Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Batıkent mah.
Olay günü mağdur 2009 doğumlu B.Ü. şüpheli 1979 doğumlu H.Ü.ye ait olan araç içerisindeki cam sili içmek suretiyle şüpheli H.Ü.ve müşteki 1987 doğumlu D.Ü.tarafından hastaneye kaldırılmış, şüpheli ve müşteki ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan ettikleri anlaşılmış, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALAMA
Hızırbey Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu A.B.Ö. ikametlerinin birinci katının balkon demirlerini aşarak çimlerin üzerine düşmek suretiyle yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 19822 doğumlu S.Ö.ve şüpheli 1986 doğumlu E.Ö.ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çelebiler Mah.
Olay günü Şüpheli 1955 doğumlu Ş.A.nın sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet ile seyir halinde iken, müşteki 1977 doğumlu A.Ç.ye ait ve park halinde bulunan 32 plakalı araca çarpması sonucunda şüphelinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki ifadesinde şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yayla Mah.
Olay günü şüpheli 1962 doğumlu F.U.nun sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, caddeyi geçmek isteyen müşteki 1937 doğumlu N.D. ye çarpması sonucunda yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, alınan ifadelerinde tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, müştekinin basit tıbbi müdahale ile giderilemez şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey mah.
Olay günü şüpheli 1972 doğumlu S.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, Müşteki 1949 doğumlu E.A.nın kullandığı elektrikli bisiklet ile çarpışması sonucunda bisiklet sürücücüsünün yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, müştekinin hayati tehlikesi vardır şeklinde Dr. Raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Yedişehitler Mah.
1991 doğumlu H.U. ifadesinde, olay günü uyku düzensizliği nedeniyle kullandığı Laroksyl isimli ilaçtan içerek uyuduğunu, bilahare uyandığında halsizlik ve vücudunda lekelerin bulunduğunu görerek hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Bağlar mah.
Müşteki 1949 doğumlu H.Ç. müracaatında; olay günü boşandığı eşinin ikametine gelerek kendisine tehdit ve hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1967 doğumlu F.T. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Vatan Mah.
Müşteki 1978 doğumlu B.B.müracaatında; olay günü şüphelinin kendisini ve kızını Antalya iline götürmek istemesi nedeniyle tartıştıklarını, şüpheli tarafından tehdit ve hakaret edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1970 doğumlu S.B.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Sülübey mah.
Olay günü mağdur 2003 doğumlu A.K. balkondan düşmesi sonucunda yaralanarak müşteki 1974 doğumlu A.K.tarafından hastaneye götürülmüş, Müşteki A.K ve şüpheli 1974 doğumlu R.K.nin alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıklarını beyan ettikleri anlaşılmış, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                             İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Yeni Mah.
1992 doğumlu O.Ö. ifadesinde, olay günü refakatçi olarak bulunduğu kemik hastanesinde kız arkadaşının kendisini telefonla aramasıyla tartıştıklarını, bu duruma sinirlendiği için jilet ile kendisini yaraladığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, sol kolda 5 cm keşi mevcut şeklinde Dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Cumhuriyet Mah.
1987 doğumlu S.G. olay günü alkol ile birlikte ilaç içtiğinden zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde dr. raporu alınarak Isparta iline sevk edildiğinden ifadesi alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

359 araç kontrol edilmiş, 109 araç sürücüsüne 109 adet ceza tutanağı karşılığı 23.154,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 2 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.