Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ağustos 2011 17:17
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Halife Sultan mah.
Müşteki 1984 doğumlu G.Ö. müracaatında; olay günü kızını görmek için gittiği boşandığı eşine ait evde, şüpheli tarafından darp ve hakaret edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1984 doğumlu H.E.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, müştekinin hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Karaağaç Mah
Müşteki 1984 doğmlu A.K. olay günü çalıştığı inşaattan düşerek yaralanmış, alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, konuyla ilgili şüpheli 1988 doğumlu M.Ç.C. nin ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Karaağaç Mah
Olay günü şüpheli 1981 doğumlu A.Ç.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken, yaya müşteki 1932 doğumlu M.A.Ç.ye çarpması neticesinde yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, müştekinin hayati tehlikesi mevcuttur, şüphelinin darp, cebir ve alkol yoktur şeklinde Dr. Raporları alınmış, müştekinin tedavisi devam ettiği için ifadesi alınamamış olup, şüpheli mevcutlu olarak çıkarıldığı C. Başsavcılığınca serbest kalmıştır.

TEHDİT VE HAKARET
Keçeci Mah.
Müşteki 1968 doğumlu M.A. müracaatında; eşi ile aralarındaki geçimsizlik nedeniyle pek çok kez şiddete maruz kaldığını, olay günüde şiddet gördüğünü beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1967 doğumlu M.A. nın alınan ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Hızırbey Mah
Müşteki 1929 doğumlu S.A.müracaatında; hasta olduğu için eşinin devamlı surette kendisine aşağılayıcı sözler söyleyerek hakaret ve ölümle tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1954 doğumlu M.A. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Emre Mah.
Mağdur 2006 doğumlu P.K.olay günü bisikletten düşmesi sonucunda yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, Müşteki 1973 doğumlu M.K. ve şüpheli 1979 doğumlu H.K.nin alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Hisar Mah.
1945 doğumlu Ş.S. ifadesinde, olay günü spiral makinesi ile tahta kestiği esnada makineyi kaydırmak suretiyle sol elinin işaret ve orta parmağını kestirmek suretiyle yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Davraz Mah.
Olay günü 1971 doğumlu F.Y.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile şüpheli 1966 doğumlu H.A. nın sevk ve idaresindeki 07 plakalı aracın çarpışması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, tarafların darp cebir ve alkol yoktur şeklinde Dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Davraz Mah.
Olay günü mağdur 2001 doğumlu H.A. bisikletten düşmesi sonucunda yaralanmış, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu düzenlenmiş, müşteki 1972 doğumlu B.A. ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, konuyla ilgili şüpheli 1973 doğumlu G.R.A.nm ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                            İLÇELER

KEÇİBORLU İLÇESİ

TURU : YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yenice mah.
Olay günü şüpheli 1988 doğumlu Ö.D. nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken bisiklet ile seyir halinde olan mağdur 2001 doğumlu K.A.ya çarpması sonucunda mağdurun yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1966 doğumlu H.T.A.ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüphelinin konuyla ilgili ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Çukuraltı
Olay günü mağdur 2002 doğumlu E.A. bisikletten düşmesi neticesinde yaralanarak müşteki 1973 doğumlu O.A ve şüpheli 1969 doğumlu M.A.tarafmdan hastaneye götürülmüş, yapılan tedavisi sonucunda hasta gözetim altına alındı şeklinde dr. raporu düzenlenmiş, müşteki ve şüpheli ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Taşköprü mah.
Olay günü 1976 doğumlu S.R. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarpması sonucunda maddi hasarlı trafik kazası meydana getirmiş, alınan raporunda alkolsüz olduğu belirlenmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kızılca Mah.
Mağdur 2010 doğumlu C.Ç. olay günü saç tokası yutması nedeniyle hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu düzenlenerek İsparta iline sevk edilmiş, müşteki 1975 doğumlu S.Ç. ve şüpheli 1975 doğumlu N.Ç.Refakatçi olarak mağdur ile birlikte gittiğinden ifadeleri alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAMU MALINA ZARAR VERME
Cumhuriyet Mah.
Müşteki 1968 doğumlu B.Ü.müracaatında; olay günü şüphelinin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile elektrik aydınlatma direğine çarparak zarar verdiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, olay yerinden ayrılan şüpheli 1993 doğumlu M.K. bilahare temin edilmiş, ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş, alınan raporunda alkolsüz olduğu belirlenmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

375 araç kontrol edilmiş, 126 araç sürücüsüne 126 adet ceza tutanağı karşılığı 57.280.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.