Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Fatih Mah.
Müşteki 1991 doğumlu H.G. müracaatında; olay günü arkadaşı olan şüpheli ile tartıştıklarını, kendisine sinkaflı konuşarak hakaret, yumruk ile darp ettiğini beyanla davacı olmamış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1990 doğumlu C.D.ifadesinde karşılıklı olarak birbirlerine tokat attıklarını, hakaret etmediğini belirtmiş, darp cebir izi yok, 1.58 promil alkollüdür şeklinde Dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Davraz Mah.
Mağdur 2005 doğumlu E.Ç. olay günü ikametlerinin önünde oynarken bahçe duvarının üzerinde bulunan sivri uçlu demirlerin üzerine düşmesi sonucunda yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1964 doğumlu A.Ç.ve şüpheli 1975 doğumlu A.Ç. ifadelerinde, kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1979 doğumlu S.Ç. müracaatında; 3,5 yıldır beraber yaşadığı şüphelinin eve geldiklerinde sinkaflı konuşarak hakaret, öldürürüm diyerek tehdit ve sandalye ile kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1951 doğumlu M.A.Ç.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, mevcutlu olarak çıkarıldığı adli makamlarca serbest kalmıştır.

KASTEN YARALAMA
Halifesultan Mah. 3455 Sok. No: 8
Müşteki 1958 doğumlu A.K. müracaatında; olay günü şüphelinin kiracısı olan kişi ile münakaşa ettiği esnada balkondan baktığı için şüphelinin kendisine taş atarak ayağından yaraladığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1981 doğumlu H.E. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Davraz Mah.
Müşteki 1972 doğumlu F.K.ifadesinde, olay günü bakkal işleten ve imam nikahlı eşinin damadı olan şüphelinin gelerek kendisine ve eşine sinkaflı küfür etmek suretiyle hakaret ve tehdit ettiğini beyanla diğer müşteki 1963 doğumlu A.Ç. ile birlikte davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, şüpheli 1982 doğumlu S.B. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Fatih Mah.
Müşteki 1967 doğumlu Ş.Ö.müracaatında; olay günü şüphelinin inşaatında çalıştığı bir sırada istinat duvarının çökerek üzerine gelmemesi için kaçtığı sırada düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1967 doğumlu S.Ö. nün konuyla ilgili ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                    İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

TEHDİT
Sinan Mah.
Müşteki 1986 doğumlu F.K.müracaatında; C.Başsavcılığına vermiş olduğu dilekçe ile boşanıp ayrıldığı nişanlısının babası olan şüphelinin kendisini ve akrabalarını tehdit ettiğini beyanla davacı olmuş, şüpheli 1961 doğumlu R.K.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

EĞİRDİR İLÇESİ

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE DÜŞÜRME
Camii Mah.
Olay günü şüpheli 1979 doğumlu M.Ç. nin alkollü araç kullandığı sırada ekiplerimizce yakalandığı ve yapılan ölçüm neticesi 322 promil alkollü olduğu tespit edilerek soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

GIDA ZEHİRLENMESİ
Bağlar mah.
Olay günü mağdurlar 2004 doğumlu E.N.E., 1997 doğumlu A.N.E. ve 2005 doğumlu M.T.E. nin yedikleri sucuktan dolayı zehirlendikleri ve halen müşahede altında tutuldukları, ailesi de yanlarında bulunduğundan ifadelerinin alınamadığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

DOLANDIRICILIK
Tarihten 3 ay önce.
Eski Sanayi
Müşteki 1977 doğumlu İ.K.
müracaatında; üç ay kadar önce fal bakma bahanesi ile kendisinin 1200 TL parasını dolandıran şahıslar 1984 doğumlu A.D. ve 1973 doğumlu D.D. yi 15.08.2011 günü tekrar görmesi üzerine polise bilgi vererek yakalattığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilen şüphelilerden A. D. tutuklanmıştır.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Debbağlar mah.
Olay günü şüpheli 1948 doğumlu M.Y.nin sevk ve idaresindeki AL yabancı plakalı araç ile seyir halinde iken, mağdur 1999 doğumlu B.A.nın kullanmakta olduğu bisiklet ile çarpışması sonucunda mağdurun yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şüphelinin alkolsüzdür şeklinde Dr. raporları alınmış, müşteki 1971 doğumlu O.A.ve şüphelinin alınan ifadesinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

370 araç kontrol edilmiş, 117 araç sürücüsüne 117 adet ceza tutanağı karşılığı 15.771.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.