Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                                ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                     GÜNLÜK  OLAYLAR  BÜLTENİ                            

                                               İL MERKEZİ

MALA ZARAR VERME
Yedişehitler Mah. 2924 Sok. No: 11
Müşteki 1975 doğumlu F.E. müracaatında; kayıt ve tescili kendi adına olan ve görümcesinin evinin önüne park halinde bulunan 15 plakalı aracın sol yan ayna camının şüpheli tarafından kırıldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1979 doğumlu U.G. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT, HAKARET
Bağlar Mah.
Müşteki 1970 doğumlu E.Ç. müracaatında; eşi olan şüpheli tarafından tehdit, hakaret ve darp edildiğinden aile mahkemesine müracaat ederek tedbir kararı koydurduğunu, bu nedenle eşinin kendisine kötü davrandığını, olay günü iş yerine gelerek tehdit ve hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1952 doğumlu M.Ç. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1965 doğumlu V.D.müracaatında; olay günü park halindeki 32 plakalı aracına 32 plakalı motosiklet çarparak olay yerinden kaçtığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1967 doğumlu H.E.temin edilmiş, ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Gazi Kemal Mah.
1987 Doğumlu M.Z. ifadesinde, olay günü evleneceği kişinin babası ile düğün gününü konuşmak için bir araya geldiğini, ancak aralarında tartışma çıktığını, buna istinaden alkol aldıktan sonra, aferin haplarından 8 adet içtiğini, annesi tarafından hastaneye kaldırıldığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA
Hisar Mah.
Mağdur 2000 doğumlu R.T. olay günü bisikletten düşmesi neticesinde yaralandığından kaldırıldığı hastanece yapılan muayenesi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, 1976 doğumlu M.T. ifadesinde kimseden davacı olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Gülcü Mah.
Müşteki 1974 doğumlu N.A.müracaatında; olay günü Ramazan da alkol alan eşi ile yapmış olduğu tartışma sonucunda sinir krizi geçirerek bayıldığını beyanla davacı olmamış, darp cebir izi yok şeklinde Dr. raporu alınmış, şüpheli 1974 doğumlu T.A.eşinin vermiş olduğu ifade doğrultusunda ifade vermiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih mah.
Olay günü şüpheli 1986 doğumlu A.S.A.nın sevk ve idaresindeki 35 plaka sayılı araç ile seyir halinde iken, yaya oldan iki müşteki 1992 doğumlu G.Y. ve 1991 doğumlu A.B.ye çarpması neticesinde yaralanmaları ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, müştekilerin hayati tehlikesi yok, sürücünün darp, cebir ve alkol yok şeklinde Dr. raporları alınmış, tarafların alınan ifadesinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                             İLÇELER

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Cumhuriyet Mah.
Olay günü salıncaktan düşme sonucunda yaralanan mağdur 2008 doğumlu H.K. kaldırıldığı Devlet hastanesince yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınarak Isparta iline sevk edilmiş, müşteki 1979 doğumlu M.K. ve şüpheli 1982 doğumlu D.K. mağdur ile birlikte Isparta iline gittiğinden ifadeleri alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Cumhuriyet mah.
Mağdur 2008 doğumlu Ş.D.olay günü şüpheliye ait av köpeği tarafından ısırılması sonucunda yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu düzenlenmiş, müşteki 1972 doğumlu Ş.D. ifadesinde davacı olmadığını beyan etmiş, konuyla ilgili şüpheli 1948 doğumlu M.P. nin ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Taşköprü Mah.
Mağdur 2010 doğumlu A.E.P.olay günü evdeki fare zehiri olarak kullanılan buğday tanelerinden yemesi sonucunda kaldırıldığı hastanece yapılan tedavisinde, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde dr. raporu düzenlenmiş, müşteki 1978 doğumlu M.Ç.P.ve şüpheli 1988 doğumlu Ö.P.nin alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
425 araç kontrol edilmiş, 95 araç sürücüsüne 95 adet ceza tutanağı karşılığı 15.562.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.