Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2011 12:17
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ


AİLE İÇİ ŞİDDET
Bağlar mah.
Müşteki 1963 doğumlu E.S.müracaatında; daha önceden eşinin kendisini darp ettiğini, olay günüde komşusu ile ikametine gittiğini, eşinin gelerek kapıyı çaldığını, ancak açmadığını, mutfak kapısını zorlayarak kırmak suretiyle içeriye girdiğini, arkadaşı ile evden kaçtığını, darp olayının olmadığını, davacı olduğunu beyan etmiş, şüpheli 1967s doğumlu S.S. ifadesinde mutfak kapısını menteşelerinden çıkardığını belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Batıkent mah.
Müşteki 1962 doğumlu N.N.müracaatında; olay günü gayri resmi yaşadığı şüphelinin eve alkollü olarak gelmesi ile ikamette rezalet çıkardığı ve sinkaflı konuşarak hakaret, bıçaklayacağın söylemek suretiyle tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1952 doğumlu Z.T.hakkındak suçlamaları kabul etmemiş, tarafların darp cebir izi yok, şüphelinin 2.24 promül alkollü olduğu şeklinde Dr raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Davraz mah.
Olay günü müşteki 1977 doğumlu D.E. nin sevk ve idaresindeki 64 plak; araç ile seyir halinde iken, şüpheli 1973 doğumlu M.A nın sevk ve idaresindeki 33 plakalı aracın çarpme neticesinde maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, müşteki ifadesinde davacı olmuş, alkolsüzdür şeklin Dr. Raporu alınmış, şüpheli ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş, soruşturma evn Adliye'ye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Hızırbey Mah.
Müşteki 1985 doğumlu E.U. ifadesinde; şüpheli
1967 doğumlu C.Ö. adına doğal gaz borusu döşedikleri sırada dengesini kaybederek kanala düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Bağlar Mah.
Olay günü şüpheli doğumlu M.O. ve kızı bulunmadığı, olaydan dolayı eşi M.O.'nun davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir. 1963 doğumlu A.O. nun, eve alkollü gelerek eşi 1970 1992 doğumlu Ö.O. yu darp ettiği, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Sürücü 1990 doğumlu S.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken çakıl üzerinde firen yaptığı ve kayarak düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.


MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Bahçeli evler mah.
Olay günü müşteki 1962 doğumlu H.A.Ö.nün sevk ve idaresindeki 32 pla ambulans ile seyir halinde iken, şüpheli 1978 doğumlu G.A.nın sevk ve idaresindeki 07 plakalı tırın çarpışr neticesinde maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, müştekinin ifadesi alınmış, alkolsüzdür şeklinde Raporu düzenlenmiş, şüpheli ifadesi alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Modernevler Mah.
1991 doğumlu A.Ö. ifadesinde, olay günü erkek arkadaşıyla birlikte olm; yönünde yakınları ile telefon görüşmesi yaptıktan sonra canının sıkıldığını, ismini bilmediği ve yanında bu ağrı kesiciden birkaç tane içtiğini, rahatsızlandığı için haber verdiği arkadaşı tarafından hastaneye kaldırık kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruş evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Olay günü şüpheli 1987 doğumlu R.G.nin sevk ve idaresindeki 32 plak; ile seyir halinde iken, mağdur 1996 doğumlu A.Ö.nün kullandığı bisiklet ile çarpışması sonucunda, ma yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, mağdurun alınan ifadesinde davacı olmadığın etmiş, mağdurun hayati tehlikesi yok, şüphelinin darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporları alınmış, son adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Fatih mah.
Olay günü Müşteki 1991 doğumlu M.T. ile şüpheli 1992 doğumlu M.K. birbirleri ile şakalaşırken, M.T,- M.K. tarafından darp edilmiş, alınan ifadelerde davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, müştekinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şüphelinin darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                                     İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Kızılçıbık Mah.
1991 doğumlu Y.K. ifadesinde; eve alkollü gelmesi yüzünden babası ile tartıştıktan sonra jiletle kollarına çizik atmak sureti yaraladığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 259 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Haydarpaşa Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1992 doğumlu A.A.'nın bindiği bisikletten düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yukarı Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Sürücü 1956 doğumlu V.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için İsparta Gülkent Devlet Hastanesine sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Birlik Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1992 doğumlu F.A. ifadesinde; dut yemek için ağaca çıktığı sırada bastığı dalın kırılması neticesi düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kösehasan Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1955 doğumlu K.E.E. ifadesinde; bahçede çalıştığı sırada damlama su borusunu bıçakla kısaltmak isterken elini kestirmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Akköprü Mah.
Olay günü şüpheliler 1983 doğumlu D.D. ve 1983 doğumlu Ö.Ç. nin, gazinoda alkol aldığı sırada taşkınlık yaparak diğer müşterileri rahatsız eden müştekiyi darp ettikleri, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Abacılar mah
Olay günü 1989 doğumlu H.K.' nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, yolun ıslak olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kaşyukarı mah.
Olay günü şüpheli 1986 doğumlu C.C.İ.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, yaya Mağdur 1947 doğumlu H.C. ye çarpması neticesinde yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, Mağdurun hayati tehlikesi yok, alkolsüzdür, şüphelinin alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporları alınmış, mağdur ifadesinde davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Leblebiciler Mah.
Olay günü şüpheli 1976 doğumlu D.U.nun sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, yaya müşteki 1932 doğumlu T.U.ya çarpması sonucunda, müştekinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, müştekinin hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. Raporu alınarak Isparta iline sevk edilmiş, bu nedenle ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALANMA
Akköprü mevkii
Olay günü 1966 doğumlu İ.K. nin bahçesinde sondaj çalışmaları esnasında dalgıç pompayı calaskar ile çektikleri sırada, calaskann devrilmesi nedeniyle Müşteki 1968 doğumlu H.P. ile İ.K. yaralanmış, alınan ifadelerinde taraflar davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, hayati tehlikeleri yok şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

376 araç kontrol edilmiş, 77 araç sürücüsüne 77 adet ceza tutanağı karşılığı 9.167.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 15 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.