Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2011 16:00
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

KAZAEN ZEHİRLENME
İstiklal Mah.
1990 doğumlu M.G. ifadesinde olay günü başının ağrıması nedeniyle ağrı kesici kullandığını, daha sonra yanlış hap aldığını fark ederek hastaneye gittiğini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kutlubey Mah.
Olay günü şüpheli 1969 DOĞUMLU S.B.'nin sevk ve idaresindeki 41 plakalı araç ile şüpheli 1969 doğumlu E.A.'nın sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda E.A.nın yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, E.A. hayati tehlikesi yok, alkol yok, S. B.'un darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporları alınmış, taraflar birbirlerinden davacı olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.


TAKSİRLE YARALAMA
Keçeci Mah.
1964 doğumlu M.T. ifadesinde, olay günü maddi ve manevi sorunlardan dolayı sinirlenerek akvaryuma yumruk attığını, kırılan camların kolunu yaraladığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Halıkent mah.
Müşteki 1968 doğumlu Z.Ö. müracaatında; olay günü park halindeki 07 plakalı aracına 32 plakalı bir aracın çarparak olay yerinden kaçtığını beyanla davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheli 1972 doğumlu yakalanmış, ifadesinde belirtilen araca çarptığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah
Olay günü şüpheli 1985 doğumlu E.B.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, mağdur 1999 doğumlu G.T. nin kullanmakta olduğu bisiklete çarpması sonucunda, şüphelinin ve mağdurun yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, mağdur ve şüphelinin hayati tehlikesi yok, alkol yok şeklinde Dr. Raporları alınmış, müşteki 1964 doğumlu T.T. ifadesinde davacı olmadığını beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gazi Kemal Mah
Olay günü şüpheli 1992 doğumlu İ.A.nın sevk ve idaresindeki 16 plakalı araç ile seyir halinde iken, sol arka lastiğin birden patlaması sonucunda şüphelinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pazar mah..
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü şüpheli 1977 doğumlu E.A. nın sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, dört metre yükseklikteki köprüden dere içerisine düşerek sürücü ve müşteki 1978 doğumlu A.K. nin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, müşteki ve şüphelinin hayati tehlikesi mevcut, 128 ve 100.6 promül alkollüdür şeklinde dr. raporları alınmış, her iki yaralı Isparta iline sevk edilmiş olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

TAKSİRLE YARALAMA
KabaağaçMah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü mağdur 1995 doğumlu E.E. şüpheli 1970 doğumlu Y.D. nin kullanmakta olduğu traktörün römorkundan düşmesi sonucunda yaralanmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde dr. raporu alınarak İsparta iline sevk edildiğinden ifadesi alınamamış, şüpheli ifadesinde konuyu doğrulamış, darp cebir izi yok, alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALAMA
Zincirli Mah.
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü 1992 doğumlu İ.K. kiraz topladığı bir sırada kafasının dönmesi sonucunda ağaçtan düşerek yaralanmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALAMA
Pazar Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü 1949 doğumlu A.D. kiraz topladığı ağaçtan indiği sırada, basmışolduğu dalın kırılması sonucunda düşerek yaralanmış, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi olup olmadığının sevk edildiği birimce verileceği şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

286 araç kontrol edilmiş, 35 araç sürücüsüne 35 adet ceza tutanağı karşılığı 4.186,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 10 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.