Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Ayazmana Mah.
1975 doğumlu N.K. ifadesinde; olay günü boşanmak üzere olduğu eşi ile çocukların durumu ve nafaka konularında telefonda görüştüklerini ancak bir sonuca varamayınca sinir krizi geçirip o esnada kırılmış olan cam süs eşyalar ile bileğinden kesmek sureti ile intihara teşebbüs ettiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih mah.
Şüpheli 1992 doğumlu H.Ç. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araçla seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması neticesi araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1992 doğumlu A.Y. ile birlikte yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey Mah.
Sürücü 1957 doğumlu H.D. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile sürücü 1984 doğumlu Y.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi H. D.'nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME
Sidre Mah.
Müşteki 1968 doğumlu M.T. müracaatında; olay gecesi taş atılmak sureti ile evinin camının kırılmış olduğunu, evlenmek için kızını isteyen ancak kendisinin vermediği 1992 doğumlu Y.D.den şüphelendiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Anadolu Mah.
Olay günü şüpheli 1968 doğumlu Y.C. nin, kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada eşi 1970 doğumlu Ü.C. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Şüpheli 1991 doğumlu H.A. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araçla seyir halinde iken aniden yola çıkan müşteki 1979 doğumlu A.Ç. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

KASTEN YARALAMA VE MALA ZARAR VERME
Yeni Mah.
Olay günü 1978 doğumlu Y.T.'nin aracı ile kırmızı ışıkta geçerek trafiği tehlikeye düşürmesi üzerine çıkan tartışmada 1982 doğumlu H.A ile birbirlerini darp ettikleri ve Y.T., H. A.'nın 32 plakalı aracına tekme atmak sureti ile zarar verdiği, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Kabaağaç Mah.
Olay günü mağdurlar 2006 doğumlu M.E.E. ve 2006 doğumlu A.C. nin, sokakta oynadıkları sırada buldukları ilaçlardan içmeleri neticesi zehirlendikleri, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavileri için İsparta'ya sevk edildikleri, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kabaağaç Mah.
Sürücü 1986 doğumlu O.Ş. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosiklet ile sürücü 1955 doğumlu A.Ü. sevk ve idaresindeki pat pat diye tabir edilen araca çarpması neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile İsparta'ya sevk edildiği bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Ulvikale Mah.
Müşteki 1985 doğumlu Y.T.K. müracaatında; kendisini telefonla arayan nün tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş.şüpheli 1985 doğumlu M.A.Ü şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

356 araç kontrol edilmiş, 72 araç sürücüsüne 72 adet ceza tutanağı karşılığı 8.714.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.