müşteki 1942 doğumlu H.A.müracaatında; olay günü cam kırılma sesinin geldiğini, aradıklarını yanındaki kişilerle şahsı yakaladıklarını, polisin gelerek şahsı götürdüğünü, evini kontrol ettiğinde oturma odasının camının kırıldığını gördüğünü beyanla davacı olmuş, şüpheli 1986 doğumlu E.K. ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş, darp cebir yok, 354 promül alkollü olduğu şeklinde Dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Işıkkent Mah.
Şüpheli 1985 doğumlu H.Ş.' nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken, dalgınlığından dolayı kaldırama çarparak araç içinde yolcu olarak bulunan mağdur 1999 doğumlu D.M. ve müşteki 1975 doğumlu H.Ş.'nin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, Müşteki ve Şüphelinin darp cebir ve alkol yok, mağdurun hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, alınan ifadelerinde taraflar birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Ayazmana mah.
Olay günü 1982 doğumlu U.C 'nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet ile seyir halinde iken, 1982 doğumlu M.Ü.nün sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracın çarpışması sonucunda U.C.nin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, M.Ü.'ın darp, cebir ve alkol yok şeklinde Dr. raporları alınmış, ifadelerinde davacı olmadıklarına beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                                    İLÇELER

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Camikebir Mah.
1991 doğumlu S.G. ifadesinde, olay günü anlaşmış olduğu inşaattan çıkan tahtaları evinin balkonuna taşımakta iken, kapıya ayağının takılması ile düşüp yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Aşağı mah. Sinpa Market.
Olay günü 1991 doğumlu O.K. Markette dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yaralanarak kaldırılmış olduğu hastanede yapılan muayenesi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, Isparta iline sevk edildiğinden ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kıbrıs Mah.
Olay günü 1970 doğumlu F.G., 6 adet Lamital, 8 adet Atarax ve 10 adet Levetiron isimli ilaçlardan içmek suretiyle zehirlenerek kaldırılmış olduğu Senirkent Devlet hastanesinde gerekli müdahale yapıldıktan sonra Isparta iline sevk edilmiş, bu nedenle ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

269 araç kontrol edilmiş, 100 araç sürücüsüne 100 adet ceza tutanağı karşılığı 16.174,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.