Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2011 15:06
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İskender Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü şüphelil965 doğumlu S.E.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile mağdur 1995 doğumlu Ş.S.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması sonucunda motosiklet sürücü ile diğer mağdur 1994 doğumlu E.K.nin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, iki mağdur ile müşteki ve şüphelinin alınan ifadelerinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, mağdurların hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Turan mah..
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü 1976 doğumlu İ.Y.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken, yolu geçmek isteyen yaya 1963 doğumlu G.Ç.'ye çarpması sonucunda yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, sürücü davacı olmadığını, yayanın ise davacı olduğunu belirtir ifadeleri alınmış, yaralının hayati tehlikesi yok, alkol yok, sürücünün darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporları düzenlenmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Yedişehitler mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1986 doğumlu B.İ.müracaatında; olay günü düğünde yer yüzünden aralarında tartışma çıkan şüpheli 1964 doğumlu H.O, 1961 doğumlu Ö.O ve 1979 doğumlu H.Ö. tarafından darp edildiğini, olay esnasında küpe ve boğazındaki kolyenin kaybolduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, darp cebir alkol yoktur şeklinde Dr. raporu alınmış, şüpheliler haklanndaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Hızırbey Mah.
OLAYIN ÖZETİ:1978 doğumlu Ö.D.T. ifadesinde, olay günü maddi sıkıntılarından dolayı bunalıma girdiğini, moralinin bozuk olması sebebiyle evde bulanan baron isimli ilaçtan 30 adet içerek rahatsızlandığını, hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Işıkkent Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1971 doğumlu H. G müracaatında, eşi ile aile içi sorunlarını konuştukları sırada, kendisini darp ederek, hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1961 doğumlu U. G ifadesinde eşini darp ve hakaret etmediğini beyanla suçlamaları kabul etmemiş, hayati tehlikesi yok, 156 promül alkollü, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1956 doğumlu M. A' nın sevk ve idaresindeki,32 plaka sayılı araçla seyir halindeki iken, bisikletle seyretmekte olan 2006 doğumlu K. E' ye çarpması neticesi mağdurun yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, araç sürücüsünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı olayla ilgili soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gülistan Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1933 doğumlu M. E' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla, şüpheli 1977 doğumlu C. O' nun sevk ve idaresindeki, 07 plaka sayılı aracın kavşakta çarpışması neticesi, 32 plaka sayılı araçta bulunan 1930 doğumlu M. E' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, araç sürücülerinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, tarafların davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Mimar Sinan Caddesi
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1958 doğumlu H. E' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle, şüpheli 1970 doğumlu U. E' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesi, her iki sürücü yere düşerek yaralanmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
DavrazMah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1987 doğumlu Y. K' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, yol üzerinde bulunan köpeğe çarpmamak için manevra yaparak, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kazanın meydana geldiği, şahsın alkolün etkisi ile olanları hatırlamadığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, 206 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Modernevler Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1978 doğumlu İ. O K' nin psikolojik rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü, olay günü tedavisi amacıyla Manisa iline götürülmesi gerektiği, ancak şahsın gitmek istemeyerek, babasına ve görevlilere direndiği, bilahare şahsın kendisini pencereden aşağı atacağını söyleyip, itfaiyenin branda açtığı yerden ileriye doğru sıçrayarak, yere düşmesi neticesi yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi mevcut şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                    İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Cami mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü müşteki 1974 doğumlu E.A. ve 1985 doğumlu G.G. bilinmeyen bir nedenle şüpheliler tarafından darp edilmiş, Müştekilerin alınan ifadesinde davacı ve şikayetçi olduklarını beyan ettikleri anlaşılmış, şüpheliler 1967 doğumlu U.B., 1983 doğumlu M.A., 1955 doğumlu H.H. ve 1970 doğumlu M.H.' in alınan ifadesinde haklarındaki suçlamaları kabul etmemiş, müştekilerin hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Tuzla Mah.
Olay günü, şüpheli 1980 doğumlu B. C nin, fazla miktarda ilaç içerek, intihara teşebbüs girişiminde bulunduğu, ilk müdahalesine müteakip, Isparta' ya şevki dolayısıyla ifadesi alınamadığı, şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.


SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Taşmescit mah.
1989 doğumlu İ.G.ifadesinde, olay günü alkol aldığı esnada canının sıkılmasınedeniyle yanında bulunan jilet ile sol kolunu çeşitli yerlerinden kestiğini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 2,10 promil alkollüdür şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kerkük Mah.
Şüpheli 1969 doğumlu O. A' nın sevk ve idaresindeki, 34 plaka sayılı aracın ters yöne girerek, karşı yönden araç gelmesi ile, paniğe kapılıp, aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek, aracı yolun sağındaki toprak yığına çarpması neticesi, kendisi ile araçta yolcu olarak bulunan 1962 doğumlu M. Ö yaralanmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporları alınmış, araç sürücüsünün 91 promül alkollü olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir

YALVAÇ İLÇESİ

DOLANDIRICILIK
Çarşı Mah.
Olay günü müştek1951 doğumlu F. C nin, 0531 904 3243 numaralı telefondan torununun cep telefonuna ödül kazandığı şeklinde mesaj gelmesi üzerine, şahsı geri arayıp görüştüğünde, Pepsi den ödül kazandıklarını söyleyip kandıran şüphelinin vermiş olduğu hesap numarasına 300 TL yatırdığı, ayrıca iki adet 20' şer TL' lik kontör gönderdiği, şahıs tekrar para isteyince, dolandırıldığını beyanla davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılarak, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Leblebiciler Mah.
Olay günü 1988 doğumlu R.P. arkadaşına ait evin çatısında bulunan sulama hortumunu almak için çatıya çıktığında ayağının burkularak yere düşmesi sonucunda yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, alınan ifadesinde kimseden davacı olmadığını beyan etmiş olup soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Leblebiciler Mah.
Olay günü 1981 doğumlu M.E., Katarin Forte isimli ilaçtan 20 kadar içmek
suretiyle zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi var şeklinde Dr. raporu verilerek Isparta iline sevk edilmiş, bu nedenle ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

HAKARET
Müderris Mah. Yukarı çeşme Sok. No: 84 Cevdet BAKI: İsparta Yalvaç Müderris Mah. Nüf. Kay. Sadettin ve Gülseroğlu, 1958 Yalvaç doğumlu. Müşteki 1958 doğumlu C. B. müracaatında, olay günü babasını hastaneye götürme konusunda, alkollü olan kardeşi Mehmet BAKI ile tartışmaları neticesi, kendilerine söverek hakarette bulunduğunu, ancak şikayetçi olmadıklarını beyan etmiş, şüpheli ifadesinde miras konusunda kardeşi ile anlaşamayarak, alkolün de etkisiyle bağırıp çağırdığını beyan etmiş, 106 promül alkollü olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

866 araç kontrol edilmiş, 253 araç sürücüsüne 253 adet ceza tutanağı karşılığı 14.044,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 21 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.