Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Temmuz 2011 16:33
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ


TEHDİT VE HAKARET
Bağlar mah.
Müşteki 1944 doğumlu Y.K. müracaatında; kiracısı olan şüpheliden olay günü kirasını almak üzere gittiğinde kirayı vermek istemediğini, tartışma sonucunda yumruk salladığını, kendi diliyle şahsına küfür edildiğini hissettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1978 Doğumlu A.B. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Pirimehmet Mah.
1988 doğumlu A.N.Ş. ifadesinde, olay günü doktorun kendisine vermiş olduğu uyku ilacından bir tane içtiğini, uykusunun gelmediğini, bire saat arayla 8 adet daha içtiğini, başının dönmeye başlaması ile hastaneye giderek tedavisini yaptırdığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih mah.
Olay günü şüpheli 1940 doğumlu A.G' nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, şüpheli 1983 doğumlu S.K.'nin sevk ve idaresindeki 07 plakalı motosikletin çarpışması sonucunda motosiklet sürücüsünün yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücü A.G. 'nin darp cebir ve alkol yoktur şeklinde Dr raporları alınmış, taraflar ifadesinde davacı olmadıkları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İskender mah..
Olay günü şüpheli 1989 doğumlu M.Ş.G.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, yaya müşteki 1992 doğumlu E.B.ye çarpması sonucunda, yayanın yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, müştekinin hayati tehlikesi yok, şüphelinin darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporları alınmış, alınan ifadelerde taraflar birbirlerinden davacı olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Emre Mah.
Olay günü şüpheli 1975 doğumlu M.Y. nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, araçların arasından sevk ve idaresindeki bisikleti ile çıkan mağdur 2006 doğumlu Y.Ç.ye çarpması neticesinde şüpheli ve mağdurun yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, mağdur ve şüphelinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, müşteki 1985 doğumlu A.Ç. ifadesinde şüpheliden davacı olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Halıkent mah.
Olay günü 1979 doğumlu S.S. ile 1993 doğumlu S.S. isimli iki kardeş araba anahtarı isteme meselesinden çıkan tartışma sonucunda birbirlerine tehdit ve hakaret ederek darp ettiklerinden alınan ifadelerinde davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, hayati tehlikeleri yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Olay günü 1966 doğumlu A.T.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile 1961 doğumlu A.G.G.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, taraflar alınan ifadesinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sanayi mah.
Olay günü şüpheli 1972 doğumlu A.K.tarafmdan mağdur 1999 doğumlu A.K. iş yerine gezdirmek üzere götürdüğünde, matkap ile oynadığı bir sırada yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1977 doğumlu A.K., mağdur ve şüphelinin alman ifadesinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                               İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Cami mah.
Mağdur 1961 doğumlu M.U. ifadesinde, olay günü iş yerinde iki gün çalışan ve bilahare işe gelmeyen şüpheli ile konuşmak için yanına gittiğinde kendisine küfür ettiğini, bir müddet sonra annesinin yanında şüphelinin tekrar küfür etmesi ve annesinin durumu telefonla kendisine bildirmesi ile tekrar konuşmaya gittiğinde şahsın okey ısta kasını kafasına atması sonucunda yaralandığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1988 doğumlu H.D.ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Ağa Mah.
Olay günü tiner içmek suretiyle zehirlenerek hastaneye kaldırılan mağdur 2010 doğumlu K.A. nın yapılan muayenesi sonucunda, solunum sistemi muayenesi doğal ağız içinde patoloji yok, tiner kokusu hissedilen hasta ileri tetkik için İsparta iline sevk edilmiş, müşteki 1984 doğumlu B.A. ve şüpheli 1990 doğumlu T.A.mağdur ile beraber gittiğinden ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
S. Demirel Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1988 doğumlu H.A.ifadesinde, olay günü odasında yalnız iken psikolojik rahatsızlığından dolayı kullandığı paxıl isimli ilaçtan bir adet içtiğini, bir müddet sonra titremeye başladığını, kendinde olmadığını, kullanmış olduğu ilaç kutusunu görerek içindekileri içtiğini, sonra hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Mekez
OLAYIN ÖZETİ: Mağdur 1976 doğumlu S.T. ifadesinde, olay günü çalışmakta olduğu restoranda bir şahsın müşterilere iyi davran diyerek kendisini tokatla darp ettiğini, kaçarken çalılara takılıp düştüğünü beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1972 doğumlu M.U.Ü. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, mağdurun hayati tehlikesi yok 2,85 promül alkollüdür, şüphelinin darp cebir ve alkol yoktur şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Erenler mah..
OLAYIN ÖZETİ: Müşteki 1980 doğumlu M.E.P.olay günü kendisine ait olan 36 plakalı aracını park halinde bıraktığı yerde, şüpheli 1960 doğumlu S.U.nun sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpması neticesinde maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, müşteki ifadesinde davacı olmadığını beyan etmiş, S.U.'nun alkolsüzdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Görgü Cami mah.
Olay günü 1973 doğumlu A.Ü. 'ye ait tekel bayiinde 1964 doğumlu B.A.Y.A. arasında veresiye içki satışı yüzünden çıkan tartışma ve küfürleşme sonucunda, B.A.Y.A.'ya jop ile vurulması sonucunda yaralanmış, hayati tehlikesi yok, 2,37 promül alkollü, A.Ü.nün darp cebir izi ve alkol yoktur şeklinde Dr. raporları düzenlenmiş, tarafların konuyla ilgili ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Bağlar mah.
Müşteki 1970 doğumlu Ü.K.müracaatında; maddi sıkıntılarının olduğunu, olay günü yemek yaptığı bir sırada tartıştığı eşi tarafından darp edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1966 doğumlu H.H.K. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, tarafların hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

287 araç kontrol edilmiş, 115 araç sürücüsüne 115 adet ceza tutanağı karşılığı 13.570,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 19 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.